Да ви се представя

преди 20 години 5 дни #10122
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ВОЙНИ :hammer:
КАЗВАМ СЕ ГЕОРГИ
С МЕН ИМА ОЩЕ МНОГО :-D

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 дни #10123
Добре дошъл във Воинския сайт! Сигурен съм, че тук ще намериш това, което търсиш.

преди 20 години 5 дни #10128

vereni писа: ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ВОЙНИ :hammer:
КАЗВАМ СЕ ГЕОРГИ
С МЕН ИМА ОЩЕ МНОГО :-D

Здрасти и добре дошъл(дошли)!

преди 19 години 11 месеца #10220
ЗДРАВЕЙТЕ,АЗ СЪМ ГЕОРГИ И ВЕЧЕ СЪМ РЕГИСТРИРАН ПОД"VERENI" НО НЕ МОГА ДА ВЛЯЗА С ТАЗИ СИ РЕГИСТРАЦИЯ...ЩЕ СЪМ С ТАЗИ-VERENI-X

преди 19 години 11 месеца #10419
Здравеите и от мен :) аз съм Георги, викат ми гемето.Ще се радвам да взема деино участи в реализацията на всички начинания на движението :)

преди 19 години 11 месеца #10420
Здравей, Георги!
Всяка сила и знание в нашата посока са добре дошли.
Също така можеш да споделиш твои виждани за действията, които има да извършим, за методите, както и опит.
:thumbsup:

преди 19 години 11 месеца #10440
За мен проблем и болна тема са наркотиците!Оценявам и се опитвам да осъзная всички идеи изявени и споделени в движението!Уча трета година социлани деиности във ВСУ"Черноризец Храбър"-Варна, родом съм от Русе, и искам да кажа с болка,че моят роден град бавно, но сигурно се прояжда от дрога, пряк свидетел съм на всичко.... за сега няма да продължавам и да задълбочавам, само ще завърша с това, че според мен борбата трябва да е на всички фронтове, а за сега губим много воини, дори неосъзнали възможността си да водят битката са своят скормен живот!

преди 19 години 11 месеца #10441
Още един Георги! :-) Здравей и добре дошъл в нашия сайт!

преди 19 години 11 месеца #10628

никулинка писа: 2. Защо се публикуват идиотски снимки на цигани /мангали/ с меко казано остра насоченост. Нима дебили,ненормалници и бавноразвиващи от т.н БЪЛГАРИ -няма??
3. Някой от вас да е чувал за мутри и рекетьори от ромски прозход ?
4. Защо ние хората с ромска кръв -родени ,живеещи и усещащи се българи не можем да живеем без нападки и обиди от разни "български" дебили с елементарна култура и образование ?

Има да хора всякакви! Доколкото за мутрите ооооода не само съм чувал, а и съм виждал! И те са доста по-крайни повярвай ми! Знаеш ли колко експлататори роми(цигани) има по света? А рекетьори бол! Нещо да кажеш за тези, които си хвърлят децата пред колите и изнудват за пари, за да не кажат на полицията? Нещо за тия, коитопросят и ако не им дадеш те кълнат?! Мисля да спра до тука стемата не е за това давам само няколко примера.

Добре да сме дошли новаците. Живи здрави........ :-)

преди 19 години 11 месеца #10629
Да, добре сте дошли, съмишленици.
А на Наколенка не обръщай внимание "бързо дошла - бързо си отишла!"

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.