Да ви се представя

преди 20 години 3 месеца #6605

Севар писа: iss, би ли му измислила име, за да го качим при поезията?

Сложи нещо по твоя преценка ....за мен то си е със име...:)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6606

georgi_nz писа: iss, защо ти е такъв аватара?
На майтап или за да се упражняваме по бързо вземане на мерна линия към вещицата?
(забел.: мерна линия е линията на която се намират окото, мерника, мушката и целта. )

Много се изкушавам да ти отговоря подобаващо за подписа ти:"Всеки заслужава това,което е предизвикал"...:)))но Искрица ти даде по добро обяснение,за което и благодаря!Искаше ми се да сложа друг аватар ,но ограниченията в пиксели не ми позволи-жалко,ако бях го сложила сега нямаше да се "упражняваш по бързо вземане на мерна линия"а щеше да упражняваш мисълта си.
(забел.:"вещица"...призход?...тълкувание?....)

преди 20 години 3 месеца #6607

iss писа: Много се изкушавам да ти отговоря подобаващо за подписа ти:"Всеки заслужава това,което е предизвикал"...:)))но Искрица ти даде по добро обяснение,за което и благодаря!Искаше ми се да сложа друг аватар ,но ограниченията в пиксели не ми позволи-жалко,ако бях го сложила сега нямаше да се "упражняваш по бързо вземане на мерна линия"а щеше да упражняваш мисълта си.
(забел.:"вещица"...призход?...тълкувание?....)

Ми що не ми отговори както ти се е искало?
Не е късно и сега.

А относно обемистия аватар , дето не е можло да се качи - прати ми го на мейла да му намаля пикселите , пригодя за качване и да ти го върна.

преди 20 години 3 месеца #6691
Ето какво правят защитаваните от Наколенката мангали. Сега от БХК ще кажат, че мангалът бил дисккриминиран, като не му позволили да си упражни етническото право върху поредното българско дете.
"Циганин смля от бой 8-годишно момиченце

Циганин преби жестоко 8-годишно момиченце. Ромът се нахвърлил върху детето, защото по време на игра то ударило дъщеря му с топка. Инцидентът стана във вторник около 20 ч. в столичния квартал "Редута".
Децата играели на народна топка, но по погрешка 8-годишната Екатерина Димитрова ударила с топката друго момиче, от цигански произход, по устата. То се прехапало и започнало да плаче и да крещи.
Разгневеният татко веднага се появил и подгонил малката Катя. Когато я настигнал, я свалил на земята и започнал да я удря и рита. Момиченцето си спомня, че той я хванала за врата, сякаш иска да я удуши. Въпреки че наоколо има много хора, никой не се притекъл на помощ на детето.
Приятелите на Катя веднага отишли в дома й и казали на родителите й какво става. Таткото на пострадалата - Димитър, откарал детето в "Пирогов" за преглед. Лекарите установили, че има кръвонасядания и охлузвания на дясната ръка и левия крак. Родителите обаче са притеснени, че Катя ходи много често до тоалетна и може да има проблеми с бъбреците. Циганинът е арестуван от служители на I РПУ за 24 часа, след като бащата ан катя подал сигнал за инцидента."
Но и ние, българите сме много виновни. След такова нещо трябва да бъде запалена поне една циганска махла. Ние си траем, бездействаме. И тук е най-голямата ни беда.

преди 20 години 3 месеца #6692
Полека и други почват да мислят като нас. Кога ще се събуди цялата нация?
news.bg/article.php?cid=60&pid=0&aid=179985

преди 20 години 3 месеца #6694
Достатъчно е критичната маса да се събуди и да започнем да се оргенизираме за наказателни акции в гетата. Те останалите , заспалите, като видят за какво ства въпрос - че НИЕ сме закона в страната на българите, и те ще се присъединят .

преди 20 години 3 месеца #6695
Наказателни акции вече има...но рядко.По-начесто трябва.И аз сега си мисля да си направя още една акция,че ми писна в 11:30 вечер да ме посрещат поцкани и напушени 40-годишни цигани във входа.Бойната група вече я има :-D Чакаме ги сега да дойдат :yeah:

преди 20 години 3 месеца #6699
Така трябва. Да се действа, докато още циганите не са почнали да стават полицаи. Вижте какво правят нашите хора в Германия.

Рязко зачестиха раситките нападения в Германия

Шестима чужденци бяха ранени по време на четири расистки акта на агресия в източната и североизточната част на Германия, съобщи Le Monde.

Във Ваймар трима мъже от мозамбикска и кубинска националност са нападнати на излизане от частно празненство. 46-годишният гражданинът от Мозамбик е тежко ранен, а нараняванията на останалите двама – на 45 и 46 години, са по-леко. Полицията задържа 8 души на възраст между 19 и 29 години по подозрения, че са участвали в агресивния акт.

Във Висмар местната прокуратура съобщи, че вчера са разпитани пет човека във връзка с расистко нападение на индийски търговец на битака. Жертвата е атакувана от няколко мъже, крещящи обиди на расистка основа. След инцидента индиецът е постъпил в болница.

В Берлин са ранени гвинеец и турчин, като първата жертва е нападната на спирка на метрото от 38-годишен немски гражданин, когото полицията вече е арестувала.
При втория случай, отново на метростанция, турчинът е по-леко пострадал. Четиримата му нападатели също са задържани.

Расистките нападения в Германия доста зачестиха в последните седмици във връзка с предстоящото световно първенство по футбол, на което Германия като домакин иска да се представи като толерантна и отворена страна.

По данни на Службата за защита на конституцията, водеща борба с екстремистите, насилието, упражнявано от членове на дясно-екстремистки движения се е увеличило с 23 % за една година.

Статистика на фондация „Амадеу-Антонио”, воюваща с ксенофобията, показва, че откакто падна Берлинската стена през 1989 г. най-малко 135 души са убити от расисти.

news.bg/article.php?cid=31&pid=0&aid=180051

преди 20 години 2 месеца #7070
ЗДРАВЕЙТЕ ОТ МЕН!!

преди 20 години 2 месеца #7074
Здравей и добре дошъл!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.