Да ви се представя

преди 20 години 2 месеца #7611
Май закъснях с представянето си :mad2: - съжалявам... Предполагам, че се познаваме с повечето от Вас - под едни или други никове по форумите - и преди да закрият форума на Монитор.
Казвам се Каруцар Пайтонджия - съм от "по света и у нас", водач съм на Фараонска колесница. По преди карах политическа катафалка - по времето на манго костOFF - ама нещо се разсъхна бизнеса - не искат да си ходят тези политически динозаври - пък и се плодят отчайващо бързо - ужас! Имах си и веб страница - хубава беше - отваряше се с кликването на надпис "евреите на лъвовете". Та по времето на същия този манго костOFF неговите джафкащи полицейски кученца (всеки ден бяха на страницата - за новини - в нета се знае кой- кой е) се направиха на лъвчета в стремежа си да подкукоросат финландското външно министерство да ми направи проблеми. :tooth: да бе - трябваше да давам обяснение на доставчика си за надписа - обясних им - историческа фраза от времето на Нерон. Толкова.
Ника ми го измисли Чоли от шведско - щото речника ми бил много некаруцарски - :tooth: другите по форумите псуваха на поразия - до отегчение чак. Плюеха наред - :hammer: оплюха ми монитора :tooth: Купих си нов. :clap: И него го оплюха... :karte4: Според мен няма нужда да се казват всички псувни - да ги карат по номера - научихме ги наизуст :tooth:
Привет на всички
Бих желал да ви кажа мотото си:
"Роб се става само доброволно"
Друг начин няма... :idea:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7617

Ekhart писа: Щом тази тема се е обособила , като място за представяне на новодошлите и регистрирани във форума , то да ви се представя .Аз съм от Бургас и случайно попаднах на сайта .Успях основно да се запозная със съдържанието и мислия , че тук съм сред свой, поздрав на всички.

Добре дошъл, Ekhart!
Добре дошъл и на теб, Каруцар!

:-)

преди 20 години 2 месеца #7705
Ekhart и Karutzar, добре дошли!
:thumbsup:

преди 20 години 2 месеца #7709
Привет :-)

преди 20 години 2 седмици #9776
Здравейте и от мен. :-D

преди 20 години 2 седмици #9778
Привет :yeah: то и аз не се бях представил кат дойдох ма ей ме на :-D хи хи

преди 20 години 2 седмици #9780

Иван писа:

Ekhart писа: Щом тази тема се е обособила , като място за представяне на новодошлите и регистрирани във форума , то да ви се представя .Аз съм от Бургас и случайно попаднах на сайта .Успях основно да се запозная със съдържанието и мислия , че тук съм сред свой, поздрав на всички.

Добре дошъл, Ekhart!
Добре дошъл и на теб, Каруцар!

:-)

Потърси д-р Венко Седларски, анестизиолог в бургаската болница. Предай му поздрави от мен. Той ще ти обясни някои неща. Само дано е в България, че май по едно време беше заминал за Германия. Много ерудиран човек, макар и малко страхливичък. Това последното, ако искаш му го кажи от мое име. Нека също да те свърже с Живко. Ако Венко не иска да те свърже с Живко, отиди при Иван Григоров, легионера. Въобще нашите хора трябва да намират път едни към други. Опитай се да ги намериш, не бива да оставаш сам.

преди 20 години 1 седмица #9942
Ето ме и мен. Мисля, че повечето ме познават, особено Севар и Самотен Воин.
Хареса ми смяната на формулата - участници, а не членове. Напълно в идеята за Свободата и будността на човека.

преди 20 години 1 седмица #9943
Добре дошъл в нашия скромен форум! :-)

преди 20 години 1 седмица #9944
Добре дошъл и от мен!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.