Медальони разни

преди 18 години 11 месеца #21605
Според мен вярата е важна. Ако вярваш че една пръчка ти носи късмет, щастие, здраве или каквото там искаш, то това е вярно. Особено руните имат много голяма сила и енергия. Тези форми са свещени и от човека зависи за какво ще използва тази енергия - за добро или лошо. Най-важното е разпространението на Българските символи и както Миро каза "което пък от своя страна води до търсене на Истината.". Както е записано: "Който търси истината, Бог вижда. И който лъже, Бог вижда."

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #21666

Jordan_13 писа: Миро, молбата ни е, да изработиш символа в оригинал, другото, което казваш е ясно. Не се страхувай, направи символа, както си требе, да му мислят ония, които го правят, както си искат!
Времето на страха мина и Силата е у нас.

Работя по въпроса :-)

преди 18 години 11 месеца #21779
Искам да споделя как се "разбрахме" с моята розетка. Първият ден се усещаше напрежение... някаква борба ;-) а следващите направо я чувстваш като част от тялото си...има положителност определено. жена ми също много я хареса като излъчване! сега изобщо не ми се сваля, къпя и се и спя с нея.

преди 18 години 11 месеца #21780
Аз пак да питам... Миро, от злато можеш ли да я направиш? Питам тук, а не в ЛС, защото видях, че има и други алергични като мен :-(

преди 18 години 11 месеца #21788
Ще може, Фанагория :-) Нека да я завърша на сребро и чак след това ще мога да кажа колко ще тежи и колко ще струва, разбира се.

преди 18 години 10 месеца #22073
Ето какво се получи :-) Кажете си мнението.

Само да поясня, че конусът си е бял, но така се получи на снимката.

преди 18 години 10 месеца #22074
Бронзова ще има ли? Ако си я направил - имаш ми заявката.

преди 18 години 10 месеца #22075
Това в средата камък ли е?
Харесва ми,ще си поръчам!

преди 18 години 10 месеца #22088
Бронз ... ще питам тези дни в КЦМ-Пловдив дали имат.

Това по средата не е камък, пак сребро си е :-)

преди 18 години 10 месеца #22090
Оказа се, че не мога да намеря бронз на лента, затова ще трябва да потърся някой, който лее :-( Ами...ще търся...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.