Агентурическо агенти, евреи, ченгета, стражари и апаши

преди 18 години 9 месеца #23557
Парадокс, няма нужда да ги чешеш ти, някои ги чеше Сливето, тоест Силвето, искам да кажа. Използват положението, че Радев е много зле, за да действат от негово име. Те така са се почесали, че цял живот няма да се оправят. Същинският въпрос е в мълчанието на агнетата. Нататък няма да продължавам. Засега.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23558
Ами нека и Запознат да каже какво мисли! Няма лошо... Но това не променя по никакъв начин постъпката на Иван, а аз искам да знам какви са мотивите му..?!! Така, че някой ако може да ми даде някакви координати, нека пише на ЛС... Ще съм му задължен!

преди 18 години 9 месеца #23559
На срещата освен SoYoung,antijew,Запознат и Севар присъствах и аз и потвърждавам на 100% това което написаха двамата неадмини. Съдържанието на всичките 5 или 6 смс-а не сме чули,но знаем първите два какво съдържат, а именно настояване за бан на Елтимир, съпроводено със заплаха, че ако не бъде изпълнена препоръката и Запознат ще потъне заедно с Ангел в съдебни дела.
Смс-ите бяха пратени чрез интернет и Запознат изрази предположение, че са от Иван/защото малко преди това са водили разговор долу горе със същото съдържание/за да бъде сигурно, че са от Иван,Запознат му се обади и получи потвърждение.
Със сигурност би било добре ако и Запознат, а и Иван се включат и разяснят ситуацията от своите си гледни точки. На този етап за мен нещата са ясни. Ако нещо греша моля и двамата да ме поправят.
Само да допълня, че всички присъстващи изразихме готовност да поемем солидарно "вината" на Ангел.

преди 18 години 9 месеца #23560
"Да,нека всички сме заедно на клона".Сещаш се,нали Дари.За другите есемеси не мога да кажа нищо,освен това за бана и това за съдебните дела.Това с присъдата беше доста смешно между другото.Колкото са успели преди толкова и сега.Само цирк да става пък да видим кой кого(и за какво).Като ще е гарга да е рошава.Ще е интересно и Иван да се включи да видим какво ще каже.

преди 18 години 9 месеца #23561
Паралелно със заплахите до Запознат, аз получих заплахи срещу дъщеря ми. Аз пък заявих, че ще убия заплашващите. Да видим сега как ще ме съдят копелетата шибани. Не вярвам това да е работа на Митко Радев. Честно казано, не вярвам. Той самият има две дъщери и не би направил такова нещо. Тя и Мирчева има две дъщери, но вярвам, че тя би подтикнала други да го направят. Сега остава всеки да си каже своето. В противен случай потвърждавам - наистина ще убия копелетата, позволили си заплахи срещу моето семейство. Само ще припомня, че при последния атентат, организиран от НСС /и по идея на Мирчева според шефа на НСС - Ботевград/ дъщеря ми едва не загина. Затова предпочитам да убия, преди те да са убили някой от моето семейство. Утре ще го съобщя и на семейството на Мирчева. Ред е на засегнатите да кажат своята дума, преди да е заговорило оръжието. А то скоро ще заговори. Тоя път милост няма да има, ще падат трупове. Предупреждавам за последно и да видим дали някой ще поиска да живее.

преди 18 години 9 месеца #23562
Беше ли пояснено делата от какъв род ще бъдат..?!!

П.П. Дари! Няма нужда да потвръждавате! Знаем, че не лъжете, защото няма защо...!!! Аз лично се съмнявам Вотан да има каквото и да било общо със цялата история! Човека е достатъчно зле и без друго, за да се занимава с подобни глупости...!! Не го познавам. Виждал съм го само на снимка, но очите му не говореха за лош човек. Напротив! Тъпото е, че хора от този форум, които имат претенциите, че са част от това движение в един момент да започнат да оказват натиск върху админите на сайта и то със заплахи за съд! Интересно е под чие влияние са го направили, и какво биха спечелили ако Елтимир "хапне баницата"..?!!!

преди 18 години 9 месеца #23563
Миндовата кучка е побесняла, че един дърт пес е прегърнал едно от нейните паленца и е извадил снимката в Интернет. И после, когато попитах невинно "Кое е това момиче?", кучката ми прати писмо: "Не закачай дъщеря ми!"
"Ама това твоята дъщеря ли е?" - попитах. Оказа се, че не е, а снимките са от някакъв унгарски /!!!/ сайт, на който са сложени снимки от честване 60 годишнитата на стария руски пес. На какво основание ще ме съди? Хайде да я видим. Това нейната дъщеря ли е или не е? Ако е тя, значи нейното семейство е много близко с един руски професор и всичко е вярно. Ако е тя, и ако е вярно, значи кучката трябва да върви в пандиза. Ако не е, за какво може да се захване? Ситуацията е патова, но не за мен, а за кучката, наречена Чакал.

преди 18 години 9 месеца #23568

PARADOX писа: П.П. Дари! Няма нужда да потвръждавате!

Дали има или няма нужда аз ще преценя.
Нуждата смятам, че е в това да се разбере дали Иван сам и по собствена воля е решил да напише съобщенията или той е просто Жертва, изпълняваща поръчките на някой друг, който стои в сянка и си играе с хората. За целта е необходимо Иван сам да обясни какво и защо е направил.
Елтимир също е бил под влиянието на лемс и най-добре би разбрал Иван, ако се окаже, че той е манипулиран от някоя група. Както стана ясно от книгата тия от групите са професионалисти.

П.П. Парадокс, няма нужда да чешеш всеки който ти падне, пази си силите да начешеш тия дето са в дъното на заговора, а те рано или късно ще изплуват.

преди 18 години 9 месеца #23569

Елтимир писа: Паралелно със заплахите до Запознат, аз получих заплахи срещу дъщеря ми.

Кой и по какъв начин заплаши дъщеря ти?

преди 18 години 9 месеца #23570

Дари писа:

PARADOX писа: П.П. Дари! Няма нужда да потвръждавате!

Дали има или няма нужда аз ще преценя.
Нуждата смятам, че е в това да се разбере дали Иван сам и по собствена воля е решил да напише съобщенията или той е просто Жертва, изпълняваща поръчките на някой друг, който стои в сянка и си играе с хората. За целта е необходимо Иван сам да обясни какво и защо е направил.
Елтимир също е бил под влиянието на лемс и най-добре би разбрал Иван, ако се окаже, че той е манипулиран от някоя група. Както стана ясно от книгата тия от групите са професионалисти.

П.П. Парадокс, няма нужда да чешеш всеки който ти падне, пази си силите да начешеш тия дето са в дъното на заговора, а те рано или късно ще изплуват.

"Ами ако се знае човека който се е обадил на Запознат, дайте да го видим кой е и какъв му е зора (и на този дето го е накарал да се обади)...!!! Ако си спомняте филма "Синьо лято", от него тръгна лафа за посредника-лайно... Житейския ми опит до момента е доказал тази максима... "

"Интересно е под чие влияние са го направили.."

Това съм го писал малко по-горе в темата...!!! Естествено, че ще чешем първоисточника...

П.П. И не чеша когото ми падне, ами тези дето са за чесане! До тоя момент съм чесъл само един и като гледам накъде вървят нещата, пак той ще е за чесане...!!! В най-скоро време тук ще се появи лицето с четири главни букви, за да обере плодовете на фекалиите които за пореден път пося, но както винаги ще обере само собствените си фекалии...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.