Агентурическо агенти, евреи, ченгета, стражари и апаши

преди 18 години 9 месеца #23432

violence писа: Нито си първата нито си била последната. Най-неприятно е когато си вярвал, а изведнъж един боклук ти забие нож в гърба и се окажеш незаслужено обиден и оклеветен и си поставен в ситуация в която си длъжен само да се защитаваш, да опровергаваш нечие дългокраки лъжи. И този някой понеже е с репутацията на "лидер" всеки му вярва безрезервно без дори да подложи на съмнения думите на псевдолидера-боклук. Другото съществено е, че всеки който изкаже нещо което не му харесва или е малко по-остро е класифициран към агент, човек от Лемс и т.н. Личното ми мнение е че целият проблем и всички интриги идват от едно огнище, от един който насъсква хората помежду им.

Много си пъргав с определенията за боклука и наливaнето на масло в огъня. Все пак насреща имаш българин, националист и човек, който може да ти бъде баща. Все още и аз си мисля, че някой друг разполагаше с профила ти и пишеше тук от твое име, особено след изцепката ти с "тангризма". Елтимир е дал много за това Движение и отсъствието му ще се усеща, за разлика от твоето.
Тиен, не се оправдавай - агентка си до доказване на противното:) Ами другата ти помощничка - що ли се крие и не каже - компютри ли са били или кoмпoти. Ей го, Биляр вече е тук.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23433
Биляр си върши работата, за която му плащат. Вече не ме озадачава и поведението на онези, които са го овластили да сере и тук. И тъй като тоя форум много се умириса, аз излизам на чист въздух. Но държа да изляза заедно със своите авторски материали, които са си наистина мои, и не съм ги преписал отникъде, както твърди Биляр, както твърди неговият шеф Д. Р. /снощи научих!/, и както вече са почнали да твърдят и други, които доскоро ги имах за приятели.
На по-недосетливите ще препоръчам "Тимон Атински". От някой си Уилям Шек-спирт.

преди 18 години 9 месеца #23434
Гледам, че почнаха да се размахват някви гащички. И добре, че видях, щото без малко да забравя. Знаете ли защо нашият скъп приятел Митко Р. толкова е чувствителен на тема "евреи"? Ами да ви кажа, това не е тайна. Същото той го е споделял многократно пред твърде многочислена аудитория. На събранията на БНРП след третата-четвъртата бира. Та Митето има две дъщери, които не искат да видят баща си, защото е гой, а те са от "богоизбраната" раса.
Е, това май не го очаквахте. Ама е вярно. Твой ред е, Мите. Само че орел и лайно не могат да стоят под една стряха и аз отлитам!

преди 18 години 9 месеца #23439
Мите, само да те предупредя, че тази работа дето си я замислил ще излезе ялова! Поне така си мисля аз. Ще получиш яростен отпор. Ангел няма да е сам...Ще има армия...срещу теб!
Ангел, Митето започна пръв... и ще е най-добре да си получи заслуженото.
Каквото повикало, такова се и обадило...

преди 18 години 9 месеца #23441
Никой не е писал от моя профил, освен аз самия. Не ми е работа и не ми плащат за това за разлика от на други участници от форума. Просто съм широко скроена личност, която се интересува от почти всичко. Дрънкайте си простотиите и лъжите, полза няма. Измишльотини всеки може да съчини. А и още нещо, след като пиша с профил violence значи съм този. Е. да нарича който пожелае Биляр, Миляр... не ме интересува. Файда няма, че си българин и националист като имаш още 10 силно отрицателни качества, които те провалят теб и твоите приятели или им вредят. А относно приноса всеки сам си съди за себе си - това е много относително. За някои един който разтегля локуми и биографични неща за да изкара обем 90стр. от които 10 са смислени и полезни е допринесъл много... с количеството празнословие... за някои едно книжле от 20 стр със синтезирана мъдрост е огромна ценност или ред с готово решение или синтезирани истини... въпрос на гледна точка и интереси. За теб са ценни религиозните хипотези за еди кой си тангристки храм, неговата възраст, функция и т.н., за друг е ценна информацията за древните български градове, за трети за национализма и народните врагове, конспирации и т.н. И тук всичко опира до човека и е относително. А относно маслото и огъня - каквото право имаш ти да пишеш и да изказваш мнение такова и аз, твоята позиция не е с нищо по-добра от моята. С какво право ще заглушаваш моето мнение??? Някой спомена в една друга тема за цензура... голямата цензура - комуноида Е. по тоталитарен начин разчиства "умирисаното"... тъй като изглежда го тресе хипоксията :-) ;-) Това е от мен, лека вечер... :sleep:

преди 18 години 9 месеца #23443

antijew писа: Мите, само да те предупредя, че тази работа дето си я замислил ще излезе ялова!

