кога ли ще излязат всички от еврейския лабиринт честит еврейски милениум...докога?

преди 20 години 2 месеца #7937

Хунор писа:

Калоян писа: :sleep: :sleep: :sleep:
Честно казано не виждам смисъл да ти отговарям.Ще променя ли нещо?Цялата ти "теза",доколкото я има е антибожествена,сатанинска,да не кажа еврейска.Не искам да те обиждам,но за човек запознат с коварното действие на магиите мога да кажа,че си избрал много лош път.Сравненията ти на Христос с магьосник са нелепи,най-малкото,защото Сина Божий не се "ползва от услугите" на Рогатия,както всички твои окултисти,екстрасензористи и т.н..Не ми се навлиза в подробности.Ако знаеш руски прочети тази книга и ако тогава не можеш да си обясниш каква е разликата между Бога и Дявола,значи никой не може да ти помогне.

www.zavet.ru/book/berestzv.htm

Прочее,ще се моля за душата ти.

Защо да са нелепи сравненията, нали Христос е изцелявал болните, хранил е гладните :-) и други добри дела използвайки древни окултни знания. И така много е раздразнил свинедриона. Ето ти и доказателството, че магийте и окултизма могат да се използват и за добри цели ;-)

Явно не можеш да разбереш,че няма такова нещо като бяла магия.Използваш ли окултни методи на "лечение" ти не правиш добро.Христос е Божият Син.За какви окултни методи пишеш?Нима искаш да кажеш че Дявола е помагал на Христос?!
"Не се обръщайте към ония,които извикват мъртъвци,и при магьосници не ходете,и не се оставяйте да ви осквернят.И ако някоя душа се обърне към ония,които извикват мъртъвци,и към магьосници,за да ги последва в блудството им,Аз ще обърна лицето Си против оная душа и ще я изтребя измежду народа и."(Лев.20:6)

Йеромонах Берестов доказва съществуването на окултна болест.За какви евреи ми говорите,че даже и сравнявате Българите с тях?Окултизмът е присъщ за сатанистите.Да,евреите са сатанисти.Никой не даде коментар на масонската символика с окото на Луцифер.Но ето и един пример от книгата на Берестов.
"Студентката по медицина С. постъпила в школа за екстрасенси.Две седмици след началото на занятията,когато ги обучавали "да отдават и приемат енергия",почувствала силно главоболие,виене на свят,учестено сърцебиене,болки в сърдечната област,спастични болки в стомаха,появили се неразбираеми страхове.Известно време след това се появила и депресия."Лечението" от екстрасенсите само влошило състоянието и.Преминала прегледи при кардиолог,терапевт,гастроентеролог,невролог.Диагноза не била поставена.Състоянието и се влошавало,започнала да чува "гласове",които и внушавали да се хвърли под влака.ПО съвета на вярваща приятелка отишла в православен храм,изповядала се и свещеникът я допуснал до св.Причастие.След това както се полага на болни,било извършено елеосвещение.След изповедта,причастяването и помазването с осветения елей,състоянието и се подобрило.Изчезнали "гласовете" и мислите за самоубийство.С благословение на свещеника,продължила да се причастява всяка неделя в продължение на един месец.След три месеца вече се чувствала нормално.По настояване на свещеника тя прекратила вижданията си с екстрасенсите."

Примери като този има много.Аз лично познавам хора,които вече не са хора благодарение на тези окултно-станински методики.Вие щом искате,занимавайте се.....Но ако това ви е оръжието срещу евреите,значи предварително сте загубили битката.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7940
Браво, пусна цитат от "стария завет" :lol:
Aз също съм против школите за екстрасенси и всякакви такива школи дето развиват екстрасензорни способности чрез окултни упражнения. Целта им е да зомбират хората и да ги карат да работят за тях. Пък и отдалечават хората от българското им самосъзнание, което е най гадното! Чужди служби ги създават.
Предполагам знаеш, че във България се организират много такива курсове, от щколите на Норбеков, Дейр, Золотов, Висарион и нашата църквата нищо не прави?

преди 20 години 2 месеца #7941
Ти обяви и логиката едва ли не за чифутщина.

"Начало на мъдростта е страхът Господен. - Пс. 110:10"

Ако е така, то кой иска да вечно да стои в началото и да тъне в мрака на страха? Заради закостенялостта и статичността на православието, масоните и юдеите добиха такава сила над нас.

преди 20 години 2 месеца #7958

Севар писа: Ти обяви и логиката едва ли не за чифутщина.

"Начало на мъдростта е страхът Господен. - Пс. 110:10"

Ако е така, то кой иска да вечно да стои в началото и да тъне в мрака на страха? Заради закостенялостта и статичността на православието, масоните и юдеите добиха такава сила над нас.

И за някои плиткоумието е доказателство за праведност.

Аз се убедих, че разговор с Калоян не мога да направя. Аз задавам въпроси, а той казва, че не виждал смисъл да ми отговаря и ми разправя да не се занимавам с черни магии. Аз нито знам какво е това магия, нито какво е черна или бяла, ама той ме определи за ползвател на услугите на Дявола, че и да се моли за мен започна. Егати и самомнението. Нито знае какво знам, нито дали не играя театър, ама заема позиция.

