Агентурическо агенти, евреи, ченгета, стражари и апаши
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Смс-ите бяха пратени чрез интернет и Запознат изрази предположение, че са от Иван/защото малко преди това са водили разговор долу горе със същото съдържание/за да бъде сигурно, че са от Иван,Запознат му се обади и получи потвърждение.
Със сигурност би било добре ако и Запознат, а и Иван се включат и разяснят ситуацията от своите си гледни точки. На този етап за мен нещата са ясни. Ако нещо греша моля и двамата да ме поправят.
Само да допълня, че всички присъстващи изразихме готовност да поемем солидарно "вината" на Ангел.
П.П. Дари! Няма нужда да потвръждавате! Знаем, че не лъжете, защото няма защо...!!! Аз лично се съмнявам Вотан да има каквото и да било общо със цялата история! Човека е достатъчно зле и без друго, за да се занимава с подобни глупости...!! Не го познавам. Виждал съм го само на снимка, но очите му не говореха за лош човек. Напротив! Тъпото е, че хора от този форум, които имат претенциите, че са част от това движение в един момент да започнат да оказват натиск върху админите на сайта и то със заплахи за съд! Интересно е под чие влияние са го направили, и какво биха спечелили ако Елтимир "хапне баницата"..?!!!
"Ама това твоята дъщеря ли е?" - попитах. Оказа се, че не е, а снимките са от някакъв унгарски /!!!/ сайт, на който са сложени снимки от честване 60 годишнитата на стария руски пес. На какво основание ще ме съди? Хайде да я видим. Това нейната дъщеря ли е или не е? Ако е тя, значи нейното семейство е много близко с един руски професор и всичко е вярно. Ако е тя, и ако е вярно, значи кучката трябва да върви в пандиза. Ако не е, за какво може да се захване? Ситуацията е патова, но не за мен, а за кучката, наречена Чакал.
Дали има или няма нужда аз ще преценя.PARADOX писа: П.П. Дари! Няма нужда да потвръждавате!
Нуждата смятам, че е в това да се разбере дали Иван сам и по собствена воля е решил да напише съобщенията или той е просто Жертва, изпълняваща поръчките на някой друг, който стои в сянка и си играе с хората. За целта е необходимо Иван сам да обясни какво и защо е направил.
Елтимир също е бил под влиянието на лемс и най-добре би разбрал Иван, ако се окаже, че той е манипулиран от някоя група. Както стана ясно от книгата тия от групите са професионалисти.
П.П. Парадокс, няма нужда да чешеш всеки който ти падне, пази си силите да начешеш тия дето са в дъното на заговора, а те рано или късно ще изплуват.
Кой и по какъв начин заплаши дъщеря ти?Елтимир писа: Паралелно със заплахите до Запознат, аз получих заплахи срещу дъщеря ми.
"Ами ако се знае човека който се е обадил на Запознат, дайте да го видим кой е и какъв му е зора (и на този дето го е накарал да се обади)...!!! Ако си спомняте филма "Синьо лято", от него тръгна лафа за посредника-лайно... Житейския ми опит до момента е доказал тази максима... "Дари писа:
Дали има или няма нужда аз ще преценя.PARADOX писа: П.П. Дари! Няма нужда да потвръждавате!
Нуждата смятам, че е в това да се разбере дали Иван сам и по собствена воля е решил да напише съобщенията или той е просто Жертва, изпълняваща поръчките на някой друг, който стои в сянка и си играе с хората. За целта е необходимо Иван сам да обясни какво и защо е направил.
Елтимир също е бил под влиянието на лемс и най-добре би разбрал Иван, ако се окаже, че той е манипулиран от някоя група. Както стана ясно от книгата тия от групите са професионалисти.
П.П. Парадокс, няма нужда да чешеш всеки който ти падне, пази си силите да начешеш тия дето са в дъното на заговора, а те рано или късно ще изплуват.
"Интересно е под чие влияние са го направили.."
Това съм го писал малко по-горе в темата...!!! Естествено, че ще чешем първоисточника...
П.П. И не чеша когото ми падне, ами тези дето са за чесане! До тоя момент съм чесъл само един и като гледам накъде вървят нещата, пак той ще е за чесане...!!! В най-скоро време тук ще се появи лицето с четири главни букви, за да обере плодовете на фекалиите които за пореден път пося, но както винаги ще обере само собствените си фекалии...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.