Добре дошли,
Гост
Агентурическо агенти, евреи, ченгета, стражари и апаши
Eлтимир
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Някой е свързал Радев със Запознат по телефона. Запознат да си каже кой го е свъзал. Не съм бил там и не мога да говоря от името на други. А после Мирчева какви ги е надробила, тя си знае. Тоя път ще мре! Беше ми жал за нея, вече не. Вече искам нейната смърт и ще я дочакам. Е, тоя път стана каквото стана. На някои им е ебана пичицата майчина! Сега нямаше как, но утре ще говоря с дъщерите на Мирчева, да знаят какви ги върши тяхната майчица долна и какво я очаква. От нищо не ми пука, да ме съдят всичките, ама да побързат, че няма дълго да са живи, тяхната верица чифутска! Само искам да попитам:
- Велине, и до теб ли стигна оная мастия, и теб ли те докопа? Щото май нещо такова усещам.
Който не познае себе си в горните редове, нека не ми отговаря, защото не знае за какво се отнася. Който се познае, ще разбере.
- Велине, и до теб ли стигна оная мастия, и теб ли те докопа? Щото май нещо такова усещам.
Който не познае себе си в горните редове, нека не ми отговаря, защото не знае за какво се отнася. Който се познае, ще разбере.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Eлтимир
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Някой е свързал Димитър Асенов Радев със Запознат по телефона. Радев е заплашил Запознат, че ще му се случи нещо, ако не ме банне веднага от сайта и от форума. Запознат да си каже кой го е свързал и защо именно тоя човек го е свързал. Защо не го е свързал например Мещера? Или Парадокс? Или Спорт-Здраве? Какви връзки има има Радев с някои хора от този форум? С тримата, които изброих Радев няма никакви връзка. С други обаче има. Нека хората, присъствали на срещата да кажат имената. Не искам да излиза, че аз съм тоя, който прави интриги. И Севар нека проговори. Севар тогава е казал: "Ако решат да съдят Елтимир, да ме съдят и мен." Хубаво, Севар, сега кажи кой иска да ме съди и защо. Моята съвест е чиста. Аз не работя за ГРУ, нито защитавам ГРУ, напротив. Да видим сега кой и защо защитава ГРУхчовците. И въобще когато научите как стоят нещата, може козината ви да настръхне. Моята вече е настръхнала. И тоя път ще има жертвоприношения, стига прошки. Тоя път ще убия някого за пример и поука на останалите. Няма да е Радев, а ще бъде някой, който вижда пред себе си още много години щастлив живот. Вижда, ама няма да го види, защото ще му видя сметката. Ако не видят моята преди това, в което малко се съмнявам.
antijew
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Срещата за, която говори Елтимир се състоя у дома. Общо с двамата администратори, бяхме пет човека от форума. До колкото разбрах, Запознат не говори с Димитър Р., а с човек от форума и заплахите бяха от него, а не от Димитър. Може да е предал послание от Димитър, защото терминологията бе в стил Лоенгрин. А може така да е повлиян/манипулиран/, че и изказа им да е идентичен. А Севар го подкрепям за казаното и заставам до него. Допълвам, че няма да сме само двамата.
Аз бях един от очевидците как се атакува администратор. Ако не бях там и не бях видял, трудно бих повярвал. Има такива атаки... Вярвайте ми.
Аз бях един от очевидците как се атакува администратор. Ако не бях там и не бях видял, трудно бих повярвал. Има такива атаки... Вярвайте ми.
SoYoung
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Елтимир:"Някой е свързал Радев със Запознат по телефона. Запознат да си каже кой го е свъзал. Не съм бил там и не мога да говоря от името на други."
И аз присъствах на срещата.Бях там,когато Запознат получи есемесите от човек от форума.Чух името на Митко Радев и историята с експедицията.Потвърждавам и думите на antijew:
"Срещата за, която говори Елтимир се състоя у дома. Общо с двамата администратори, бяхме пет човека от форума. До колкото разбрах, Запознат не говори с Димитър Р., а с човек от форума и заплахите бяха от него, а не от Димитър. Може да е предал послание от Димитър, защото терминологията бе в стил Лоенгрин. А може така да е повлиян/манипулиран/, че и изказа им да е идентичен. А Севар го подкрепям за казаното и заставам до него. Допълвам, че няма да сме само двамата.
Аз бях един от очевидците как се атакува администратор. Ако не бях там и не бях видял, трудно бих повярва. Има такива атаки... Вярвайте ми."
Това е накратко историята видяна и от мене.
И аз присъствах на срещата.Бях там,когато Запознат получи есемесите от човек от форума.Чух името на Митко Радев и историята с експедицията.Потвърждавам и думите на antijew:
"Срещата за, която говори Елтимир се състоя у дома. Общо с двамата администратори, бяхме пет човека от форума. До колкото разбрах, Запознат не говори с Димитър Р., а с човек от форума и заплахите бяха от него, а не от Димитър. Може да е предал послание от Димитър, защото терминологията бе в стил Лоенгрин. А може така да е повлиян/манипулиран/, че и изказа им да е идентичен. А Севар го подкрепям за казаното и заставам до него. Допълвам, че няма да сме само двамата.
Аз бях един от очевидците как се атакува администратор. Ако не бях там и не бях видял, трудно бих повярва. Има такива атаки... Вярвайте ми."
Това е накратко историята видяна и от мене.
PARADOX
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Ами ако се знае човека който се е обадил на Запознат, дайте да го видим кой е и какъв му е зора (и на този дето го е накарал да се обади)...!!! Ако си спомняте филма "Синьо лято", от него тръгна лафа за посредника-лайно... Житейския ми опит до момента е доказал тази максима...
SoYoung
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Съобщения от интернет.Обаждане до Иван от страна на Запознат.Есемес с молба за бан на Елтимир.Нещо повече?А,да-остава и Запознат да каже.Това са нещата както ги видях аз.Очаквам мнения.
PARADOX
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Знае ли се кой е човека..?!!!
SoYoung
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Не казах ли "Иван" достатъчно ясно?Ако не се лъжа жена му е Румяна.Ако не се лъжа е човек от форума...още нещо?
PARADOX
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Значи Иван е искал от Запознат да бан-не Елтимир от сайта...?!!!
Някой може ли да ми даде някакви координати на Иван да го питам къде го сърби, че да го почеша...?!!
Някой може ли да ми даде някакви координати на Иван да го питам къде го сърби, че да го почеша...?!!
SoYoung
Посетител
преди 18 години 9 месеца
Очаквам Запознат да се включи и да каже неговата гледна точка,да даде мнение.Какво повече да допълня?
За Иван не мога да ти кажа,не го познавам.
За Иван не мога да ти кажа,не го познавам.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.