кога ли ще излязат всички от еврейския лабиринт честит еврейски милениум...докога?

преди 20 години 2 месеца #7826
Във всички случаи Луцифер няма нищо общо с Яхве, но ако някой покаже доказателства за обратното би било интересно...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7828

Янга писа: Във всички случаи Луцифер няма нищо общо с Яхве, но ако някой покаже доказателства за обратното би било интересно...

Някъде бях срешнал сравнения на Прометей със Луцифер. Има логига нали?

преди 20 години 2 месеца #7829
Здраво навлязохте в лабиринта от понятия. Тия имена и понятия нямат никакъв смисъл, ако не се разбере изначалното им съдържание.

преди 20 години 2 месеца #7832

Янга писа:

Спорт-Здраве писа: Едно не ми е ясно...
Като влиза някой в църква с кръст отгоре й,не му ли прилича,все едно влиза в кланница с нарисуван телешки бут на вратата? И искам отговор.КАК СЕ ОБЯСНЯВА ЗНАКА НА ТАЯ РЕЛИГИЯ?

Соларен знак или пък стар гръцки такъв на човек вдигнал ръце към Слънцето. Пак взаимствани неща, естествено. Не е главното, че Христос е разпнат на такова нещо, символът е важен в случая.

Ако християнството е приело този символ преди исус да бъде разпнат,добре...ама не е.Това е напълно невярно.ИСУС СЕ ИЗОБРАЗЯВА РАСПНАТ,не с ръце,вдигнати към слънцето.
Не ми е ясно също...защо за вярващите е различно дали се кланят на кръст или на гилотина.Също и: защо на надгробните си плочи християните слагат кръст? Данеби смъртта да не е естествена?

преди 20 години 2 месеца #7835
Темата понеже малко се сдуха ви препоръчвам един филм :-)

Day Of Wrath/Деня на Гнева (2006) [DVDRiP AC3]

Линк: torrents.linkos.bg/details.php?id=36109

Инфо: imdb.com/title/tt0353357/

Субтитри тук: subs.unacs.bg

Действието се развива по време на инквизицията във Испания. Можете да видите как евреи уж католици, тайно във мазетата продължаваха да си изпълняват юдейските ритуали. Във филма има съвети към чифутите във вид на внушения :arf: :karte4:

преди 20 години 2 месеца #7844

Хунор писа:

Калоян писа: Йехова ли?Това е дума,с която днешните евреи наричат Луцифер.Какво общо има тя,както и днешните евреи с юдеите? :lud: Изгледай някой филм на Православният националист Константин Душенов.Заслужава си. ;-)

:-) Ти още малко ще кажеш, че евреите не вярват вече и във "стария завет" и че, талмуда не съществува.

От къде е тази информация, че евреите викат на йехова луцифер? Доста смешно звучи! :lol:
Аз знам за други имена със който си наричат демона яхве, обаче Луцифер не съм срещал да му викат. И не е верно!

"Луцифер лат. “светлина” и “нося” - В християнската митология — водач на възстаналите ангели, сатана, низвергнат от небето, повелител на ада."

Приятелю,преди да пишеш за Стария завет е хубаво да се запознаеш с него.Мисля че в тази тема написах точно кои 11 книги от Стария завет евреите са приели в Тората.Те не почитат целия Стар завет,защото в него има доста истини писани за т.нар "неверници-юдеи",с които днес се олицетворяват незнайно защо чифутите.Пак се повтарям,но хайде-Талмудът е създаден след идването на Христос и представлява тотално отричане на Сина Божий.Тази "вяра" се приема от хазарите,които представляват днес най-големият клон на еврейството,а именно ешкеназите.Те нямат нищо общо с Библейските юдеи и израелтяни,дори на външен вид се различават,защото са два различни етноса.Не съм казвал че евреите наричат Яхова Луцифер.Казах че техният "бог" няма нищо общо с Яхова,тъй като Яхова не е еврейски бог,а просто нарицателно на Бога от библейските юдеи.Както Аллах,Тангра,Зевс,Перун,Маниту и който си избереш.В този ред на мисли Мойсей е бил вярващ човек и в никакъв случай не е бил евреин,както пропагандата се опитва да го изкара. :tc: И така както и да го погледнем "бога" на който се кланят евреите?(днешните) спокойно може да бъде представен като сатана,луцифер,дявол и т.н.Пак ще се повторя-Талмудът е съвкупност от окултизъм и кабалистика-това са все неща от дявола.Така че спокойно евреите могат да бъдат представени като сатанисти.Точно за това те насърчават всякакви богоборчески секти,"църкви на сатаната",спазват своите сатанински ритуали-жертвоприношения и т.н.Имаше някъде и снимки,на които е изобразен "бога" на евреите,а именно падналият "ангел" Сатанаил. ;-) Незнам дали съм ясен обаче?

преди 20 години 2 месеца #7845
Не случайно навсякъде масони и евреи използват "Всевиждащото око на Луцифер"

Ето един много добър материал на Олег Платонов

margaritta.dir.bg/oktom/0605dolar.htm

преди 20 години 2 месеца #7846
И нещо като доказателство от чифута Рудолф Щайнер и Гьоте.

www.aobg.org/history/history_01.php

Междуд ругото Щайнер се е занимавал много с астрология,езотерична космология и всякакви други науки стоящи на антибожествена позиция.Преди време ви писах за книгата на Йеромонах Анатолий Берестов,в която той много добре описва рушителните влияния на магиите,уфологията,астрологията,екстрасензориката и прочие сатанински похвати,с които се зомбира населението.Но така си и остана....

преди 20 години 2 месеца #7847
И какво? Понеже науките явно са против ГоспОда не бива дори да се докосваме до тях...астрология,опазил ме бог.Щастлив съм,че още не считат магнетизма и инфрачервеното лъчение за сатанински антибожествени прояви...

преди 20 години 2 месеца #7853

Калоян писа: И нещо като доказателство от чифута Рудолф Щайнер и Гьоте.

www.aobg.org/history/history_01.php

Междуд ругото Щайнер се е занимавал много с астрология,езотерична космология и всякакви други науки стоящи на антибожествена позиция.Преди време ви писах за книгата на Йеромонах Анатолий Берестов,в която той много добре описва рушителните влияния на магиите,уфологията,астрологията,екстрасензориката и прочие сатанински похвати,с които се зомбира населението.Но така си и остана....

:lol: И как предлагаш да се спасим от окултните знания използвани срещу нас? Трябва да познаваме врага и оръжията, които използва срещу нас! Вярата в господ - бог за съжаление няма да ни спаси :tc:
НЛП е създадено от древни окултни знания и много евреи го използват :evil:

Във средновековието според църквата земята не се е въртяла, а много добре са знаели, че се върти, и много други неща са знаели! Демек църквата за да не загуби контрол над тълпата, е лъгала по много въпроси.

абе със две думи църквата е съсипала човечеството иу го в върнала доста на зад :frown2:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.