кога ли ще излязат всички от еврейския лабиринт честит еврейски милениум...докога?

преди 20 години 2 месеца #7655
Ти за човек с мисия ли се вземаш?Добре.Аз по принцип обичам да нападам,но в случая с вас не искам.За разлика от самите вас обаче. ;-) Що се отнася до мен,аз съм склонен да се съглася и то смело с линията водена от една националистическа организация от 20-те години-"Родна защита".А именно-" Упора в трите традиционни възпитателни и етносъхранителни фактора – източноправославната вяра и църква, училището и семейството."

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7657

Калоян писа: Ти за човек с мисия ли се вземаш?Добре.Аз по принцип обичам да нападам,но в случая с вас не искам.За разлика от самите вас обаче. ;-) Що се отнася до мен,аз съм склонен да се съглася и то смело с линията водена от една националистическа организация от 20-те години-"Родна защита".А именно-" Упора в трите традиционни възпитателни и етносъхранителни фактора – източноправославната вяра и църква, училището и семейството."

Първите изречения за какво са?
1. "С мисия ли съм?" - какъв е този въпрос, на какво се крепи. Как стигна до извода, че съм с мисия или че си мисля, че съм, или че ти си мислиш, че съм. За да ти отговоря, трябва да знам кое те кара да мислиш така.
2. "За разлика от самите нас, които нападаме". Ние провеждаме изследвания, цитираме изследванията на други личности и разсъждаваме по тях, споделяме собствено опит, въобще желаем да живеем в реалността. Ако се чувстваш нападнат, не бързай да обвиняваш някого извън теб, защото не можеш да знаеш какви са били моите подбуди съдейки по твоите реакции.
Толкова за лъжиците лайна в кацата с мед.

А сега може да продължим по конкретно по меда, в кацата - относно семейството, образованието и т.н., за което казваш.

преди 20 години 2 месеца #7658
Защо да не е човек с мисия? Всеки човек си има мисия. Калояне, аз обичам да нападам, но предпочитам да не са хора от нашия форум. Не разбираш ли, че Християнството е крепост, която може да ни е бранила някога през турско, но вече е превзета и служи на враговете на българското. Това е положението, може да не си съгласен, но не виждам как може да убедиш някого. Ако пък си съгласен и споделяш целите ни, тогава може да допринесеш като дадеш твои идеи и виждания или нещо друго от полза. Ако не искаш, то по-добре е да замлъкнеш.

преди 20 години 2 месеца #7660

Севар писа: Не разбираш ли, че Християнството е крепост, която може да ни е бранила някога през турско, но вече е превзета и служи на враговете на българското.

Какво точно имаш в предвид с тези думи?Защо преди-да,сега-не?

преди 20 години 2 месеца #7661

Иван писа:

Калоян писа: Ти за човек с мисия ли се вземаш?Добре.Аз по принцип обичам да нападам,но в случая с вас не искам.За разлика от самите вас обаче. ;-) Що се отнася до мен,аз съм склонен да се съглася и то смело с линията водена от една националистическа организация от 20-те години-"Родна защита".А именно-" Упора в трите традиционни възпитателни и етносъхранителни фактора – източноправославната вяра и църква, училището и семейството."

Първите изречения за какво са?
1. "С мисия ли съм?" - какъв е този въпрос, на какво се крепи. Как стигна до извода, че съм с мисия или че си мисля, че съм, или че ти си мислиш, че съм. За да ти отговоря, трябва да знам кое те кара да мислиш така.
2. "За разлика от самите нас, които нападаме". Ние провеждаме изследвания, цитираме изследванията на други личности и разсъждаваме по тях, споделяме собствено опит, въобще желаем да живеем в реалността. Ако се чувстваш нападнат, не бързай да обвиняваш някого извън теб, защото не можеш да знаеш какви са били моите подбуди съдейки по твоите реакции.
Толкова за лъжиците лайна в кацата с мед.

А сега може да продължим по конкретно по меда, в кацата - относно семейството, образованието и т.н., за което казваш.

Написах го,защото ти ме попита защо съм тук.Трябва ли да имам някаква специална мисия за да бъда в този форум?

преди 20 години 2 месеца #7672

Калоян писа:

Севар писа: Не разбираш ли, че Християнството е крепост, която може да ни е бранила някога през турско, но вече е превзета и служи на враговете на българското.

Какво точно имаш в предвид с тези думи?Защо преди-да,сега-не?

Калояне, те и динозаврите сигурно не са искали да изчезват, но ... Така, че или трябва да вървим напред, или да останем в прахоляка на миналото. Вселената, природата, живота - всичко е непрестанно Движение. Между другото затова и Движение "Воини на Тангра" е именно Движение, а не партия, организация, църква, секта, ложа и т.н.

преди 20 години 2 месеца #7673
Севар,не ми отговори на въпроса.Защо преди-да,сега-не?

преди 20 години 2 месеца #7674
Ей, ама ти си някой журналист под прикритие май! :-D Отговорих ти, ама как да ти го кажа по друг начин. Насила не може да накараш хората да се върнат към Православието. Ако ти знаеш как, то би трябвало именно ти да ми кажеш как ще стане. :-)

преди 20 години 2 месеца #7676

Севар, Севар, братко...
Т.нар. християнство никога не е бранила българщината - НИКОГА!!! Чифутите са решили, че това е единственият начин да гътнат римската империя - и по техния хамелионски начин са го направили - прочети библията - павел (ужким апостол - не че някой го е признавал за такъв - признал го е никейският чифутски събор - с яките мангизи и финансови влияния) е въвел днешното "християнство". Същият павел дето е убивал последователите на Йошуа - та той ще ми говори за любов и тинтири-минтири. Нито 1 от учениците на Йошуа не го е признавал за апостол, не се е хранил с него на 1 маса... ТОЛКОВА.
Религията е политика - и обратното. Краят на България е свършил с борис І. За това чифутско мекере симеон (дето уж развил нам си кви глупости и литература) не ми се и говори даже. Протобългарската/тракийска писменост е първообраза на санскрита. С "кирил и методи и брат му" с нея е било свършено. В глаголицата има нещо съкровено - по чифутски - но не и за нерязаните. Така е и казано в Рик Веда за кали юга че ще бъде - ТЪМНИНА. Генетични спомени за предишното величие на душата (конкретно за дадена душа) могат да се извикат наяве - но само от "избраните". Християнството в България винаги е "бранила" тъмнината. Съгласен съм че определени личности в свещенически одежди са бранили Българското - но са го правили не от името на християнството - въпрос на патриотизъм и генетика. Генетично в България Българите сме (нескромно се слагам в този процент) около 2-3 процента. Другите не са Българи. Най-старите души на планетата са Българите, Шотланците (старите келти), Арменците (ужасно деградирали - чифутско влияние - но... писмеността им...) и римляните (живеят в сащ). Прочети книгата на Тит Ливий "Достопаметни герои и деяния" - чиста история. Това, което има да стане ще стане. Чистотата на сърцето и ума ще спаси избраните.
Привет

преди 20 години 2 месеца #7681

Севар писа: Ей, ама ти си някой журналист под прикритие май! :-D Отговорих ти, ама как да ти го кажа по друг начин. Насила не може да накараш хората да се върнат към Православието. Ако ти знаеш как, то би трябвало именно ти да ми кажеш как ще стане. :-)

Какво означава да се върнат към Православието?Единственото отдръпване от него е през комунистическото робство.Преди 1944 г. нещата са седяли по съвсем различен начин. :roll:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.