Агентурическо агенти, евреи, ченгета, стражари и апаши
Ден Грее
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
При сегашното положение на нещата не виждам кой кого и за какакво ще съди някой или ще иска бан. Нито Ангел има бан, нито пък доколкото ми е известно Димитър Радев, който в този форум е под името Вотан да е банван. Ако има нещо да казва, нека го каже тук, ще го изслушаме и всеки сам ще си предцени кой крив, кой прав. Аз моите изводи съм си ги направил. Но в края на краищата, ако всички имаме една обща Идея - ще намерим общо в различията ни.
Ако тук става дума за поредната агентурна смръдня от немити милиционерски чорапки - пак трошат излишно парите на данъкоплатеца. Елтимир си има други грижи сега, а Запознат само администрира сайта, без да е отговорно лице. Да съдят всички нас, които мразим този антибългарски Режим, заробил България. А с всеки ден ставаме все повече. Най-добре да забранят Интернета.
Опитах се да ги призова към здрав разум и ако не към дружба и прошка, поне към взаимно зачитане и уважение, засега безуспешно.
Предлагам да не наливаме повече масло в този спор.
не можем да им помогнем, дайте да не им вредим.
Както и тук беше писано - били са някога приятели. Това все пак трябва да е значило нещо.
И аз не мисля да влизам в спор, но в момента не съм съгласен с теб. По принцип никой от форума /надявам се/няма нищо против да си кореспондирате с Радев, ако искате и на гости си ходите, но когато става въпрос за директни заплахи към доказали се хора от форума, не съм съгласен.Пламен Пасков писа: Аз кореспондирам с Радев, и ще кажа това, което изразих и на него. Това е нещо сериозно и лично между Ангел и Димитър, и не мисля, че следва да взимаме страна в този спор, и да му придаваме измерения, които според мен няма и не следва да виждаме под силата на внушението.
Опитах се да ги призова към здрав разум и ако не към дружба и прошка, поне към взаимно зачитане и уважение, засега безуспешно.
Както и тук беше писано - били са някога приятели. Това все пак трябва да е значило нещо.
След като се разбра, че лемс и Радев споделят един покрив, редно е да си направим изводи, кой за какво работи...
П.П. Върни се и препрочити темата от средата на 4-та страница и ще разбереш какво имам в предвид. Обработка и заплахи! Не само към Ангел, а и към администратора Запознат!
Знам много добре, че Елтимир, Вотан, Лоенгрин, ЛЕМС, Силвия Мирчева са оголени нерви и болезнени теми за обсъждане за повечето тук.antijew писа:
И аз не мисля да влизам в спор, но в момента не съм съгласен с теб. По принцип никой от форума /надявам се/няма нищо против да си кореспондирате с Радев, ако искате и на гости си ходите, но когато става въпрос за директни заплахи към доказали се хора от форума, не съм съгласен.Пламен Пасков писа: Аз кореспондирам с Радев, и ще кажа това, което изразих и на него. Това е нещо сериозно и лично между Ангел и Димитър, и не мисля, че следва да взимаме страна в този спор, и да му придаваме измерения, които според мен няма и не следва да виждаме под силата на внушението.
След като се разбра, че лемс и Радев споделят един покрив, редно е да си направим изводи, кой за какво работи...
П.П. Върни се и препрочити темата от средата на 4-та страница и ще разбереш какво имам в предвид. Обработка и заплахи! Не само към Ангел, а и към администратора Запознат!
Не знам, кой и как е определил, че Силвия е вдигала телефона в дома на Радев.
Не знам, даже ако наистина го е вдигнала, означава ли това, че живее при него, или е била на гости.
И, честно казано, засега предпочитам да не знам.
Защото цялата тази история от безкрайно лична стана твърде общественна, може би поради прекалената емоционалност на Ангел.
Може и аз да греша.
Опитвам се да кажа, че намирам за най-добре да спрем с това обсъждане и да оставим именно на тях да си решават отношенията.
Още не съм прочел заплахите на 4-та страница, но най-вероятно и след прочита ще си остана на мнението: дайте да спрем с тези чужди (според мен) и лични истории и да оставим на възрастните хора да си ги решат самостоятелно.
Явно няма как да им помогнем.
Ако някой поиска помощ знае къде и как да я търси! До тогава няма смисъл да се разлайват кучетата....
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.