Добре дошли,
Гост
Агентурическо агенти, евреи, ченгета, стражари и апаши
Tien
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Тъй като разбрах (благодарение на Дари, която имаше доблестта да ме попита лично), че много от хората мислят че съм агентка (е, това си беше наистина голяма изненада за мен), декларирам следното:
1. Не съм агентка
2. Не съм еврейка
3. Не съм сексуален вампир
4. Не съм подарила компютър на Елтимир
5. Не съм от легендарната групичка Лемс
6. Не познавам Елтимир лично и не съм се "засукала" около него
То май работата заприлича на оная песничка "Аз не съм комунист...." и пр. Добре беше все пак, някой да ме попита, или да провери по друг начин, преди да разнесе инфото из "махалата"... Както казах, единствено Дари го направи.
Доколкото разбрах, станала била някаква "техническа грешка". Въпроса е, дали това е наистина така, и колко други хора са пострадали от такива "грешки". Ако са грешки, добре, стават такива работи понякога. По-тревожно е, ако става въпрос за подход към хората и начин на отношение. Аз го приемам с чувство за хумор, но някой друг може да се травмира от незаслужените обиди и пренебрежение. Аз обаче няма да се откажа от хората тук, защото все пак мисля че интересните и хубави неща тепърва предстоят. И най-важното, ако ще градим заедно нещо в бъдеще, трябва да го правим по Свещен начин (няма дефиниция за това, но всеки в Себе си знае какво е), по напълно Нов начин, с нови отношения. Ако ще го правим по стария начин, с клевети, интриги и недомлъвки, какъв смисъл има? Затова съм ЗА пълно, макар и болезнено изчистване на всички тъмни ъгълчета, където биха могли да се завъдят такива твари. Почти всички общности, познати досега (може би без древната Българска Държава) са структури, които паразитират върху членовете си, хранят се с тяхната енергия. Така че, ако ще градим Нещо, то трябва да помага за издигането и осветяването на всеки, участващ в него, а не да го помрачава и принизява. Не е лесно да се направи общност от Свободни хора, но заробващи общности има достатъчно, няма нужда от още една.
Айде... че дойде време да ходя да докладвам на ЦРУ, КГБ, Мосад, ГРУ и НСС
1. Не съм агентка
2. Не съм еврейка
3. Не съм сексуален вампир
4. Не съм подарила компютър на Елтимир
5. Не съм от легендарната групичка Лемс
6. Не познавам Елтимир лично и не съм се "засукала" около него
То май работата заприлича на оная песничка "Аз не съм комунист...." и пр. Добре беше все пак, някой да ме попита, или да провери по друг начин, преди да разнесе инфото из "махалата"... Както казах, единствено Дари го направи.
Доколкото разбрах, станала била някаква "техническа грешка". Въпроса е, дали това е наистина така, и колко други хора са пострадали от такива "грешки". Ако са грешки, добре, стават такива работи понякога. По-тревожно е, ако става въпрос за подход към хората и начин на отношение. Аз го приемам с чувство за хумор, но някой друг може да се травмира от незаслужените обиди и пренебрежение. Аз обаче няма да се откажа от хората тук, защото все пак мисля че интересните и хубави неща тепърва предстоят. И най-важното, ако ще градим заедно нещо в бъдеще, трябва да го правим по Свещен начин (няма дефиниция за това, но всеки в Себе си знае какво е), по напълно Нов начин, с нови отношения. Ако ще го правим по стария начин, с клевети, интриги и недомлъвки, какъв смисъл има? Затова съм ЗА пълно, макар и болезнено изчистване на всички тъмни ъгълчета, където биха могли да се завъдят такива твари. Почти всички общности, познати досега (може би без древната Българска Държава) са структури, които паразитират върху членовете си, хранят се с тяхната енергия. Така че, ако ще градим Нещо, то трябва да помага за издигането и осветяването на всеки, участващ в него, а не да го помрачава и принизява. Не е лесно да се направи общност от Свободни хора, но заробващи общности има достатъчно, няма нужда от още една.
Айде... че дойде време да ходя да докладвам на ЦРУ, КГБ, Мосад, ГРУ и НСС
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
gеorgi_nz
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Ами и аз да си призная - това ми е "донесено" за теб Тиен. А кога се видим лично може да ти кажа кой ми донесе. ЛС и мейли са недостойни за тази работа.
Не твърдя че си или не си агент - това дойде до мен.
Във форумите хората се оприличават на едни, а кога се видят - на съвсем други.
Затова ако скоро се съберем някъде - ще говорим по тези въпроси.
Не твърдя че си или не си агент - това дойде до мен.
Във форумите хората се оприличават на едни, а кога се видят - на съвсем други.
