кога ли ще излязат всички от еврейския лабиринт честит еврейски милениум...докога?

преди 20 години 1 месец #8124

ганди писа: да евреите почитат бога но по техния извратен начин като творец
главно на ЗЛО за разлика от нас(огромна разлика)
лепват му етикет яхве сключват въображаем договор
с него дават му(ха ха ха....)кървави жертви "така се ИЗКУПВАТ"
защото се страхуват от ЗЛОТО и (ако не знаете какво е евреиска молитва)
го молят да твори ЗЛО само на д р у г и т е но не и на тях и в фанатичното си
шубе са готови и да умрат и на всьо от страх да те почитат и второстепенния
ангел недоносче сатаната но само тези които се считат за недостоини за повече
а да държат другите в заблуда е техният 1ви закон

важно е запомнете го добре и помислете добре

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8126
ангелов изброй моля тия хрестиянски инсигии/брй че знаеш засукани думи/може и ние да ги видим тогава.християнство-интернационализъм-глобализъм-кокунизъм намери разликите.

преди 20 години 1 месец #8144

georgi_nz писа:

Angelov писа: Борис не докарва с огън и меч християнството. Кубрат е бил християнин. Той става такъв по времето на престоя си (като престолонаследник на българската държава) в Константинопол. От солидарност с него някои от най-приближените му хора също стават християни. Гробницата на Кубрат е пълна с християнска инсигния.
При Борис християнството става религията на множеството българи. Бунтовете по времето на неговото царуване са свързани с увеличаването на данъците, а не с опозиция спрямо "новата" религия.

Явно не си дошъл тука за да споделиш и приемеш тенгрианството, а да даваш разум на тема история.

Именно с огън и меч е наложено юдохристихнството от Борис и той е убиеца на 52-та знатни рода ( не съм аз !!!).
Ти явно не разграничаваш юдохристиянството от автентичното християнство - там ти е проблема, замазваш различни понятия.
Кубрат и Аспарух са приели автентичното християнство, което няма нищо общо с юдохристиянството. А предпоследното не отрича тенгрианството, а го допълва.
Юдохристиянството е култивирано от чифутите автентично християнство и инструмент за въздействие, а не религия даваща свобода на хората.
Затова преди да се наложи юдохристиянството всички автентични християни са били гонени и избивани.
Ако сега се появи Христос - чифутите пак ще го убият. Но този път може би с бомбен атентат или "случаен" куршум ще го уцели.

Георги не виждам кога и къде съм казал тези неща. Както виждаш втория ми коментар по темата повтаря казаното от теб. Няма смисъл да реагираме нагативно всеки път когато някой изрази различно мнение.

преди 20 години 1 месец #8145

kardama писа: ангелов изброй моля тия хрестиянски инсигии/брй че знаеш засукани думи/може и ние да ги видим тогава.християнство-интернационализъм-глобализъм-кокунизъм намери разликите.

Какво да ти кажа Кардаме, отдават ми се езиците :))).
Смятам, че няма нужда да ти обяснявам какво е християнска инсигния. Имаш черпня от мен ако намериш някъде да споменавам думите интернационализъм, глобализъм и т.н.

Реакциите които предизвикаха моите коментари ме карат да си мисля, че това което казват за нас е истина. Ние наистина говорим "един на друг", а не "един с друг".

Не казвам нищо лошо за тенгрианството и никъде не съм споменавал, че не искам да науча за негo или, че не уважавам хората които се занимават с него.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.