Да ви се представя
Отново започнаха изцепките на сайта.....надявам се да не продължат дълго, защото само ни вредят!
Елтимир отиде с риск на майната си за да направи нещо полезно, а ние седим и допускаме да ни занимават и дестабилизират някакви плоски агент-провокатори като най-големите балъци!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Абе ти нормален ли си бе ПАРАНОИК ??PaganeIYI писа: Това е от друга тема. Прилагам го, за да покажа какво имах предвид с това, което казах по-горе:
[quote="->QUOTE
Ей такива малоумници правят лошото мнение на вън за България !!!
Какво общо имат ченгетата и циганите?!-освен това ,че редовно пребиват някой нещастник-джебчия !
Полицията обслужва интересите на управляващите, а не на низшите Глупако !
Ты като гледам май си простичка бивша кука !
Подчертани са думите, с които Николинка нарича лидера на движнието. След това смята да да вдигне врява до бога, че не е добре приета от устаналите участници. [/quote]
Лидер или не- ако пише или говори глупости-ЩОМ СЕ ИМА ЗА ДОСТОЕН ЧОВЕК то тогава трбва да може и да изслушва и приема другите мнения.
/ инъче...Сидеров 2 никуму не е нужен !!/
А изказаното от мен мнение е точно !
п. Поп Кръстювци виждам още се намират
Bell писа: Ту обижда ту се прави на любезна и се самонарича мангалка?
Отново започнаха изцепките на сайта.....надявам се да не продължат дълго, защото само ни вредят!
Елтимир отиде с риск на майната си за да направи нещо полезно, а ние седим и допускаме да ни занимават и дестабилизират някакви плоски агент-провокатори като най-големите балъци!
Къде и защо е отишъл Елтмир-не зная, но зная че не е нормално и морално това обобщение което прави /доста прилича на гръцките изказвания само,че тук обекта са циганите- Е ? ?? Как е възможно нещо да те възмути , а с лед 5 минути да го правиш и ти ???!
Bell Публикувано на May 21 2006, 01:53 PM
Ту обижда ту се прави на любезна и се самонарича мангалка?
Bell е права. Няма да ти обръщам внимание вече. Може да си говориш колкото си искаш, обаче вече сама!
Параноята и глупостта струят от поста му ! Нищо ,че ви е лидер !
Нормалното е ТОЙ да се звини,ТУК в ФОРУМА !
Дори и да е преклено остро изказването ми-то бе спровоцирано от явната подвеждаща интерпретация , от глупостта да обявяваш война на държавната Полиция,...
АЗ ПРИЗОВАВАМ НИКОЙ ДА НЕ ДАВА ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА НА ТАЗИ/ТОЗИ И КОМПАНИЯТА И/МУ!!!
Не, Наколенке, не съм нормален. За твоите изродени норми не съм нормален. Аз искам да живея според нормите на своите предци, а не според изродските норми на мангали и юдеи." Абе ти нормален ли си бе ПАРАНОИК ??
Ей такива малоумници правят лошото мнение на вън за България !!!"
"Какво общо имат ченгетата и циганите?!"
Имат това, че на ченгетата им е наредено да покровителстват циганите. Ако не е така, защо не арестуваха убийците на професор Калоянов? Защо не арестуваха убийците на двете сестрички? Да не говорим за всекидневните цигански издевателства над беззащитни възрастни хора по селата. Циганите, драга ми Наколенке, избиват моя народ и аз наистина ги мразя. Но не ги мразя толкава, колкото те мразят нас, българите, защото все пак съм чвек, и не съм способен на такава дива, животинска омраза.
Управляваща в момента е чуждоземната сган, глупачко. Или не ти харесва, че го разбираме и помагаме на всички да го разберат?"Полицията обслужва интересите на управляващите, а не на низшите Глупако !"
Мнение? Мангалът ме нарича даса, слуга и ти искаш да приема това за мнение? "Бих казал да ти го начукам", но ме е гнус от теб и няма да го направя."Лидер или не- ако пише или говори глупости-ЩОМ СЕ ИМА ЗА ДОСТОЕН ЧОВЕК то тогава трбва да може и да изслушва и приема другите мнения."
PaganeIYI, даже не подозираш колко си права. Любовникът на Наколенката, която се прави на мангалка, вербува бившия админ на бившия ни сайт да ме даде под съд, само защото съм го нарекъл глупак. Виж тяхното разбиране за толерантност. Те искат да имат права над нас, но ние самите да нямаме никакви права. И на това му викат "толерантност". За тях толерантност е, когато извършат убийство на българин, пак да остават ненаказани. В такъв случай предпочитам да бъда нетолерантен."Ако те наречем с думите, с които ти нарече Елтимир, вероятно ще ни дадaт подсъд за обида. Ние нямаме ли право на "мнение"?!"
"Нормалното е ТОЙ да се звини,ТУК в ФОРУМА !"
На кога да се "звиня"? На двете убити сестрички, че оставихме ненаказани техните убийци? На професор Калоянов? На българите от село Мечка? На софиянци, които са нападани вече и по трамваите от озверели цигански банди? Вместо да се "звинявам", предпочитам да се снабдим с малко калкулатори марка "Калашников", с които да разчистим сметките си с племената Чандала.
"...от глупостта да обявяваш война на държавната Полиция,..."
Не аз обявих войната. Сегашната държава не е българска. Тя няма нищо общо с българския народ, освен с неговото изтребление. И тая държава нареди на своята полиция да застане на страната на българоубийците. Не глупост, а въпрос на чест и достойнство е да застанеш на страната на своя народ и да се обявиш срещу неговите палачи. Впрочем защо мангалите не признават законите, които искат ние да спазваме, а си имат свое Мешере"?
И накрая, наколенке, случайно да работиш като психоложка към НСС? Ако е така, то разбирам защо си се нарекла "наколенка". Това изглежда е любимата ти поза. Само където не допусках, че можеш да я практикуваш и със смрадливи мангали. Явно съм грешал.
Елтимир"
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.