Кой е Мите и какво е започнал?

преди 18 години 9 месеца #23444
Митето е един, който през 1990 година сипа по чаша спирт в кухнята на служебното си жилище на бул "Стамболийски" в София. Тогава за пръв и последен път през живота си пих спирт.
Спомням си през 90-години, когато ходехме - и Митето, и аз - на събранията на една партия, забравих вече името на партията, Митето често употребяваше думите "жена ми, еврейката", които думи тогава много ме озадачаваха. Не знам, какво значат, вервайте ми.
За последен път се видях с Митето, когато той макар и много болен, сипа по чаша вино. Беше миналата година, ако не ме лъже паметта. И от дума на дума и от чаша на чаша, Митето ми сподели, че е офицер от ГРУ. Митето е един от организаторите на кампанията срещу мен в тоя форум. Преди да почне тая мръснишка кампания, нямаше не само дума, но и намек за него. Ако пишех на хора за Митето, пишех само хубави неща. Само че кой знае защо Митето нещо много е чувствителен на тема "ГРУ" и много се ядосва, когато изкарвам разни факти за тази благотворителна организация. Митето най-много се ядоса когато разказах как съм избягал от Пансиона за благородни девици край гр. Балашиха, Подмосковието. Но тъй като според видни участници в този и други форуми, аз страдам от параноя, спирам до тук. Ще продължа във втората си част на своята биографична книга, където ще бъде изнесено всичко за Митето. Трите му имена, година на раждане, а и някои снимки. Книгата си я пиша за себе си, Билярчо нека да е спокоен, няма да му я натрапвам.

преди 18 години 9 месеца #23445

Миро писа:

antijew писа: Мите, само да те предупредя, че тази работа дето си я замислил ще излезе ялова!

Кой е Мите и какво е започнал?

Миро, Митето е подвизаващия се тук под ника Loengrin, а предния му ник е Вотан. Оня дето Ангел каза, че е споделял, че дъщерите му го наричат гой. А бе най-добре ще е да си смени ника с ГОЙко МИТИч. А една от машите му тук е violence/баннатия/Биляр. Онази вечер ги засякох към 4.00 сутринта тук да си хортуват...а и не само аз.violence/Биляр/ си направи даже и блог като лемс да плюе по Елтимир, ама като гледам то си е явно, че за това са създадени блоговете им. Похрачиха малко и двамата и спряха да ги ползват. Смешници! violence, грабвайте се с Loengrin и отивайте в блога ти да си храчете на воля.
А какво е започнал Митьо, Миро, той си знае. Засега няма да го казвам на всеослушание. Димитре, ще се подхлъзнеш...!

преди 18 години 9 месеца #23446
А! Елтимир, ме е изпреварил. Описал е Митето добре, все пак го познава.

преди 18 години 9 месеца #23447
Един от главните упреци на Митето към мен, е че не съм поел попадената ми от Силвия Мирчева ръка. Е, аз пък знам, че като подадеш ръката си на акула, тя ти я отхапва. До рамото. Затова предпочетох да откажа всякакви контакти с Мирчева. От който отказ Митето кой знае защо още повече се разлюти. На негово място не бих се лютил толкова. Живее в центъра на София, в един прекрасен блок на прекрасното УБО, тоест НСО, както демокраДично се нарича сега тази благочестива службичка. Как бих постъпил на мястото на Митето? Бих си гледал живота и не бих се занимавал с хора, които знаят прекалено много. И на които хора не им пречи нито акъл, нито образование да изнесат фактите на бял свят. Пък да става каквото ще! Бих си изтеглил агентурата и повече не бих се врял между шамарите.
А, да, още една подробност. Някои авери на Митето много се лютят от контактите между Дунавски, Волжски и Кавказки българи. Е, това вече изобще не мога да го разбера!
Мите, да приказвам ли повече? И моля те, като стар приятел те моля, спри да пиеш спирт. Пий си биричка, за да нямаш проблеми с малките сиви клетчици. Или най-добре пий само чай. без ром и без коняк, обаче.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.