Агентурическо агенти, евреи, ченгета, стражари и апаши
Викторе, къде тук има заплаха от моя страна към Йордан..?!! Това си е едно обикновенно предупреждение, и то именно във връзка със случилото се с Вотан (доколкото знаем за случилото се)... След това започна всичко...!!! Аз нямам вина, че за Йордан и други хора от сайта фразата "да пееш на камъните" се прие, като да пееш на куките... Именно по тази причина се почна и с обидните епитети от страна на Йордан... Заплахите за саморазправа с него дойдоха след като той прекали с обидните си епитети и сравнения (темата все още си е копирана и може да се види)... "да пееш на камъните", означава да изравниш вибрацията си с тяхната, защото не само водата може да се програмира! Може да се програмира всичко, и всичко може да се използва и като лек, и като оръжие... Всички свещенници пеят (познайте защо), а не четат свещенните писания (независимо от религията)... Не мисля, че който и да е от нас знае правилните мелодии и думи (мантри), за да избегне капани поставени от Просветенни... Това бе причината за предупреждението ми! Нищо повече... После нещата стигнаха до "бельото" и "чашката" на хора които уважавам много въпреки недостатъците им (че кой няма)... В крайна сметка целия панаир помогна на много хора тук да си изяснят много неща, а от това имаше огромна нужда!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ангеле, който обявява лошите си намерения, няма желание да ги осъществи наистина (ако исках да бия Йордан наистина, нямаше да се обеснявам във форума, а просто щях да се "разходя")...!!! Не им се вързвай на разни копеленца, чиято единствена цел е да те изкарат от равновесие (и успяват)... Един малък пример! Като ти драснаха клечката, някой да те е предупреждавал или заплашвал...?!! Тези работи не стават както си ги мислят повечето хора... Знаеш го много добре!!! Успокой се! Не си сам!Елтимир писа: Абе, кретени кретенясали! Кой си въобразявау, че след заплахите срещу моето семейство ще е останала още дори капка доброжелателност у мен? Кошът отвън е пълен със счупени дискове. Каквото искате да научите, си го търсете сами оттук нататък. Давайте ме под съд, правете каквото искате, пичка ви майчина! Махайте ми текстовете от тук, те не ви принадлежат. След заплахите няма да стоя мирен. Дори в най-големите си кошмари не съм допусккал, че може да сте толкова долни. Не, вие нямате право на живот, тоя народ сам си подписа присъдата. Ако е имало надежда досега, вече я няма, вие сте идиоти!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Какво е свършил Запознат..?!! Ангеле, кажи конкретно за какво става дума, вместо да псуваш и да сипеш закани във всички теми..!!! Явно някой те е засегнал дълбоко..?!! Бъди по конкретен, моля те...Елтимир писа: Явно тая вечер няма как да проведа разговора с Мирчо Мирчев. Обаче утре ще се постарая да проведа разговор с дъщерите на Силвия. След като тя замесва моето дете, редно е и аз да замеся нейните деца. Поне да знаят какви ги върши майка им, ако не друго. Тоя път няма да се спра пред нищо. Силвия, тоя път ти е ебана майката! И на твоите помощници също. Чакам да ги назове Запознат, нали именно те са го свързали с Радев. Ако го е шубе, ще ги назова аз. Мен не ме е шубе и аз нямам какво да губя. Е, тоя път стана каквото стана. Някои се оляха и се налага да плащат. С кръв. Друга валута не признавам.
И аз доста съм си изливал емоциите тука,но!-Дръж ниво,човече!
Не си сам,и го знаеш много добре.
Първо ще направим Русенската Коледа,пък после ще идем на гости на Сливето!!!
ДРЪЖ НИВО!!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.