Медальони разни

преди 19 години 8 месеца #12142

iss писа: Имам една идея,която би била от полза за теб(и тези които закупят изделие)... бихме могли да го обсъдим на лична! ;-)

Даже много ще се радвам :-)

Въпросът за влиянието на бижутата върху човек не бива да се разглежда едностранно и елементарно(не визирам никой от вас, разбира се), още по-вече когато става дума за знаци и символи. На първо място е хубаво да се знае откъде е произлязъл знакът, по какъв повод, какво символизира, за да е ясна неговата ДНК, ако мога така да се изразя. Нататък вече тази ДНК по един или друг начин се активизира и дори надгражда, допълва.
На първо място е производителят. Вярно е, че едно и също нещо направено от двама независимо един от друг, получават се две изделия с различни информационни характеристики, а информацията е енергия.
На второ място е продавачът-достатъчно е стоката само един път да премине през ръцете му и тя вече е допълнена с нещичко от него, а най-важно е с какво чувство го продава на клиента(може би това е причината да пазарувам от едни и същи магазини).
На трето място е човекът, който ще носи бижуто. Наистина, чувал съм приказки от рода:"Купих си еди-какво си и оттогава хич не ми върви". В никакъв случай не бива да се купува нещо само поради факта, че в момента е много модно, че "щом приятелката ми го има-ще си го купя и аз". Трябва да ти хване окото, да усетиш някаква тръпка към него, да усетиш, че то наистина е за теб, защото само тогава ще има необходимото равновесие между енергийните потенциали на бижуто и човека.

Не е много типично за мен да бъда толкова многословен, но написаното дотук се отнася до всичко, което искаме да купим и да имаме и най-малко имам предвид нещата, които правя. В последно време наистина доста хора си създават наистина излишни проблеми поради фактът, че изобщо не се замислят върху тези неща.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 8 месеца #12144

Nemski89 писа: iss аз имам медальон със знака на Тангра,но без седемте лъча.Направен е и от глина,имаш ли представа каква енергия носи,защото виждам,че си много веща в тази област? :aham:

Материалът е от второстепенно значение ...в древноста - както и сега амулети,талисмани и др.подобни се изработват от глина,дърво,кожа,камък,метал...Миро е дал обеснение относно енергията която се предава от производител,продавач-до притежател.

преди 19 години 8 месеца #12160
iss, медальонът седя близо седмица в сол, после беше измит - ефект нулев.
Миро, не знам кой го е правил, но със сигурност не прилича на тези от сайта.
Не знам откъде идва лошата му енергия ( не е била насочена умишлено към мен - в това поне съм 100% сигурна). Може би има нещо в материалът, от който е изработен - не всеки метал има добро излъчване. Или пък вината е в продавачката - била е изключително противна и зле настроена...
Седя близо половин година в шкафа ще го проверя пак и ще ви кажа какво е станало.

преди 19 години 8 месеца #12170

Янга писа: iss, медальонът седя близо седмица в сол, после беше измит - ефект нулев.
Миро, не знам кой го е правил, но със сигурност не прилича на тези от сайта.
Не знам откъде идва лошата му енергия ( не е била насочена умишлено към мен - в това поне съм 100% сигурна). Може би има нещо в материалът, от който е изработен - не всеки метал има добро излъчване. Или пък вината е в продавачката - била е изключително противна и зле настроена...
Седя близо половин година в шкафа ще го проверя пак и ще ви кажа какво е станало.

"Една седмица в сол" можеш да държиш месо... :-P (добронамерена шега).Нещо не си направила както трябва...но съм сигурна че проблема не е в материала от който е направен.

преди 19 години 8 месеца #12175
Янга, според мен най-доброто решение е да премине през огън, ако е сребро. В бижутерията има такъв лаф-да стане като ново. Нагрява се силно, минава през киселина и след това се полира. Във всяко ателие могат да го направят, ти само им кажи, че искаш да мине през нагряване.
То и човек да мине през огън-трансформацията му е сигурно! :-)

преди 19 години 8 месеца #12181
Не съм искала да го държа толкова в солта, просто го бях забравила:)
Иначе при други бижута методът действа - изпитвала съм го много пъти.
Миро, от някаква тенекия е, не е сребро, за съжаление.

преди 19 години 7 месеца #12217
Здравейте, преди две седмици попаднах на българска фирма която предлага хранителни добавки и видях, че също така имат и бижутерия за магнитотерапия. Магнит облечен в злато, а самото бижу е сребърно. Всички са със стари български символи и са доста красиви. Наясно съм че човек не може да носи някъкъв символ без да знае нещо за него, затова ще ви помоля да погледнете символите в сайта им и да споделите какво мислите. На мен много ми хареса розетата и мислех да си я взема.
Фирмата ги разпространява чрез мултилевъл маркетингова система, та се наложи да се запиша за да си пазарувам с отстъпка. Лошото е, че заради магнитите също трябва да се внимава - имат противопоказания. Ето и линка:

www.mlm.daflorn.com/probiotics-Magnet-therapy-jewellery.lbb

преди 19 години 7 месеца #12219
Хммм...какво беше? "Лепила Тангра"? Ами "Тангра,хранителната напитка"? Сега остава да го превърнат в знак с килограмната стойност на кръста.Това за Вселената няма значение обаче,страшното е какво ще си причини човечеството за пореден път.

преди 19 години 7 месеца #12220
Медальоните на колегата Миро са по-яки!
Лично мнение.

преди 19 години 7 месеца #12221

Запознат писа: Медальоните на колегата Миро са по-яки!
Лично мнение.

Моето е същото, понеже днес надвечер си получих розетата правена от Миро по куриера. Добра изработка от сребро и полирана до огледало.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.