кога ли ще излязат всички от еврейския лабиринт честит еврейски милениум...докога?

преди 20 години 2 месеца #7682
Каруцар,кажи ми честно-ти евреин ли си? ;-)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7688
Онези долни люде никога не са развивали комунизъм,поредната гавра с (макар и една от най-пошлите) идея,за да се облажват.Няма комунистическо робство,има тоталитарен режим.

преди 20 години 2 месеца #7691

Калоян писа: Каруцар,кажи ми честно-ти евреин ли си? ;-)

Човеко, Калояне, по деструктивните ти постове личи, че не си убеден искрено в това ,в което се опитваш да вярваш! :roll: Приказките ти са в духа на "склонен съм" ! Поставяш прекалено много въпроси,по което личи, че не си изчел сайта от-до!! И се опитваш да си в ролята на фанатизиран религиозен тип ! Защитаваш тази позиция-добре! Но трябва да разбереш ,че сляпата вяра е именно това ,което целят чифутите. А при теб липсват качествените аргументи и добрия тон естествено.Аз съм твърдо против всякакви религии и тълкуванията им! Днес живеем във времената на промитите мозъци! Има една АБСОЛЮТНА ИСТИНА за всичко и всеки, и тази истина не се знае от човечеството или поне 99% от него! А истината е , че истината е изопачена и ние живеем с неистината ! Не забравяй и друго-колкото хора има по тоя свят ,толко и гледни точки ще има!Моят приятелски съвет е да не се затваряш в някъква тесногърда позиция, а да търсиш истината ! В истината се крият всички отговори на въпросите ,които си задава човечеството и аз и ти сме част от това човечество (за някои сме дори елита на същото :thumbsup: )
Истината е път-предполагам го знаеш! И накрая ще завърша с цитат от стихотворение на БОТЕВ!!!
" А ти Боже,що си в мен"
Бог е в нас! Предполагам няма да спориш с БОТЕВ!!!
Не по икони и кръстове на които се кланят "православни скотове"

преди 20 години 2 месеца #7702

pitbull писа: Човеко, Калояне, по деструктивните ти постове личи, че не си убеден искрено в това ,в което се опитваш да вярваш!

Точно тук е голямата ти грешка.Напълно убеден съм в силата на Православието.Ще ми отнеме дни да ти разказвам,а така като гледам май няма да има и смисъл.За чифутите и връзката им с езичеството мога да говоря много,но май пак няма да има смисъл.Написах веднъж,че не плюя по тенгрианството,за разлика от "търсачите на истина",истина,която е открита отдавна.Относно Ботев и "православните скотове" предполагам си чел за увлеченията му по идеолигиите на Бакунин.Това обяснява много неща. :hammer:

преди 20 години 2 месеца #7721

Калоян писа:

pitbull писа: Човеко, Калояне, по деструктивните ти постове личи, че не си убеден искрено в това ,в което се опитваш да вярваш!

Точно тук е голямата ти грешка.Напълно убеден съм в силата на Православието.Ще ми отнеме дни да ти разказвам,а така като гледам май няма да има и смисъл.За чифутите и връзката им с езичеството мога да говоря много,но май пак няма да има смисъл.Написах веднъж,че не плюя по тенгрианството,за разлика от "търсачите на истина",истина,която е открита отдавна.Относно Ботев и "православните скотове" предполагам си чел за увлеченията му по идеолигиите на Бакунин.Това обяснява много неща. :hammer:

Продължаваш в същия дух .... но хора всякакви.Аз смея да твърдя , че именно езическите обичаи са ни съхранили като народ ,като етнос! Какво общо имат чифутите с изконните българси празници,мартениците и много други чисто български обичаи, в които се крие невероятна единствена по рода си духовност? Това са езически обичаи!
Казваш че можеш да говориш много ,но до сега от теб само голи приказки!
А някои могат да си помислят , че олекваш в позицията си! :hmm:

П.П. Изчети сайта!

преди 20 години 2 месеца #7723
Не виждам смисъл да ти говоря,защото няма да ме разбереш.Отдавна се отказах в опитите си да ви втълпя нещо.Нямах в предвид обичаите,а завръщането към езическите култове.Както и да е.Сайта съм го изчел. ;-)

преди 20 години 2 месеца #7728

Калоян писа: Не виждам смисъл да ти говоря,защото няма да ме разбереш.Отдавна се отказах в опитите си да ви втълпя нещо.Нямах в предвид обичаите,а завръщането към езическите култове.Както и да е.Сайта съм го изчел. ;-)

Май оставаш разбран от себе си само.....
А дали проблемът за това е в нас?
Или в постните постове... ;-)

преди 20 години 2 месеца #7738
Ти искаш да спорим ли? ;-)
И поне съм разбран от някого.
При теб не съм сигурен дали е така... :hmm:

преди 20 години 2 месеца #7770
когато тровиш плъхове или евреи(съществува нещо много близко и интимно между тези два паразита)те се адаптират нужна е такава отрова която винаги е
резултатна такава има брашно с гипс

преди 20 години 2 месеца #7777

Калоян писа: Напълно убеден съм в силата на Православието.Ще ми отнеме дни да ти разказвам,а така като гледам май няма да има и смисъл.

Опитай да разкажеш. Какво в момента прави православието. И по точно църквата като негов наместник за да спре геноцида. Къде му е силата в момента на православието?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.