Агентурическо агенти, евреи, ченгета, стражари и апаши
Много си пъргав с определенията за боклука и наливaнето на масло в огъня. Все пак насреща имаш българин, националист и човек, който може да ти бъде баща. Все още и аз си мисля, че някой друг разполагаше с профила ти и пишеше тук от твое име, особено след изцепката ти с "тангризма". Елтимир е дал много за това Движение и отсъствието му ще се усеща, за разлика от твоето.violence писа: Нито си първата нито си била последната. Най-неприятно е когато си вярвал, а изведнъж един боклук ти забие нож в гърба и се окажеш незаслужено обиден и оклеветен и си поставен в ситуация в която си длъжен само да се защитаваш, да опровергаваш нечие дългокраки лъжи. И този някой понеже е с репутацията на "лидер" всеки му вярва безрезервно без дори да подложи на съмнения думите на псевдолидера-боклук. Другото съществено е, че всеки който изкаже нещо което не му харесва или е малко по-остро е класифициран към агент, човек от Лемс и т.н. Личното ми мнение е че целият проблем и всички интриги идват от едно огнище, от един който насъсква хората помежду им.
Тиен, не се оправдавай - агентка си до доказване на противното
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
На по-недосетливите ще препоръчам "Тимон Атински". От някой си Уилям Шек-спирт.
Е, това май не го очаквахте. Ама е вярно. Твой ред е, Мите. Само че орел и лайно не могат да стоят под една стряха и аз отлитам!
Ангел, Митето започна пръв... и ще е най-добре да си получи заслуженото.
Каквото повикало, такова се и обадило...
Кой е Мите и какво е започнал?antijew писа: Мите, само да те предупредя, че тази работа дето си я замислил ще излезе ялова!
Спомням си през 90-години, когато ходехме - и Митето, и аз - на събранията на една партия, забравих вече името на партията, Митето често употребяваше думите "жена ми, еврейката", които думи тогава много ме озадачаваха. Не знам, какво значат, вервайте ми.
За последен път се видях с Митето, когато той макар и много болен, сипа по чаша вино. Беше миналата година, ако не ме лъже паметта. И от дума на дума и от чаша на чаша, Митето ми сподели, че е офицер от ГРУ. Митето е един от организаторите на кампанията срещу мен в тоя форум. Преди да почне тая мръснишка кампания, нямаше не само дума, но и намек за него. Ако пишех на хора за Митето, пишех само хубави неща. Само че кой знае защо Митето нещо много е чувствителен на тема "ГРУ" и много се ядосва, когато изкарвам разни факти за тази благотворителна организация. Митето най-много се ядоса когато разказах как съм избягал от Пансиона за благородни девици край гр. Балашиха, Подмосковието. Но тъй като според видни участници в този и други форуми, аз страдам от параноя, спирам до тук. Ще продължа във втората си част на своята биографична книга, където ще бъде изнесено всичко за Митето. Трите му имена, година на раждане, а и някои снимки. Книгата си я пиша за себе си, Билярчо нека да е спокоен, няма да му я натрапвам.
Миро, Митето е подвизаващия се тук под ника Loengrin, а предния му ник е Вотан. Оня дето Ангел каза, че е споделял, че дъщерите му го наричат гой. А бе най-добре ще е да си смени ника с ГОЙко МИТИч. А една от машите му тук е violence/баннатия/Биляр. Онази вечер ги засякох към 4.00 сутринта тук да си хортуват...а и не само аз.violence/Биляр/ си направи даже и блог като лемс да плюе по Елтимир, ама като гледам то си е явно, че за това са създадени блоговете им. Похрачиха малко и двамата и спряха да ги ползват. Смешници! violence, грабвайте се с Loengrin и отивайте в блога ти да си храчете на воля.Миро писа:
Кой е Мите и какво е започнал?antijew писа: Мите, само да те предупредя, че тази работа дето си я замислил ще излезе ялова!
А какво е започнал Митьо, Миро, той си знае. Засега няма да го казвам на всеослушание. Димитре, ще се подхлъзнеш...!
А, да, още една подробност. Някои авери на Митето много се лютят от контактите между Дунавски, Волжски и Кавказки българи. Е, това вече изобще не мога да го разбера!
Мите, да приказвам ли повече? И моля те, като стар приятел те моля, спри да пиеш спирт. Пий си биричка, за да нямаш проблеми с малките сиви клетчици. Или най-добре пий само чай. без ром и без коняк, обаче.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.