Да ви се представя

преди 20 години 2 месеца #7113

stoiank писа: НАСИЛИЕТО ВОДИ ДО НАСИЛИЕ!!!

Стоянке, никой не те е насилвал да идваш в тоя сайт и форум, май? Нито пък съм те карал да ми се включваш по ICQ. Айде, взимай си накУленките, вазелинчето и чао! Ще ни липсваш, да знаеш! Ама няма как - хигиената е по-важна! Ей сега ще ти дръпна казанчето.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7115
На това му се вика наглост.
Някой от вас би ли се регистрирал в анархо - форум? Или пък в цигански такъв? Аз лично не бих...

преди 20 години 2 месеца #7123
Здравейте на всички от един нов участник - българин, опитващ си да запази всеячески българското и в чужбиа. Много съм щастлив, че съществуват Войните на Тангра

преди 20 години 2 месеца #7124

Янга писа: Някой от вас би ли се регистрирал в анархо - форум? Или пък в цигански такъв?

Регистрирах се във "ромски инфо център", но форума е толкова зле,че не може да отговори на провокация.В резултат всички теми,в които съм писал,станаха неактивни,а още един брат расист дойде.

Но въпреки това там пиша за българите,които го преглеждат,не за тези,които го поддържат.Защото цигани там няма.Целия сайт представлява агитация на доизживяване.

преди 20 години 2 месеца #7155
СтоянКчо, от постингите ти лъха на дискриминация. Неможе така, Не е красиво.
Защо визирараш само Янга и Иван.
И се заяждаш с georgi_nz?
Ами аз съм обиден и пренебрегнат от такова отношение!
:hammer:

преди 20 години 2 месеца #7156
Лето, не се коси. И тебе щеше да загризе с пломбираните си зъбки, но май Севар му дръпна тоалетното казанче и му пожела приятно плаване.

преди 20 години 2 месеца #7157

georgi_nz писа: Лето, не се коси. И тебе щеше да загризе с пломбираните си зъбки, но май Севар му дръпна тоалетното казанче и му пожела приятно плаване.

:thumbsup:

............................................................
Алина и Аспарух681 - добре сте дошли!

преди 20 години 2 месеца #7586
До изкушение-ти ще ни довършиш!

преди 20 години 2 месеца #7587
Никулинке,кой създаде базата,професорите ,възможността и плати разбира се , да имаш две висши образования?Имаш ли понятие,че светът ви гони-вас циганите,нарича ви паразити и крадци,не ви харесва и ви унищожаваше в историята си,а само при българите оцелявате пълноценно, благодарение на християнщината ни и въпреки мародерствата ви.И в момента всичко,което изкарва българинът се дава на циганите и те се плодят,а стопанин и собственик на тази държава е българинът,в момента той ви храни и ви гледа децата,въпреки,че за него и децата му не достига и е въпрос дали ще оцелее.Толкова ли сте неблагодарни,че не оценявате това ,което са направили за вас българите,за разлика от други народи.Не сме ви канили!Вие сте дошли доброволно-редът е наш-ще го спазвате!А ти ,като си българка,развя ли някъде българско знаме и защо от писаното ти лъха на враждебност?И знай:изчезнат ли българите,първите,които ще изчезнат след тях са циганите! Не си прави илюзии!МИСЛИ,АКО МОЖЕШ!

преди 20 години 2 месеца #7591
Щом тази тема се е обособила , като място за представяне на новодошлите и регистрирани във форума , то да ви се представя .Аз съм от Бургас и случайно попаднах на сайта .Успях основно да се запозная със съдържанието и мислия , че тук съм сред свой, поздрав на всички.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.