Затова ако скоро се съберем някъде - ще говорим по тези въпроси.
violence
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Нито си първата нито си била последната. Най-неприятно е когато си вярвал, а изведнъж един боклук ти забие нож в гърба и се окажеш незаслужено обиден и оклеветен и си поставен в ситуация в която си длъжен само да се защитаваш, да опровергаваш нечие дългокраки лъжи. И този някой понеже е с репутацията на "лидер" всеки му вярва безрезервно без дори да подложи на съмнения думите на псевдолидера-боклук. Другото съществено е, че всеки който изкаже нещо което не му харесва или е малко по-остро е класифициран към агент, човек от Лемс и т.н. Личното ми мнение е че целият проблем и всички интриги идват от едно огнище, от един който насъсква хората помежду им.
Eлтимир
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Тиен, да не се засрамиш, като научиш истината? А тя е простичка.
Когато ми идваха на гости Севар, Запознат, Дари и Росен, стана дума кой ми е донесъл втория компютър, от който влизам в Мрежата. Казах им, че е едно младо момиче, но не съм сигурен как се пише във форума. Е, случва се човек да обърка никовете, когато не познава лично хората. След като научих със сигурност за кого става дума, веднага писах на хората да ги уведомя за грешката.
Е, Тиен?
Благодаря за помията. Да, наисктина благодаря, тъй като иначе може би щях да съжалявам за своето напускане. Сега няма.
Когато ми идваха на гости Севар, Запознат, Дари и Росен, стана дума кой ми е донесъл втория компютър, от който влизам в Мрежата. Казах им, че е едно младо момиче, но не съм сигурен как се пише във форума. Е, случва се човек да обърка никовете, когато не познава лично хората. След като научих със сигурност за кого става дума, веднага писах на хората да ги уведомя за грешката.
Е, Тиен?
Благодаря за помията. Да, наисктина благодаря, тъй като иначе може би щях да съжалявам за своето напускане. Сега няма.
Tien
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Не разбрах, от кое по-точно трябва да се засрамя? От лудия фолклор, който се е завихрил по мой адрес, без дори да подозирам? Мисля че съм пределно искрена в това, което пиша, без да ставам брутална като някои хора. Макар че може би и това ще помогне.
Eлтимир
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Не ми се играе на "развален телефон", затова отказвам всякакъв диалог. А тук и сега се играе точно тази стара детска игричка. Малко съм старичък за такива детски игрички.
За фолклора се обърни към дежурните фолклористи, не към мен.
Приятно забавление!
За фолклора се обърни към дежурните фолклористи, не към мен.
Приятно забавление!
Tien
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Е, сега поне разбрах как се е развалил телефона 
Не че това много ме интересува. Даже хич не ме интересува. Проблема е принципен - нормално ли е според теб представата за някого да се формира от слухове и донесения?
И аз съм от зодия Скорпион
, но интригите и клюките са ми органически непоносими. Признавам си, нямам излишни мозъчни клетки да поддържам две реалности - една истинска и една измислена. Нито имам два езика, както казват старите индианци, да говоря лъжи и клевети. Георги прав си че при лична среща много неща ще се изяснят. Елтимир, на мен това хич не ми е забавно, но ще го преживея. По-скоро е смешно, макар че е тъжно, като се замислиш.
Не че това много ме интересува. Даже хич не ме интересува. Проблема е принципен - нормално ли е според теб представата за някого да се формира от слухове и донесения?
И аз съм от зодия Скорпион
Eлтимир
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Аз съм не само скорпион, но и Докс, глиган, свиня! А ти виждала ли си разярен глиган? И мечките бягат от него!
Та за телефона. Един друг човек отначало беше объркал тоя ник и така го бях запомнил, но въпреки това не бях сигурен. И си казах, че не съм сигурен. Щом разбрах, веднага им писах. Какво повече? Ставаше дума за съвсем конкретни неща, за съвсем конкретни събития. Не може ли човек някой път да обърка едно име? Особено едно нищо незначещо име, каквито са никовете из разните форуми. И за разлика от безгрееееешните, аз си признавам грешките. Веднага щом разбера, че някъде съм сбъркал, се обаждам на съответните хора и казвам: "Ей, тук съм объркал нещо". Какво повече? Ама нали трябва повод да бъда наречен "боклук", разбира се!
Благодаря за "боклук"-а. Веднага щом бъдат махнати текстовете ми от сайта, изобщо ще престана да влизам тук, за да не се ядосвам.
Та за телефона. Един друг човек отначало беше объркал тоя ник и така го бях запомнил, но въпреки това не бях сигурен. И си казах, че не съм сигурен. Щом разбрах, веднага им писах. Какво повече? Ставаше дума за съвсем конкретни неща, за съвсем конкретни събития. Не може ли човек някой път да обърка едно име? Особено едно нищо незначещо име, каквито са никовете из разните форуми. И за разлика от безгрееееешните, аз си признавам грешките. Веднага щом разбера, че някъде съм сбъркал, се обаждам на съответните хора и казвам: "Ей, тук съм объркал нещо". Какво повече? Ама нали трябва повод да бъда наречен "боклук", разбира се!
Благодаря за "боклук"-а. Веднага щом бъдат махнати текстовете ми от сайта, изобщо ще престана да влизам тук, за да не се ядосвам.
Запознат
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Среща ще има.
Tien
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Виждала съм всякакви разярени организми. Въпроса е като отмине яростта, какво остава след нея.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.