Медальони разни

преди 19 години 8 месеца #12091
Един ювелир изработва медалйони с розетата, разни руни, свастиката... и емблеми на футболниклубое. За всеки по нещо.
Не правя реклама щото не го познавам ни най малко, а само информирам. Понеже аз възнамерявам да си купя розетата от Плиска или медалйон с някаква свастика.

jewelry.hit.bg/index1.html

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 8 месеца #12092
Благодаря за линка,розетката долу на трета страница може да я взема и аз :aham:

преди 19 години 8 месеца #12093
Нямате представа откога си търся подобни бижута в България. Благодаря за линка, георги_нз!

преди 19 години 8 месеца #12094
Мисля, че сайта е на един наш съфорумец - Миро. Отдавна не се е обаждал

преди 19 години 8 месеца #12096
Аз съм виждал подобни пред НДК една жена ги продаваше , обаче бяха медни

преди 19 години 8 месеца #12099

LETO писа: Мисля, че сайта е на един наш съфорумец - Миро. Отдавна не се е обаждал

Вероятно е така, защото линка го взех от профила на форумеца "Миротворец" от форума на www.xnetbg.com/.

А линка го пуснах единствено с цел да посоча от де може да се вземе розета, свастика или руни за огърлица.

преди 19 години 8 месеца #12100
Ето още един сайт,предлагащ хубави нещица:
bg.magazinche.com/item.php?itemid=553

Впрочем седемте лъча какво точно представляваха?

А специално розетката на страница 3 от линка на георги_нз я има също сребърна и за продан в сайта на Български Национален Съюз,със същия размер но за 28 лева!И също я има за 5 лева от хром и никел,но пичовете сложили в началната страница сребърната и отдолу пишат 5 лева...ако това не са мошеници здраве му кажи :hammer: :tooth:

преди 19 години 8 месеца #12101
Те дето искат пари остави, че не ги и пращат!
А иначе иначе наличната бройка в сайта намаля след поръчка!

преди 19 години 8 месеца #12106
На мен също не ми дойде поръчката.Най-накрая отидох в щаба им в София и си я взех оттам.Най-интересното беше,че нямали вече сребърни.Когато поисках хром-никел(хем е по-голяма,хем е по-здрава...) имало само една,но без картонче и халкичка отгоре.На човека му стана толкова неудобно(бях телефонирал преди това,за да се уверя че имат),че понечи да ми продаде своята си...В краяна сметка халкичката ми не е от хром-никел :-(

преди 19 години 8 месеца #12112

georgi_nz писа: Един ювелир изработва медалйони с розетата, разни руни, свастиката... и емблеми на футболниклубое. За всеки по нещо.
Не правя реклама щото не го познавам ни най малко, а само информирам. Понеже аз възнамерявам да си купя розетата от Плиска или медалйон с някаква свастика.

jewelry.hit.bg/index1.html

:-) Много добре....И ако наистина възнамеряваш да си купиш такъв медалион,то се чуствам задължена четейки това да направя и своето "приятелско" предупреждение.Притежанието на подобни медалиони изисква добра осведоменост относно знаците изсписани върху тях...Трудно ми е тук във форума да обесня ...не става и с няколко думи...От доста време се занимавам с руническите знаци,тяхното значение и сила...Това не е безобидно занимание ...както и продажбата на подобни медалиони...Бих могла да ти помогна с информация ,която знам и лично съм изпробвала...така,че това което си вземеш наистина да е само твое притежание...Умишленно се въздържам от подробен коментар,тъй като с подобни информации в повечето случаи се злоупотребява преднамерено!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.