кога ли ще излязат всички от еврейския лабиринт честит еврейски милениум...докога?
Калоян писа:
Благодаря.Но сатанист нямам и намерение да ставам.Сблъсквал съм се за съжаление с магиите.Какво искаш да науча?!Как се правят магии ли?Иван писа: Защо се плашиш, че може да научиш нещо?
Плаши ли те, че може да добиеш способности, които някой невеж поп да обяви за магия?Наистина ми е жал за тебе.Дано Господ по-бързо просветли съзнанието ти.В крайна сметка обаче щом славиш Рогатия,твоя воля,избрал си да застанеш на страната на мрака.Не аз ще те осъдя,но със сигурност работя против такива като теб.Нищо лично,просто ненавиждам сатанистите.
Като работиш против такива като нас какво правиш тука? Ти май се самозабрави, я ходи да се молиш на IHWH да те пощади. Много ги обичам такива йеховисти, които ми казват, че съм сатанист. Юдейски подлоги!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
e-bookbg.com/index.php?option=com_remosi...func=fileinfo&id=861
Във вестник "строго секретно" има една доста обширна статия.
www.strogosekretno.com/index.php?p=issue&id=134&aid=15
Калоян да не би смята, че щом не мислим като него сме сатанисти
Май според църквата и йогите са сатанисти.
Време е за Древно Българската Вяра и йерархия в държавният апарат и на всякъде във всеки детайл или кътче..!
На 100% съм и аз зад тези думи. Аз много харесвам думата езичник, германците я превеждат като "heiden", което означава и нееврейн.IYI писа: Време е този пълен абсурд-ХРИСТЯНСТВОТО!- да се заличи завинаги, да но уви се строят храмове и попове, като насекоми водят някакви странни ритуали, а вечно присъстващите идиоти на такива сбирки са или премиери, или президенти, чифути..
Време е за Древно Българската Вяра и йерархия в държавният апарат и на всякъде във всеки детайл или кътче..!
Но едно не разбирам! Хем виждате повече от ясно как евреите крачка по крачка сриват Християнството и ценностите му, хем сте готови да им помогнете : "Време е този пълен абсурд-ХРИСТЯНСТВОТО!- да се заличи завинаги...". Борис бил виновен значи. Ако българите бяха останали верни на Тангра никога нямаше да дойде Синедриона и да докара пет вековно робство на България, нали така? Това са глупави теории на комплексари, които бленуват за слава пред монитора без да си мръднат пръста - истински философи от които, разбира се, няма нужда. Те, точно тези философи, измислиха думата юдеохристиянство съставена от юдео(теза) и християнство(антитеза).
Той и Паси каза преди време: "Майната му на Православието" ама чак като "абсурд" не го определи. Както и да е.
- Около 1-2 милиона живи българи.
- Място на планетата, което можем да обитаваме, наречено България
- Много малко от знанието на българите. По-точно много малко СПОМЕНИ, не знание!
Защо въобще постановката на задачата е да определяме какво сме запазили?!
Може ли въобще някой да проумее какво сме загубили?
В най-добрият случай ние 500 години се "запазваме" - стоим на едно място. Задържането на същото ниво е само по себе си велика трагедия! Представяте ли си - 500 години стоим на едно място и това наричаме постижение. Как може такова предателство към нас? Как може такова лицемерие ли да го кажа, малоумие ли? Цели 500 години губим едно по едно късчетата величие и знание и наричаме това "Пътят и Истината и Живота". Нямам думи за тази оценка.
Няма време. Тия неща трябваше отдавна да са ясни, за да направим последен опит да спасим нашия род и вид. С колко време мислите, че разполагате да решите кои сме, откъде сме, защо сме. С 3 години? Или с 6 години?
Един човек вчера ми каза "А някога ходехме по времето."
Абсолютно си правИван писа: Най ми е чудно на какво се основава гордостта на "християните" като пазители на някакви български ценности? Казват, че сме се запазили 500 години благодарение на православието. Какво сме запазили:
- Около 1-2 милиона живи българи.
- Място на планетата, което можем да обитаваме, наречено България
- Много малко от знанието на българите. По-точно много малко СПОМЕНИ, не знание!
Защо въобще постановката на задачата е да определяме какво сме запазили?!
Може ли въобще някой да проумее какво сме загубили?
В най-добрият случай ние 500 години се "запазваме" - стоим на едно място. Задържането на същото ниво е само по себе си велика трагедия! Представяте ли си - 500 години стоим на едно място и това наричаме постижение. Как може такова предателство към нас? Как може такова лицемерие ли да го кажа, малоумие ли? Цели 500 години губим едно по едно късчетата величие и знание и наричаме това "Пътят и Истината и Живота". Нямам думи за тази оценка.
Няма време. Тия неща трябваше отдавна да са ясни, за да направим последен опит да спасим нашия род и вид. С колко време мислите, че разполагате да решите кои сме, откъде сме, защо сме. С 3 години? Или с 6 години?
Един човек вчера ми каза "А някога ходехме по времето."
В самият край сме на Кали Юга. Все-повече и повече хора избистрят спомените си, откриват, че са Тангра в амнезия. И се събуждат от нея - бавно и безвъзвратно. Това, което е било некога няма да се повтори (напълно), а това, което има да става никога не е било. В момента в който сме изгубили информационните си канали е настъпила амнезията - забравили сме кои сме били - части от цялото. За бездействието - логично е. Живота е цикличен - на приливи и отливи, на вдишване и издишване. И сме знаели, че мрака има начало и край. Затова сме и били пасивни.
С 6 години. И в генетичните ни спомени се крие спасението ни. Няма значение колко се опитват да променят гените ни с генетично модифицирани хранителни продукти - няма да успеят. Управляват ни със СТРАХ. А страха е следствие от незнанието (С колко време мислите, че разполагате да решите кои сме, откъде сме, защо сме. С 3 години? Или с 6 години?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.