Агентурическо агенти, евреи, ченгета, стражари и апаши

преди 18 години 9 месеца #23534
Някой е свързал Радев със Запознат по телефона. Запознат да си каже кой го е свъзал. Не съм бил там и не мога да говоря от името на други. А после Мирчева какви ги е надробила, тя си знае. Тоя път ще мре! Беше ми жал за нея, вече не. Вече искам нейната смърт и ще я дочакам. Е, тоя път стана каквото стана. На някои им е ебана пичицата майчина! Сега нямаше как, но утре ще говоря с дъщерите на Мирчева, да знаят какви ги върши тяхната майчица долна и какво я очаква. От нищо не ми пука, да ме съдят всичките, ама да побързат, че няма дълго да са живи, тяхната верица чифутска! Само искам да попитам:
- Велине, и до теб ли стигна оная мастия, и теб ли те докопа? Щото май нещо такова усещам.
Който не познае себе си в горните редове, нека не ми отговаря, защото не знае за какво се отнася. Който се познае, ще разбере.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23536
Някой е свързал Димитър Асенов Радев със Запознат по телефона. Радев е заплашил Запознат, че ще му се случи нещо, ако не ме банне веднага от сайта и от форума. Запознат да си каже кой го е свързал и защо именно тоя човек го е свързал. Защо не го е свързал например Мещера? Или Парадокс? Или Спорт-Здраве? Какви връзки има има Радев с някои хора от този форум? С тримата, които изброих Радев няма никакви връзка. С други обаче има. Нека хората, присъствали на срещата да кажат имената. Не искам да излиза, че аз съм тоя, който прави интриги. И Севар нека проговори. Севар тогава е казал: "Ако решат да съдят Елтимир, да ме съдят и мен." Хубаво, Севар, сега кажи кой иска да ме съди и защо. Моята съвест е чиста. Аз не работя за ГРУ, нито защитавам ГРУ, напротив. Да видим сега кой и защо защитава ГРУхчовците. И въобще когато научите как стоят нещата, може козината ви да настръхне. Моята вече е настръхнала. И тоя път ще има жертвоприношения, стига прошки. Тоя път ще убия някого за пример и поука на останалите. Няма да е Радев, а ще бъде някой, който вижда пред себе си още много години щастлив живот. Вижда, ама няма да го види, защото ще му видя сметката. Ако не видят моята преди това, в което малко се съмнявам.

преди 18 години 9 месеца #23543
Срещата за, която говори Елтимир се състоя у дома. Общо с двамата администратори, бяхме пет човека от форума. До колкото разбрах, Запознат не говори с Димитър Р., а с човек от форума и заплахите бяха от него, а не от Димитър. Може да е предал послание от Димитър, защото терминологията бе в стил Лоенгрин. А може така да е повлиян/манипулиран/, че и изказа им да е идентичен. А Севар го подкрепям за казаното и заставам до него. Допълвам, че няма да сме само двамата.
Аз бях един от очевидците как се атакува администратор. Ако не бях там и не бях видял, трудно бих повярвал. Има такива атаки... Вярвайте ми.

преди 18 години 9 месеца #23546
Елтимир:"Някой е свързал Радев със Запознат по телефона. Запознат да си каже кой го е свъзал. Не съм бил там и не мога да говоря от името на други."
И аз присъствах на срещата.Бях там,когато Запознат получи есемесите от човек от форума.Чух името на Митко Радев и историята с експедицията.Потвърждавам и думите на antijew:
"Срещата за, която говори Елтимир се състоя у дома. Общо с двамата администратори, бяхме пет човека от форума. До колкото разбрах, Запознат не говори с Димитър Р., а с човек от форума и заплахите бяха от него, а не от Димитър. Може да е предал послание от Димитър, защото терминологията бе в стил Лоенгрин. А може така да е повлиян/манипулиран/, че и изказа им да е идентичен. А Севар го подкрепям за казаното и заставам до него. Допълвам, че няма да сме само двамата.
Аз бях един от очевидците как се атакува администратор. Ако не бях там и не бях видял, трудно бих повярва. Има такива атаки... Вярвайте ми."
Това е накратко историята видяна и от мене.

преди 18 години 9 месеца #23548
Ами ако се знае човека който се е обадил на Запознат, дайте да го видим кой е и какъв му е зора (и на този дето го е накарал да се обади)...!!! Ако си спомняте филма "Синьо лято", от него тръгна лафа за посредника-лайно... Житейския ми опит до момента е доказал тази максима...

преди 18 години 9 месеца #23551
Съобщения от интернет.Обаждане до Иван от страна на Запознат.Есемес с молба за бан на Елтимир.Нещо повече?А,да-остава и Запознат да каже.Това са нещата както ги видях аз.Очаквам мнения.

преди 18 години 9 месеца #23552
Знае ли се кой е човека..?!!!

преди 18 години 9 месеца #23553
Не казах ли "Иван" достатъчно ясно?Ако не се лъжа жена му е Румяна.Ако не се лъжа е човек от форума...още нещо?

преди 18 години 9 месеца #23555
Значи Иван е искал от Запознат да бан-не Елтимир от сайта...?!!!
Някой може ли да ми даде някакви координати на Иван да го питам къде го сърби, че да го почеша...?!!

преди 18 години 9 месеца #23556
Очаквам Запознат да се включи и да каже неговата гледна точка,да даде мнение.Какво повече да допълня?
За Иван не мога да ти кажа,не го познавам.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.