Агентурическо агенти, евреи, ченгета, стражари и апаши
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Минаха няколко месеца. Ходих му на гости, видяхме се, говорихме. По убеждение Иван беше български националист. Един ден получавам писмо от този български националист, в което той ми пише, че из Априлци пуснали слух за него, че е турчин. И че е изселен, защото бил развял турското знаме на центъра на Кърджали. "И сега какво, Ангеле? Да си го извадя на центъра на Априлци, за да им покажа, че не съм рязан? Това ли искат?"
Защо разказвам тази история? Защото на някого много му се иска да си сваля гащите и да почна да размахвам разни работи. Защото от 1987 година до сега някои другари изобщо не са се променили. Нищо, че сега се наричат господа.
Хайде сега да видим кой ще се хване за главата, защото се разнесла приказката, че на крадеца шапката му гори.
И така, този конфликт е създаден и поддържан от ГРУ. Доказателствата са достатъчно. Толкова достатъчно, че вече и други ги забелязват, без някой да им е подсказал. А защо е цялата работа, не знам. За подробности се обърнете към В. Корабельников. Ако не успеете да го намерите, Митя ще ви помогне, те се познават лично, доколкото ми е известно. И все пак, според мен е най-добре да последвате съвета от филма "Матрицата": "Видиш ли агент - скъсвай се да бягаш!"
За кой ли път се убеждавам колко наивно дете съм
Елтимире, не приемай това лично, защото когато за пръв път видях подпис "Колобър" в сърцето ми трепна усещането, че това не е един човек, а по-скоро някакъв Съвет от мъдреци и с това усещане бях дълго време(поредната илюзия, ама пусти мерак най-после да срещна знаещи и мъдри люде до там води). Даже си бях "заплюл" още двама-трима от форума за такива
Да, ама не ... поредната приказка за мен свърши. Я най-добре аз да си гледам моята работа, а някой ден пък може и истински Колобър да срещна
Нека не забравяме - Проклятието, което сега, след повече от 1100 години чакаме да изтече, е било произнесено от Колобър. Само че странно, никой не пита какво е преживял този човек, за да произнесе такова страшно Проклятие. Както и мен сега никой не ме пита за много неща. Та по-добре, че не станах колобър.
Няма преврати Миро, щото и аз не съм колобър, просто един обикновен Българин. Но това е достатъчно. Грешката на тези, които търсят колобри е, че не разбират,че да си обикновен събуден Българин е достатъчно. Не е нужна титла или прозвище, което да е сигурно, че е напълнено с магични и свръхестествени сили.
Това, което се наблюдава е един чутовен двубой между Миналото и Настоящето на Елтимир, заради Бъдещето. Двубой, в който не всякога страничния наблюдател, може да остане неопръскан от калта му. А когато се опръска с калта му, вече не е само наблюдател.
Самия Алтимир в тоя двубой се чувства слаб и неуверен, затова търси съюзници. Миналото вечно взема надмощие и покварява Настоящето. Неговите белези са пороците. Те са завесата, която затуля Бъдещето.
Няма преврати, само превратностите на Съдбата.
Алтимир има едно важно оръжие - отровата от жилото на Скорпиона, но вместо да го забие в себе си, заради Победата, той го забива в мене, за да остане в опиянението на Миналото, вероятно завинаги.
