кога ли ще излязат всички от еврейския лабиринт честит еврейски милениум...докога?

преди 20 години 2 месеца #7880

Karutzar писа:

Иван писа:

Karutzar писа: Хайде, докажи се...
(аз самия го реших за 1 час - отговорът може да бъде само 1 - ако наистина имаш разум и логика - познавам още 2ма, които са го решили)
:hammer:

Аз използвах Excel и я реших за 20 мин. ;-)

10X за теб
защо не пробва със собствената си логика
(естествено че е разрешимо математически)
Привет

Че за какво е математиката,тази прекрасна наука,ако не за такива случаи :-)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7881
Мда.Ето още едно доказателство за думите ми.От всичките мнения става ясно,че има едно невероятно увлечение към окултизма и магиите.Това наистина е много лошо.И Каруцар,незнам в какъв свят живееш или в кое измерение ( :tooth: :tooth: :tooth: ),но аз ако съм зомбиран от чифутите,то ти направо си чифут.Не се обиждай.Това че вярваш в някакъв си Тангра не те прави Българин :tc: Дано Господ просветли съзнанието ти.Аз имам предложение към теб-вместо да решавам някакви си чифутски гатанки(които е видно,че ти харесваш много ;-) ) защо ние двамата с теб да зарежем спора и да направим общ култ към Маниту. :aham: :biggrin: В края на краищата каквото и да направим все ще отидем във Вечните ловни полета. :thumbsup: К'во шъ каиш,а? ;-)

преди 20 години 2 месеца #7883

Севар писа: Каруцар, какво целиш с тия логически задачи? Да се правим на интересни ли?

Сега разбра ли Севаре защо го пуснах този тест? До гуша ми е дошло от провокатори и полицейски кученца (джафкащи) - този калоян е точно това - провокатор (и по мое скромно мнение - малоумник)
Толкова по въпроса
Във форума има достатъчно интелигентни форумци с които е възможно да се дискутират теми важни за всички нас - а не да се джафкаме.
Не бях писал с години - бях се отчаял - мислих си - хората са оскотели от всекидневната пропаганда, на която са подложени. Не бях прав. :hammer: И прописах отново. Тук е едно от малкото места в БГ нет в който могат да се обсъждат важни теми - "без плюнки по мониторите"
САМО СВЕТЛИНАТА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ТЪМНИНАТА!
И да бъде ДЕН отново.
В края на тунела сме - :karte4: огън - не остана...

преди 20 години 2 месеца #7884
Хайде пак изпитания трик да обвиняваш другия за собственото си безсилие.Ще се повторя отново,защото явно е нужно да ти се повтаря-не аз започнах "спора". :tc:

преди 20 години 2 месеца #7885

Калоян писа: Мда.Ето още едно доказателство за думите ми.От всичките мнения става ясно,че има едно невероятно увлечение към окултизма и магиите.Това наистина е много лошо.И Каруцар,незнам в какъв свят живееш или в кое измерение ( :tooth: :tooth: :tooth: ),но аз ако съм зомбиран от чифутите,то ти направо си чифут.Не се обиждай.Това че вярваш в някакъв си Тангра не те прави Българин :tc: Дано Господ просветли съзнанието ти.Аз имам предложение към теб-вместо да решавам някакви си чифутски гатанки(които е видно,че ти харесваш много ;-) ) защо ние двамата с теб да зарежем спора и да направим общ култ към Маниту. :aham: :biggrin: В края на краищата каквото и да направим все ще отидем във Вечните ловни полета. :thumbsup: К'во шъ каиш,а? ;-)

Църквата искаше да забранява "Хари Потър" защото подтиквал децата към окултизъм :lol:
Никакво невероятно увлечение няма към магиите и окултизма, ти си полудял :-D :out:

преди 20 години 2 месеца #7886

Калоян писа: Мда.Ето още едно доказателство за думите ми.От всичките мнения става ясно,че има едно невероятно увлечение към окултизма и магиите.Това наистина е много лошо.И Каруцар,незнам в какъв свят живееш или в кое измерение ( :tooth: :tooth: :tooth: ),но аз ако съм зомбиран от чифутите,то ти направо си чифут.Не се обиждай.Това че вярваш в някакъв си Тангра не те прави Българин :tc: Дано Господ просветли съзнанието ти.Аз имам предложение към теб-вместо да решавам някакви си чифутски гатанки(които е видно,че ти харесваш много ;-) ) защо ние двамата с теб да зарежем спора и да направим общ култ към Маниту. :aham: :biggrin: В края на краищата каквото и да направим все ще отидем във Вечните ловни полета. :thumbsup: К'во шъ каиш,а? ;-)

О, свещена тъпота! :roll:

преди 20 години 2 месеца #7887

Хунор писа: Църквата искаше да забранява "Хари Потър" защото подтиквал децата към окултизъм :lol:

Това е истина.Приказките на евреите Братя Грим също. ;-)

преди 20 години 2 месеца #7893
Църквата освен да забранява и заклеймява какво друго може да направи?
"Хари Потър" може да е безсмислена тъпничка, която зомбира децата, както "Биг Брадър" малко по-големите или както "БТВ Новините" най-големите. Но аз пак ще обърна внимание на двойния стандарт. Защо не заклеймява или забванява "Биг Брадър", защо не прати проповедници да научи на смирение ченгетата, които извършват престъпления срещу ближните си, защо не съблюдава да са обучени в правата вяра най-важните хора в държавата ни - примерно Соломон Паси?

Нали всичко е измислено, обяснено и предсказано в черната книга с кръста отгоре. Просто няма какво да се прави. Трябва да се молим и да чакаме. Какво да чакаме? Да дойде някой да ни спаси. Защо да ни спасява? Защото му се молим. Желязна логика, няма що.

преди 20 години 2 месеца #7895
"Господ помага,но в кошара не вкарва."Помогни си сам за да ти помогне и Господ.Явно не можем да се разберем-аз като казвам Православие,ти за църквата ли си мислиш? :roll:

преди 20 години 2 месеца #7897
аз за синагогата :-D

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.