кога ли ще излязат всички от еврейския лабиринт честит еврейски милениум...докога?
Ами ти като си си сложил византийско златно украшение за аватар, да не си евреин? ...Само питам.Калоян писа: Каруцар,кажи ми честно-ти евреин ли си?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Колкото и да се опитвам да избягам от религиозния спор винаги ще се намери някой,който неистово иска да спорим.Хунор писа: Опитай да разкажеш. Какво в момента прави православието. И по точно църквата като негов наместник за да спре геноцида. Къде му е силата в момента на православието?
Искаш да кажеш че евреите и византийците са едно и също ли?Севар писа:
Ами ти като си си сложил византийско златно украшение за аватар, да не си евреин? ...Само питам.Калоян писа: Каруцар,кажи ми честно-ти евреин ли си?
И пак не мога да разбера къде му е силата на православието в момента?Калоян писа:
Колкото и да се опитвам да избягам от религиозния спор винаги ще се намери някой,който неистово иска да спорим.Хунор писа: Опитай да разкажеш. Какво в момента прави православието. И по точно църквата като негов наместник за да спре геноцида. Къде му е силата в момента на православието?
Да не кажете после,че аз провокирам разединение? В отговор на въпроса ти:Защо смяташ,че църквата(висшият клир) е лицето на Православието?Къде са миряните?Колко от хората в България са вярващи?Защо не погледнем страни като Русия и Гърция и да се сравним?Няма смисъл.Писал съм го и преди-тази България преди 1944 г. е истинска.Оттогава досега първо беше сатанинският комунизъм,сега са сектите.Защо в Гърция забраниха "Шифъра на Леонардо",тази откровена чифутщина,а тук тоя филм си върви още по кината.Някакъв протест да е имало?Така че не сравнявай Православието с църквата.Не можеш да очакваш от банда ченгета и масони да следват Божиите закони.Писал съм за дядо Йоан,лека му пръст-игумена на Рислкия манастир,как се бореше срещу тия масони,да не си правят сатанинските ритуали на свещената земя,където е гроба на св.Иван Рилски.Такива като него има много,но те са вярващи хора и се борят,колкото им е по силите с тази гмеж.В този ред на мисли-какво прави тенгрианството срещу геноцида?
Аз мога да споделя , че като бебе съм кръстен във църква
Та си мисля, че има нещо сгрешено във цялата работа.
За теб най страшното нещо може да е луцифер. Ама за мен е йехова!
Църквата и християните когато тръгнат срещу юдейзма, както е направил Исус. Тогава ще ги призная!
Като влиза някой в църква с кръст отгоре й,не му ли прилича,все едно влиза в кланница с нарисуван телешки бут на вратата? И искам отговор.КАК СЕ ОБЯСНЯВА ЗНАКА НА ТАЯ РЕЛИГИЯ?
Соларен знак или пък стар гръцки такъв на човек вдигнал ръце към Слънцето. Пак взаимствани неща, естествено. Не е главното, че Христос е разпнат на такова нещо, символът е важен в случая.Спорт-Здраве писа: Едно не ми е ясно...
Като влиза някой в църква с кръст отгоре й,не му ли прилича,все едно влиза в кланница с нарисуван телешки бут на вратата? И искам отговор.КАК СЕ ОБЯСНЯВА ЗНАКА НА ТАЯ РЕЛИГИЯ?
Калоян писа: Йехова ли?Това е дума,с която днешните евреи наричат Луцифер.Какво общо има тя,както и днешните евреи с юдеите?
Изгледай някой филм на Православният националист Константин Душенов.Заслужава си.
От къде е тази информация, че евреите викат на йехова луцифер? Доста смешно звучи!
Аз знам за други имена със който си наричат демона яхве, обаче Луцифер не съм срещал да му викат. И не е верно!
"Луцифер лат. “светлина” и “нося” - В християнската митология — водач на възстаналите ангели, сатана, низвергнат от небето, повелител на ада."
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.