Агентурическо агенти, евреи, ченгета, стражари и апаши
Ето и самите съобщения от Димитър Радев, преправени в първо лице:
1. Аз съм с добри чувства лично и само към теб! Искам незабавно да баннеш Ангел, доказан агент.
2. Ще излязат данните скоро. Искам да те предпазя. Използвай информацията само за теб.
3. Ще започнат дела срещу агента и админите, които не са го спрели. Делата ще бъдат няколко.
4. Съжалявам, че не дойдохте юни месец. Тогава щяхме да начертаем стратегията и тактиката за новия етап.
5. Сега е крайно наложително да започнем начисто. С общи сили заедно с X-net и други.
6. Условията са сменени. Има нова и могъща служба, която ще следи жестоко.
7. Не можем да продължаваме така. Бъди умен, действай решително и бързо. Искам да успеем, искам да вървим заедно напред.
8. Не искам да пострадаш заради някого от Ботевград или Добрич.
9. Не участвай повече в това. Админа е по-отговорен от автора на сайта.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аз питам: Това да не е станало, когато са изгонили Богомилите от България?
Както си и мислех другата група, също не е спала здрав сънЗапознат писа: Имахме среща, да. На нея получих няколко смс-а в които Иван ме предупреди какво смята да прави Димитър Радев, ако Елтимир продължава да изкарва данни за същия човек. Обясни ми, че ще се образуват няколко дела срещу Елтимир, а админите и те ще го отнесат, защото не са го спрели. С Иван имаме много добри взаимоотношения и винаги сме си помагали. Не се нахвърляйте върху него, защото това не са негови думи. Просто ми предаде думите на Димитър Радев и това е всичко.
Ето и самите съобщения от Димитър Радев, преправени в първо лице:
1. Аз съм с добри чувства лично и само към теб! Искам незабавно да баннеш Ангел, доказан агент.
2. Ще излязат данните скоро. Искам да те предпазя. Използвай информацията само за теб.
3. Ще започнат дела срещу агента и админите, които не са го спрели. Делата ще бъдат няколко.
4. Съжалявам, че не дойдохте юни месец. Тогава щяхме да начертаем стратегията и тактиката за новия етап.
5. Сега е крайно наложително да започнем начисто. С общи сили заедно с X-net и други.
6. Условията са сменени. Има нова и могъща служба, която ще следи жестоко.
7. Не можем да продължаваме така. Бъди умен, действай решително и бързо. Искам да успеем, искам да вървим заедно напред.
8. Не искам да пострадаш заради някого от Ботевград или Добрич.
9. Не участвай повече в това. Админа е по-отговорен от автора на сайта.
Ха, сега да видим процеса на взаимоизяждането как ще протече.
След като Алтимир е агент, как срещу него ще бъдат заведени дела? За какво? За клевета? На уличното куче, да му кажеш помияр, не е обида, защото той си е такъв. На лайното да му кажеш "говно", все е едно и също, защото по твърдо няма да стане.
След като е агент, значи, ще ги спечели и другата групичка пак губи и то цялата инициатива, след като делата, евентуално заведени, бъдат загубени.
Защото ще бъдат загубени.
Впрочем съдебните дела са хубаво нещо, защото всички циркаджии, ще излязат на светло и ще се види кой, какъв е и за какво се бори.
"С общи сили заедно с X-net и други." Кои са тези "други"?
Като толкова много държи да каже, че е нещо ново и по-различно (а, не е), нека не препраща съобщения, както Алтимир чрез втори и трети лица.
Щом може да пуска смс-и, значи може да работи с компютър и интернет. Нека излезе тука, да го видим и него, що за стока е, да си каже каквото има да казва, да се разплете възела и да не се завързва повече на гърба на останалите участници във Форума.
Аз предварително си намятам защитно облекло и срещу този лайномет.
