кога ли ще излязат всички от еврейския лабиринт честит еврейски милениум...докога?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Човеко, Калояне, по деструктивните ти постове личи, че не си убеден искрено в това ,в което се опитваш да вярваш!Калоян писа: Каруцар,кажи ми честно-ти евреин ли си?
Истината е път-предполагам го знаеш! И накрая ще завърша с цитат от стихотворение на БОТЕВ!!!
" А ти Боже,що си в мен"
Бог е в нас! Предполагам няма да спориш с БОТЕВ!!!
Не по икони и кръстове на които се кланят "православни скотове"
Точно тук е голямата ти грешка.Напълно убеден съм в силата на Православието.Ще ми отнеме дни да ти разказвам,а така като гледам май няма да има и смисъл.За чифутите и връзката им с езичеството мога да говоря много,но май пак няма да има смисъл.Написах веднъж,че не плюя по тенгрианството,за разлика от "търсачите на истина",истина,която е открита отдавна.Относно Ботев и "православните скотове" предполагам си чел за увлеченията му по идеолигиите на Бакунин.Това обяснява много неща.pitbull писа: Човеко, Калояне, по деструктивните ти постове личи, че не си убеден искрено в това ,в което се опитваш да вярваш!
Продължаваш в същия дух .... но хора всякакви.Аз смея да твърдя , че именно езическите обичаи са ни съхранили като народ ,като етнос! Какво общо имат чифутите с изконните българси празници,мартениците и много други чисто български обичаи, в които се крие невероятна единствена по рода си духовност? Това са езически обичаи!Калоян писа:
Точно тук е голямата ти грешка.Напълно убеден съм в силата на Православието.Ще ми отнеме дни да ти разказвам,а така като гледам май няма да има и смисъл.За чифутите и връзката им с езичеството мога да говоря много,но май пак няма да има смисъл.Написах веднъж,че не плюя по тенгрианството,за разлика от "търсачите на истина",истина,която е открита отдавна.Относно Ботев и "православните скотове" предполагам си чел за увлеченията му по идеолигиите на Бакунин.Това обяснява много неща.pitbull писа: Човеко, Калояне, по деструктивните ти постове личи, че не си убеден искрено в това ,в което се опитваш да вярваш!
Казваш че можеш да говориш много ,но до сега от теб само голи приказки!
А някои могат да си помислят , че олекваш в позицията си!
П.П. Изчети сайта!
Май оставаш разбран от себе си само.....Калоян писа: Не виждам смисъл да ти говоря,защото няма да ме разбереш.Отдавна се отказах в опитите си да ви втълпя нещо.Нямах в предвид обичаите,а завръщането към езическите култове.Както и да е.Сайта съм го изчел.
А дали проблемът за това е в нас?
Или в постните постове...
И поне съм разбран от някого.
При теб не съм сигурен дали е така...
резултатна такава има брашно с гипс
Опитай да разкажеш. Какво в момента прави православието. И по точно църквата като негов наместник за да спре геноцида. Къде му е силата в момента на православието?Калоян писа: Напълно убеден съм в силата на Православието.Ще ми отнеме дни да ти разказвам,а така като гледам май няма да има и смисъл.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.