Да ви се представя

преди 20 години 3 месеца #6387

Bell писа: Тая не е мангалка, може да не е и жена.........в такъв случай вероятно е тук да провокира!!!!!

"Камбанке", това ИЗОБЩО НЕ Е ЕДИН И СЪЩИ ЧОВЕК!!!!! :tooth:

Синтаксиса на 3-те постинга на "никулинка-та" е различен! И писалите ги са толкова "цигани", колкото ние с теб: негърки!!! :-P

:thumbsup:
:tooth:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6417

Bell писа: Тая не е мангалка, може да не е и жена.........в такъв случай вероятно е тук да провокира!!!

Или е от НПО - НеПравителствена соровска Организация!!!!!!!
Плява и боклук!!!!!!!!

преди 20 години 3 месеца #6423
Не я банвайте, засега. Постовете й/му внасят доста веселие и разнообразие във форума, независимо какво и с каква цел ги пише. Да видим колко ще издържи и докъде ще й/му стигне умствения багаж в споровете. Аз мисля, че скоро ще подвие опашчица и ще се откаже :aham:

Това ако не е толерантност здраве му кажи :tooth:

преди 20 години 3 месеца #6428

Карга писа: Да ти кажа, Янга... Човешките същества имат нужда да се обединяват срещу някого... Изследвайки задълбочено психологията им, съм достигнала до този извод... Хайде обединявайте се СРЕЩУ мангалката! Обединението СРЕЩУ е винаги по-ефикасно от обединението ЗА ...

По изключение съм съгласна с теб - важното е да не се БЕЗ-ДЕЙСТВА.

Има такъв девиз:

Ако няма В ИМЕТО НА КАКВО ДА СЕ БОРИШ, то Винаги ще се намери НАПУК НА КОГО да го сториш!

Обаче акцентът е ... друг.

а КЪДЕ Е ИДЕЯТА, а?

:hmm:

преди 20 години 3 месеца #6490
И защо да ме "баннват" ? :confused:
Или май доста от вас мислят- "дай да трепем тия дето не са като нас - А ?

Лееей -какви спецове има по синтаксис тука ???!!! / 3 ма различни били писали постовете :-) :-) /

преди 20 години 3 месеца #6495
Обикновено участниците в едно движение споделят сходни идеи. Твоите са много различни от нашите.
Както забеляза никой не те е баннал още!
Вероятно искаш да се правиш на жертва.
Ако искаш да ни обвиниш в дискриминация си сбъркала! Ние сме дискриминираните! На нас обаче никой не ни обръща вннимание!
Ако целиш да създадеш лошо име на нашето движение, както вече се опитаха да направят няма да успееш! Очакваме нападки за това колко сме нехуманни, нетолерантни, расисти и фашисти!!!
Предизвикваш участниците в движението да са груби с теб и после започваш да крещиш - ДИСКРИМИНАЦИЯ НА МАЛЦИНСТВАТА!
НЯМА ДА СТАНЕ! НЯМА ДА ТИ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ!

преди 20 години 3 месеца #6497
Тука нещо ми мирише .Никулинке ма ,да не е от тебе? :hammer:

преди 20 години 3 месеца #6498

PaganeIYI писа: Обикновено участниците в едно движение споделят сходни идеи. Твоите са много различни от нашите.
Както забеляза никой не те е баннал още!
Вероятно искаш да се правиш на жертва.
Ако искаш да ни обвиниш в дискриминация си сбъркала! Ние сме дискриминираните! На нас обаче никой не ни обръща вннимание!
Ако целиш да създадеш лошо име на нашето движение, както вече се опитаха да направят няма да успееш! Очакваме нападки за това колко сме нехуманни, нетолерантни, расисти и фашисти!!!
Предизвикваш участниците в движението да са груби с теб и после започваш да крещиш - ДИСКРИМИНАЦИЯ НА МАЛЦИНСТВАТА!
НЯМА ДА СТАНЕ! НЯМА ДА ТИ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ!

Моите идеи приятелю са- един ден в света да произнасят името БЪЛГАРИН с уважение и респект !!!
/ току що прочетох сттията на Елтмир мисля- за Гърция
.......бясна съм !!!!

Това, че не съм все още банната -го оценявам.
Но за толерантността.....си прав !
Не предизвиквам никого-просто се опитвам да ви обясня ,че всяко стадо си има мърша и не е особнно приятно да те слагат в един кюп с убийци,изнасилвачи,джебчии и лупаци ! Опитвам се да обясня,че много хора от нас-мангалте- рботят физически трд ден след ден -години,че възпитаватдецата си НРМЛНИ граждни,че интелигентността не е приоритет на дна или друга раса !
Че измежду враговете и недоброжелатлите на България НЕ СА ЦИГАНИТЕ !!!
/По скоро-Англичаните с Берлинския договр,румънците и србите анексирали български територии, Гърците и българите родоизменници присъединили се към разни етнически-турски движения !!!

преди 20 години 3 месеца #6500

kalcho писа: Тука нещо ми мирише .Никулинке ма ,да не е от тебе? :hammer:

www.albinoblacksheep.com/flash/youare.swf

това е моето мнение лично за теб :-D

преди 20 години 3 месеца #6502
Това е от друга тема. Прилагам го, за да покажа какво имах предвид с това, което казах по-горе:
[quote="->QUOTE [/quote]
Абе ти нормален ли си бе ПАРАНОИК ??
Ей такива малоумници правят лошото мнение на вън за България !!!

Какво общо имат ченгетата и циганите?!-освен това ,че редовно пребиват някой нещастник-джебчия !
Полицията обслужва интересите на управляващите, а не на низшите Глупако !

Ты като гледам май си простичка бивша кука ! :-D :karte4: [/quote]
Подчертани са думите, с които Николинка нарича лидера на движнието. След това смята да да вдигне врява до бога, че не е добре приета от устаналите участници.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.