Извинявам се на Иван за това, но тогава, а и до снощи... си мислих, че той заплашва. Ако иска да ми приеме извиненията, ако не да сме живи и здрави.
Не искам да се карам с никого!
Не ми е ясно само Иван говорител ли е на Вотан/Димитър Радев/,който според Елтимир,а и според признания на самия Вотан, е агент на ГРУ?
Иван говорител на ГРУ ли е?
Щом Вотан може да пише смс-и, не може ли да си ги напише тук желанията, а кара други?
Той отговора на горния въпрос е ясен за мен. Защото има открити заплахи, ама аз пак да питам.
Лоенгрин, Вотан ли е ?
Сега имам въпроси към смс-те, да няма пак развален телефон...!
Който сметне за добре да отговаря, ако има такива въобще.
"1. Аз съм с добри чувства лично и само към теб! Искам незабавно да баннеш Ангел, доказан агент."
Кои сте вие щом е преправен въпроса в първо лице?
Кои сте вие да нареждате да бъде баннат Ангел?
Къде са доказателствата, че Ангел е агент?
"2. Ще излязат данните скоро. Искам да те предпазя. Използвай информацията само за теб."
Колко скоро ще излязат?
Това ми изглежда на "кьор фишек".
Обърнете внимание на последното изречение!!! Това бе казано и на Спорт -Здраве в ЛС от Лоенгрин. Обработка!!!
"3. Ще започнат дела срещу агента и админите, които не са го спрели. Делата ще бъдат няколко."
Нямам въпроси, просто се изсмях на глас...
"4. Съжалявам, че не дойдохте юни месец. Тогава щяхме да начертаем стратегията и тактиката за новия етап."
Пак питам, кои сте вие и за какви стратегии става дума без да са запознати повечето от Движението-форума?
"5. Сега е крайно наложително да започнем начисто. С общи сили заедно с X-net и други."
Кой цапа, че не ми е ясно?
"7. Не можем да продължаваме така. Бъди умен, действай решително и бързо. Искам да успеем, искам да вървим заедно напред."
Кои сте вие???
"8. Не искам да пострадаш заради някого от Ботевград или Добрич.
9. Не участвай повече в това. Админа е по-отговорен от автора на сайта."
?
Всеки е отговорен за постъпките си. Админа не е следовател за да проверява истинноста на писаното във форума.
Начукай си го!
П.П. Видях, че въпроси се дублират с тези на Йордан, но няма да трия, защото ги бях написал вече.
Това съобщение е редактирано от antijew на 22.11.2007, 12:50
До моента в този и в предходните сайтове, участниците във форума предимно си говорят, обменят мнения, набират и разменят любопитна за тях информация и нищо повече! Ако има нещо опасно тук, то това са идеите и решимоста, които се натрупват и разпространяват, не само във форума, но и извън него...!!! Нека да видим от къде идва първоначалната идея и повечето от тези след нея! Дори и един бегъл поглед на матерялите, галериите и т.н. е достатъчен дори и за един полуграмотен човек да разбере, че извора на повечето неща е Елтимир. Нека да прибавим и това, че "Войни на Тангра" (или поне някои от тях) започнаха да издават и книги, които отново са написани от Елтимир, за да е пълна картинката! Този акт, сам по себе си бе, и ще бъде един огромен среден пръст в здника на повсеместната цензура върху всички форми на масово осведомяване, която е наложена в България, защото този тотален контрол не е пропуснал и печатниците и разпространителските фирми, а както се убедихме от последните няколко седмици и хост-компанията подържаща този сайт! Нещо повече! Бе направен опит да бъде упражнен такъв контрол и върху самите Администратори - едни от най-дейните (поне с безвъзмездния си труд) "Войни на Тангра"...!!! И така, нека се върнем на службите... Службите и нейните агенти не създават проблеми на системата...!!! Те ги разрешават, създавайки проблеми на тези които са се обявили против системата, която обслужват тези служби! Ако Ангел е агент, и ни "водеше" в посока-желана от въпросните служби и техните господари, много неща нямаше да се случат (като палежа на дома му, глупавите съдебни дела, саботирането на работата на сайта, мизерията която е наложена на семейството на Ангел и др.)