Медальони разни
Даже много ще се радвамiss писа: Имам една идея,която би била от полза за теб(и тези които закупят изделие)... бихме могли да го обсъдим на лична!
Въпросът за влиянието на бижутата върху човек не бива да се разглежда едностранно и елементарно(не визирам никой от вас, разбира се), още по-вече когато става дума за знаци и символи. На първо място е хубаво да се знае откъде е произлязъл знакът, по какъв повод, какво символизира, за да е ясна неговата ДНК, ако мога така да се изразя. Нататък вече тази ДНК по един или друг начин се активизира и дори надгражда, допълва.
На първо място е производителят. Вярно е, че едно и също нещо направено от двама независимо един от друг, получават се две изделия с различни информационни характеристики, а информацията е енергия.
На второ място е продавачът-достатъчно е стоката само един път да премине през ръцете му и тя вече е допълнена с нещичко от него, а най-важно е с какво чувство го продава на клиента(може би това е причината да пазарувам от едни и същи магазини).
На трето място е човекът, който ще носи бижуто. Наистина, чувал съм приказки от рода:"Купих си еди-какво си и оттогава хич не ми върви". В никакъв случай не бива да се купува нещо само поради факта, че в момента е много модно, че "щом приятелката ми го има-ще си го купя и аз". Трябва да ти хване окото, да усетиш някаква тръпка към него, да усетиш, че то наистина е за теб, защото само тогава ще има необходимото равновесие между енергийните потенциали на бижуто и човека.
Не е много типично за мен да бъда толкова многословен, но написаното дотук се отнася до всичко, което искаме да купим и да имаме и най-малко имам предвид нещата, които правя. В последно време наистина доста хора си създават наистина излишни проблеми поради фактът, че изобщо не се замислят върху тези неща.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Материалът е от второстепенно значение ...в древноста - както и сега амулети,талисмани и др.подобни се изработват от глина,дърво,кожа,камък,метал...Миро е дал обеснение относно енергията която се предава от производител,продавач-до притежател.Nemski89 писа: iss аз имам медальон със знака на Тангра,но без седемте лъча.Направен е и от глина,имаш ли представа каква енергия носи,защото виждам,че си много веща в тази област?
Миро, не знам кой го е правил, но със сигурност не прилича на тези от сайта.
Не знам откъде идва лошата му енергия ( не е била насочена умишлено към мен - в това поне съм 100% сигурна). Може би има нещо в материалът, от който е изработен - не всеки метал има добро излъчване. Или пък вината е в продавачката - била е изключително противна и зле настроена...
Седя близо половин година в шкафа ще го проверя пак и ще ви кажа какво е станало.
"Една седмица в сол" можеш да държиш месо...Янга писа: iss, медальонът седя близо седмица в сол, после беше измит - ефект нулев.
Миро, не знам кой го е правил, но със сигурност не прилича на тези от сайта.
Не знам откъде идва лошата му енергия ( не е била насочена умишлено към мен - в това поне съм 100% сигурна). Може би има нещо в материалът, от който е изработен - не всеки метал има добро излъчване. Или пък вината е в продавачката - била е изключително противна и зле настроена...
Седя близо половин година в шкафа ще го проверя пак и ще ви кажа какво е станало.
То и човек да мине през огън-трансформацията му е сигурно!
Иначе при други бижута методът действа - изпитвала съм го много пъти.
Миро, от някаква тенекия е, не е сребро, за съжаление.
Фирмата ги разпространява чрез мултилевъл маркетингова система, та се наложи да се запиша за да си пазарувам с отстъпка. Лошото е, че заради магнитите също трябва да се внимава - имат противопоказания. Ето и линка:
www.mlm.daflorn.com/probiotics-Magnet-therapy-jewellery.lbb
Лично мнение.
Моето е същото, понеже днес надвечер си получих розетата правена от Миро по куриера. Добра изработка от сребро и полирана до огледало.Запознат писа: Медальоните на колегата Миро са по-яки!
Лично мнение.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.