кога ли ще излязат всички от еврейския лабиринт честит еврейски милениум...докога?

преди 20 години 2 месеца #7781

Калоян писа: Каруцар,кажи ми честно-ти евреин ли си? ;-)

Ами ти като си си сложил византийско златно украшение за аватар, да не си евреин? ...Само питам. :hammer:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7790

Хунор писа: Опитай да разкажеш. Какво в момента прави православието. И по точно църквата като негов наместник за да спре геноцида. Къде му е силата в момента на православието?

Колкото и да се опитвам да избягам от религиозния спор винаги ще се намери някой,който неистово иска да спорим. :tooth: Да не кажете после,че аз провокирам разединение? ;-) В отговор на въпроса ти:Защо смяташ,че църквата(висшият клир) е лицето на Православието?Къде са миряните?Колко от хората в България са вярващи?Защо не погледнем страни като Русия и Гърция и да се сравним?Няма смисъл.Писал съм го и преди-тази България преди 1944 г. е истинска.Оттогава досега първо беше сатанинският комунизъм,сега са сектите.Защо в Гърция забраниха "Шифъра на Леонардо",тази откровена чифутщина,а тук тоя филм си върви още по кината.Някакъв протест да е имало?Така че не сравнявай Православието с църквата.Не можеш да очакваш от банда ченгета и масони да следват Божиите закони.Писал съм за дядо Йоан,лека му пръст-игумена на Рислкия манастир,как се бореше срещу тия масони,да не си правят сатанинските ритуали на свещената земя,където е гроба на св.Иван Рилски.Такива като него има много,но те са вярващи хора и се борят,колкото им е по силите с тази гмеж.В този ред на мисли-какво прави тенгрианството срещу геноцида? ;-)

преди 20 години 2 месеца #7791

Севар писа:

Калоян писа: Каруцар,кажи ми честно-ти евреин ли си? ;-)

Ами ти като си си сложил византийско златно украшение за аватар, да не си евреин? ...Само питам. :hammer:

Искаш да кажеш че евреите и византийците са едно и също ли? :-D

преди 20 години 2 месеца #7811

Калоян писа:

Хунор писа: Опитай да разкажеш. Какво в момента прави православието. И по точно църквата като негов наместник за да спре геноцида. Къде му е силата в момента на православието?

Колкото и да се опитвам да избягам от религиозния спор винаги ще се намери някой,който неистово иска да спорим. :tooth: Да не кажете после,че аз провокирам разединение? В отговор на въпроса ти:Защо смяташ,че църквата(висшият клир) е лицето на Православието?Къде са миряните?Колко от хората в България са вярващи?Защо не погледнем страни като Русия и Гърция и да се сравним?Няма смисъл.Писал съм го и преди-тази България преди 1944 г. е истинска.Оттогава досега първо беше сатанинският комунизъм,сега са сектите.Защо в Гърция забраниха "Шифъра на Леонардо",тази откровена чифутщина,а тук тоя филм си върви още по кината.Някакъв протест да е имало?Така че не сравнявай Православието с църквата.Не можеш да очакваш от банда ченгета и масони да следват Божиите закони.Писал съм за дядо Йоан,лека му пръст-игумена на Рислкия манастир,как се бореше срещу тия масони,да не си правят сатанинските ритуали на свещената земя,където е гроба на св.Иван Рилски.Такива като него има много,но те са вярващи хора и се борят,колкото им е по силите с тази гмеж.В този ред на мисли-какво прави тенгрианството срещу геноцида? ;-)

И пак не мога да разбера къде му е силата на православието в момента?
Аз мога да споделя , че като бебе съм кръстен във църква :-) също мога да се похваля , че спазвам божиите заповеди или поне повечето от тях. Предполагам, че почти всички дето влизат тук ги спазват. Да попитам това прави ли ни миряни? Спомням си, че Цветелин Кънчев като му взеха имунитета отиде да запали свещ във църквата "Александър Невски" и Софиянски също са го снимали да пали свещ . Тези двамата измамници могат да кажат , че са вярващи, а както всички знаем съвсем не спазват божийте заповеди! Обаче църквата сигурно и тях ще признае за миряни и християни.
Та си мисля, че има нещо сгрешено във цялата работа.

преди 20 години 2 месеца #7812
Ами на това му се вика гавра.Ционистът Софиянски сигурно е отправил някоя и друга "молитва" към Луцифер.В сатанизма на тия изроди има достатъчно ритуали,които включват гавра с Христос и Православието.Не случайно обикалят свети места,като манастири от 18-19 век примерно и там вършат окултните си простотии.Доста от тях носят и обърнат надолу кръст.На мен лично един свещеник ми е разказвал как е виждал татуиран кръст на ходилото на един подобен масон-чифут като Софиянски. :mad5: Така че малко ти куца логиката.Всеки може да запали свещ в храма,просто защото това не е синагога,за да се допускат само "просветени".

преди 20 години 2 месеца #7816
Софиянски е възможно и на йехова да се моли в църквата. А Кънчев сигурно се моли ма мамона. :lol:
За теб най страшното нещо може да е луцифер. Ама за мен е йехова!
Църквата и християните когато тръгнат срещу юдейзма, както е направил Исус. Тогава ще ги призная!

преди 20 години 2 месеца #7818
Йехова ли?Това е дума,с която днешните евреи наричат Луцифер.Какво общо има тя,както и днешните евреи с юдеите? :lud: Изгледай някой филм на Православният националист Константин Душенов.Заслужава си. ;-)

преди 20 години 2 месеца #7822
Едно не ми е ясно...
Като влиза някой в църква с кръст отгоре й,не му ли прилича,все едно влиза в кланница с нарисуван телешки бут на вратата? И искам отговор.КАК СЕ ОБЯСНЯВА ЗНАКА НА ТАЯ РЕЛИГИЯ?

преди 20 години 2 месеца #7823

Спорт-Здраве писа: Едно не ми е ясно...
Като влиза някой в църква с кръст отгоре й,не му ли прилича,все едно влиза в кланница с нарисуван телешки бут на вратата? И искам отговор.КАК СЕ ОБЯСНЯВА ЗНАКА НА ТАЯ РЕЛИГИЯ?

Соларен знак или пък стар гръцки такъв на човек вдигнал ръце към Слънцето. Пак взаимствани неща, естествено. Не е главното, че Христос е разпнат на такова нещо, символът е важен в случая.

преди 20 години 2 месеца #7825

Калоян писа: Йехова ли?Това е дума,с която днешните евреи наричат Луцифер.Какво общо има тя,както и днешните евреи с юдеите? :lud: Изгледай някой филм на Православният националист Константин Душенов.Заслужава си. ;-)

:-) Ти още малко ще кажеш, че евреите не вярват вече и във "стария завет" и че, талмуда не съществува.

От къде е тази информация, че евреите викат на йехова луцифер? Доста смешно звучи! :lol:
Аз знам за други имена със който си наричат демона яхве, обаче Луцифер не съм срещал да му викат. И не е верно!

"Луцифер лат. “светлина” и “нося” - В християнската митология — водач на възстаналите ангели, сатана, низвергнат от небето, повелител на ада."

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.