...!!! Ако книгите му разкриваха безобидни знания и информация, обслужващи гореспоменатите интереси, щяха да се издадат в хиляден тираж и луксозна подвързия! Щеше да ги има на всяка сергия и РЕП, за да може да моделират съзнанието на максимален брой хора, а не само на една шепа виртуални съмишленици!!! Няма какво да се лъжем! Ако Ангел се отегли от този сайт, заедно с матерялите си, този сайт ще се превърне в поредната "стерилна страничка" в интернет и движението "Войни на Тангра" ще се саморазпусне с времето...!!! Само, че това не се случва...!!! Въпреки сътресенията нещата следват естествения си ход!!! Опитите за създаването на недоверие и разделение помежду ни, винги са завършвали с неуспех! Нещо повече! Обединявали са ни! Вижте кога и как идва поредната атака срещу "Войни на Тангра" (атаката е срещу всички, не само срещу Ангел)... Идва момента, в който трябва да се съберем (физически) и да изгладим недоразуменията помежду ни и се почва със заплахите, извиването на ръчички, пускането на слухове и създаването на интриги...!!! Те не искат да се превърнем в истинско движение, защото тогава всеки един от нас ще върши това което умее най-добре..!! Вместо 2 книгите ще станат 22... Вместо 20 реално ангажирани Войни, ще станат 2200... Вместо 200 посетители на ден в този сайт, ще има 220 000... Това зависи от всички нас...!!! Те не могат да ни спрат, ако ние самите не се разколебаем! Няма какво да се заблуждаваме! Ще става още по-трудно! С това трябва да е наясно всеки един от нас... Ще започнат да ни привикват по районни и разни репресивни службички с трибуквени съкращения...!! Ще ни съдят..!! Ще ядем бой...!!! Но всичко това ще е защото вървим по правилния път, а той винаги е най-трудния..!!! Нека всеки сам си направи съответните изводи за себе си и вземе решение дали продължава...!!! Много скоро ще се съберем, а след тази сбирка връщане назад няма...!!!
Ден Грее
Браво,Парадокс,по-добре едва ли може да се каже!
Възелът се е разплел след телефонно обаждане до дома на Димитър Радев, където телефонната слушалка вдига жена, която категорично е разпозната по специфичноста на гласа й като Силвия Мирчева...
Какво всъщност прави ЛЕМС в дома на Радев, който преди време е заявявал, че само да му падне Силвия в ръчичките, собственоръчно ще я унищожи? Може би това са били агентурни врътки! Май да, щом сега споделят един покрив!
Ами - щял да я унищожи. Лисичи припадъци.Дари писа: Заплахи със съд, искане за бан на Ангел- това са неща, които предизвикаха най-малкото въпроси, защо именно Радев има подобни желания.
Възелът се е разплел след телефонно обаждане до дома на Димитър Радев, където телефонната слушалка вдига жена, която категорично е разпозната по специфичноста на гласа й като Силвия Мирчева...
Какво всъщност прави ЛЕМС в дома на Радев, който преди време е заявявал, че само да му падне Силвия в ръчичките, собственоръчно ще я унищожи? Може би това са били агентурни врътки! Май да, щом сега споделят един покрив!
Те нали са в един отбор - състезават се за един и същи господар.
Парадокс, тук беше 100% прав в предчуствието си.PARADOX писа: П.П. И не чеша когото ми падне, ами тези дето са за чесане! До тоя момент съм чесъл само един и като гледам накъде вървят нещата, пак той ще е за чесане...!!! В най-скоро време тук ще се появи лицето с четири главни букви, за да обере плодовете на фекалиите които за пореден път пося, но както винаги ще обере само собствените си фекалии...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.