До колкото знам осъждането на другия и чувството на превъзходство е първия белег на падението.

После Калоян ми прави извод, че не знам разликата между Бога и Рогатия, защото съм сравнявал Христос с магьосник. Светът се е свил в точка за теб бе, Калояне. Огледай се малко настрани. Дори и да не изпускаш от поглед Слънцето, то ако въврвиш право срещу него, може да паднеш в някой трап.

Защо се плашиш, че може да научиш нещо?
Плаши ли те, че може да добиеш способности, които някой невеж поп да обяви за магия? Това е само една дума. И важното е не какво можеш, а как си го добил и за какво го прилагаш.
Поне за последното съглсен ли си?

преди 20 години 2 месеца #7966

Калоян писа: "Не се обръщайте към ония,които извикват мъртъвци,и при магьосници не ходете,и не се оставяйте да ви осквернят.И ако някоя душа се обърне към ония,които извикват мъртъвци,и към магьосници,за да ги последва в блудството им,Аз ще обърна лицето Си против оная душа и ще я изтребя измежду народа и."(Лев.20:6)

Мойте извинения към участниците във форума,които се отегчават от задълбаването в едни и същи теми.
Мойте уважения и към теб Калояне,но явно не си наясно с реалната картина в момента относно православието и кое кара хора уважаващи себе си да търсят истината,духовноста- извън каноните на църквата....Ще ти цитирам част от "Абагара" на Филип Станиславов(епископ от Велика България,който събра и извади от резлика на книгите на светите отци съборни този Абагар и го подари на своя български народ да го носи като силни мощи).Та...виж какво е отпечатал той още в лето Христово 1651:"....Който от вас стане архиерей,да слуша греховете на своето стадо и да ни освобождава от греховете,както Христос заповяда на апостолите,а не на вещици и магиосници.Защо ,о вие,архиереи,попове,калугери и духовници,допускате това да се прави и да бъде ценено у вашите стада между безкнижните християни,където вие сте ключ Петров,където вие сте меч и сабя Павлова,а не прокълнете проклетото,да отделите и отлъчите такива от вашите стада?Или вие понякога заради Неговото благо допускате тези неща?То горко на вас.Защото ви рече Христос:"...горко чрез вас пастири!Защо не научите моето стадо,търсещо духовното от вашите ръце,а ми го оставяте да блудства?"За това мислете ,вие ,о архиереи!".......Примера ти за изцелението е много хубав...да ставали са такива неща-ще продължат и да стават,но ако има духовно извисени хора които да ги правят,а за съжаление сега в нащите храмове има БРУШУРКИ...в тях се разясняват правилата за изповедта и Светото причастие...някой чел ли ги е?Аз четох...после дълго гледах в празното пространство и се опитах да разсъждавам...стигнах до извода ,че не съм ДОСТОЙНА нито за изповед нито за причастие,но въпреки това явно Господ много ме обича щом още ме държи да живея и да се развивам физически,умственно и духовно... ;-) Даваш пример как се получава изцеление щрез църквата...ще ти дам пример сега ако се обърнеш за такова (примерно да поискаш да ти четат Киприанова молитва)...доста осверепяло те питат кой те е пратил-някоя врачка или екстрасенска...:)И още нещо...не съм съгласна с изказването ти за православието по времето на комунизма.Тогава беше задължително след като сключиш брак да занесеш цветя на Пантиона...аз по това време вместо цветя на пантиона вървях по бяла пътека ,след трима попове които ме посрещнаха пред един от най-големите храмове за да ме венчаят...много хора гледаха смаяно,други с уважение от смелоста...но...НО...на Господ след тази церемония незнам какво не му хареса,но ми изпрати най-голямото изпитание....Може би за да се убеди във вярата ми?Как мислиш? :out:

преди 20 години 2 месеца #8004

Хунор писа: Браво, пусна цитат от "стария завет" :lol:

Е,какво от това? :shock:

преди 20 години 2 месеца #8006

Севар писа: Заради закостенялостта и статичността на православието, масоните и юдеите добиха такава сила над нас.

Интересна теза.Щом търсиш логика обаче е хубаво да погледнеш в историята,защото тя учи тъкмо на обратното.В годините,когато "закостенялото" Православие е било най-силно,масоните и евреите са имали най-малка власт над хората. :aham:

преди 20 години 2 месеца #8008

Иван писа: Защо се плашиш, че може да научиш нещо?
Плаши ли те, че може да добиеш способности, които някой невеж поп да обяви за магия?