Кой няма пороци..?!! Всички сме хора... Ти пороци нямаш ли Йордане, че си тръгнал да се занимаваш с чуждите..?!! Не бях чувал досега, че за да си националист и патриот, трябва да си непорочно заченат и прочее... И ти го знаеш много добре, както и аз... Само едно се питам.!! Защо превръщаш размахването на чуждото бельо в спорт и свое хоби...?!!! Взе да става лошо времето в планината и май се чудиш, какво да правиш...?!! Ако е така ти предлагам следното... Предполагам, че знаеш, че девиза "Здрав дух в здраво тяло" не са го измислили комунистите, а си е една много стара истина... Та вземи се в ръце (има доста елементарни техники и тренировки) и свали някое кило и спри да разправяш на хората разни врели-не кипели...!!! Не ядеш месо, не пиеш и не пушиш от скоро, и то не защото си се извисил духовно, а защото си се уплашил да не гушнеш чемшира...!!! За какви преходи по 40-50 километра в балкана ми говориш, след като не можеш да се наведеш да си завържеш обувките...?!! Само ти си знаеш от колко години не си си виждал онази работа...?!!! Или пак си измислям..?!! Я качи една твоя снимка тука да ти видят хората суратя и какъв нескопен шопар си, и после пак им говори за пороци и духовно извисяване...!!!Jordan_13 писа: Цялата тази дандания ми прилича на опит за някакъв преврат, вътрешен или външен-няма значение. Идва ми на ум веселата мисъл, че един колобър иска да смени друг колобър(после ще обясня защо ги пиша с малка буква), защото първия не е това, което трябва да бъде, а втория мисли, че може да покаже верния път. smil3dbd4dbc14f3f.gif И се почват едни конспирации, недоизказани неща, които само много тесен кръг хора разбират, привличане на съмишленици и откриване на врагове, търсене под дърво и камък на неща, които или съществуват или не ... Всичко това придружено с много гняв, нерви, обидни думи и в двете посоки...
Няма преврати Миро, щото и аз не съм колобър, просто един обикновен Българин. Но това е достатъчно. Грешката на тези, които търсят колобри е, че не разбират,че да си обикновен събуден Българин е достатъчно. Не е нужна титла или прозвище, което да е сигурно, че е напълнено с магични и свръхестествени сили.
Това, което се наблюдава е един чутовен двубой между Миналото и Настоящето на Елтимир, заради Бъдещето. Двубой, в който не всякога страничния наблюдател, може да остане неопръскан от калта му. А когато се опръска с калта му, вече не е само наблюдател.
Самия Алтимир в тоя двубой се чувства слаб и неуверен, затова търси съюзници. Миналото вечно взема надмощие и покварява Настоящето. Неговите белези са пороците. Те са завесата, която затуля Бъдещето.
Няма преврати, само превратностите на Съдбата.
Алтимир има едно важно оръжие - отровата от жилото на Скорпиона, но вместо да го забие в себе си, заради Победата, той го забива в мене, за да остане в опиянението на Миналото, вероятно завинаги.
Нямам я въпросната снимка! Споко.... Ако я имах, признавам, че щях да я кача тука та да видят всички нагледен пример за поговорката "Присмял се хърбел на щърбел"... А сега нещо по-конкретно за това кой какви пайжини плете Викторе... Как и защо стигна до извода, че аз съм този който кара Ангел да си сваля текстовете от сайта..?!! И тук е мястото да попитам Ангел, защо като го питат нещо конкретно (както в този случай) не дава конкретни отговори...?!!!anti666 писа: Елтимире, Елтимире! Нали не беше получил снимката на Йордан? А сега гледам изведнъж си я получил, че даже си я дал на когото трябва. Какво ще кажеш и по този въпрос? Наистина, чувството ти да не ходиш в Планината е било верно. Не заради теб, обаче!
Разбирам разочарованието ти, но за да не се разочароваш, не бързай да се очароваш. Точно ти можеш не само да мислиш, но и да го чувстваш. Послушай какво ти говори сърцето.
Ако прочетеш внимателно написаното от Йордан за Съвета (ясно от какво е породено чувството ти), ще разбереш, че се отнася за Космическия Съвет (Плеядите), чийто член може да бъде всеки българин... след смъртта си.
Никъде не е отрекъл или потвърдил съществуването на земен, български Съвет, тук и сега. Не очаквай обаче, че някой публично ще обяви -" Да, аз съм от Съвета. Трябва да направите това и това!" Особено след като се размятват снимки и компромати наляво и надясно.
Надявам се да си ме разбрал.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.