Благодаря.Но сатанист нямам и намерение да ставам.Сблъсквал съм се за съжаление с магиите.Какво искаш да науча?!Как се правят магии ли? :evil: Наистина ми е жал за тебе.Дано Господ по-бързо просветли съзнанието ти.В крайна сметка обаче щом славиш Рогатия,твоя воля,избрал си да застанеш на страната на мрака.Не аз ще те осъдя,но със сигурност работя против такива като теб.Нищо лично,просто ненавиждам сатанистите. :karte4:

преди 20 години 2 месеца #8009

iss писа:

Калоян писа: "Не се обръщайте към ония,които извикват мъртъвци,и при магьосници не ходете,и не се оставяйте да ви осквернят.И ако някоя душа се обърне към ония,които извикват мъртъвци,и към магьосници,за да ги последва в блудството им,Аз ще обърна лицето Си против оная душа и ще я изтребя измежду народа и."(Лев.20:6)

Мойте извинения към участниците във форума,които се отегчават от задълбаването в едни и същи теми.
Мойте уважения и към теб Калояне,но явно не си наясно с реалната картина в момента относно православието и кое кара хора уважаващи себе си да търсят истината,духовноста- извън каноните на църквата....Ще ти цитирам част от "Абагара" на Филип Станиславов(епископ от Велика България,който събра и извади от резлика на книгите на светите отци съборни този Абагар и го подари на своя български народ да го носи като силни мощи).Та...виж какво е отпечатал той още в лето Христово 1651:"....Който от вас стане архиерей,да слуша греховете на своето стадо и да ни освобождава от греховете,както Христос заповяда на апостолите,а не на вещици и магиосници.Защо ,о вие,архиереи,попове,калугери и духовници,допускате това да се прави и да бъде ценено у вашите стада между безкнижните християни,където вие сте ключ Петров,където вие сте меч и сабя Павлова,а не прокълнете проклетото,да отделите и отлъчите такива от вашите стада?Или вие понякога заради Неговото благо допускате тези неща?То горко на вас.Защото ви рече Христос:"...горко чрез вас пастири!Защо не научите моето стадо,търсещо духовното от вашите ръце,а ми го оставяте да блудства?"За това мислете ,вие ,о архиереи!".......Примера ти за изцелението е много хубав...да ставали са такива неща-ще продължат и да стават,но ако има духовно извисени хора които да ги правят,а за съжаление сега в нащите храмове има БРУШУРКИ...в тях се разясняват правилата за изповедта и Светото причастие...някой чел ли ги е?Аз четох...после дълго гледах в празното пространство и се опитах да разсъждавам...стигнах до извода ,че не съм ДОСТОЙНА нито за изповед нито за причастие,но въпреки това явно Господ много ме обича щом още ме държи да живея и да се развивам физически,умственно и духовно... ;-) Даваш пример как се получава изцеление щрез църквата...ще ти дам пример сега ако се обърнеш за такова (примерно да поискаш да ти четат Киприанова молитва)...доста осверепяло те питат кой те е пратил-някоя врачка или екстрасенска...:)И още нещо...не съм съгласна с изказването ти за православието по времето на комунизма.Тогава беше задължително след като сключиш брак да занесеш цветя на Пантиона...аз по това време вместо цветя на пантиона вървях по бяла пътека ,след трима попове които ме посрещнаха пред един от най-големите храмове за да ме венчаят...много хора гледаха смаяно,други с уважение от смелоста...но...НО...на Господ след тази церемония незнам какво не му хареса,но ми изпрати най-голямото изпитание....Може би за да се убеди във вярата ми?Как мислиш? :out:

Брррррррр
Само това разбрах ;-) :lol:

преди 20 години 2 месеца #8015
Значи все се надявах, че йеховистите идват и си отиват, ама един наш Калоян здраво се заседя.
Не говориш по темите и въпросите, Калояне. Даваш оценки.
Това е "нелогичността". Това наричам живот извън реалността.
Погледни само от къде тръгна разговора и до къде стигна: задавам въпрос след въпрос, а получавам оценка след оценка, коя от коя по-категорична. Въпросът не е теза, човече.

Сега ми е по-лесно да направя още един извод за промитите мозъци - съпротивата срещу нормалните. Погледнете как не допускат дори в мислите си да има нещо различно от тях. За целта се молят я за сласението им, я за просветлението, но разбирате, че става дума за вкарване в собствения им калъп. Да се молиш за някого означава:
- Да мислиш, че знаеш какво е добро за другия, т.е. чувство за всепознание.
- Да искаш да го промениш. Т.е. пътят, който си избрал искаш да стане път за всички - чувство за непогрешимост.
- Никой богомолец не си дава сметка, че молитвата е една 100%-ова магия. По непонятен (магичен) начин твоите намерения се реализират. С това "молене" промития мозък си е оставил една вратичка да използва някои способи за въздействие, които макар и неизвестни нему, облича в благовидна форма. Молейки се, той твърди, че моли Бога. Но как да разбере, че всеки чува молитвата му. И Бога, и Мамона, и Рогатия, че и аз, за когото се моли. :hammer:
С това искам да покажа, че попското мислене е поставило повечето хора в незавидно положение. Те поемат една отговорност за промяната на света, която не могат да носят, защото не искат. Вместо да изучават света, те се молят за неговата промяна! А идеалът, към който се стремят е тяхното ниво на некомпетентност.

Каква ирония. Най-хрисимите и овчедушните са всъщност най-върлите нетолерантчици. Ето как се проява лицемерието и еврейщината.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.