Да ви се представя

преди 20 години 1 седмица #9945

Севар писа: Добре дошъл в нашия скромен форум! :-)

Важното е, че го има :-) та когато те подгонят убърите, да има къде да се подслониш. Все пак тук съм сред съидейници.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 седмица #9946

Запознат писа: Добре дошъл и от мен!

Привет и на теб!

преди 20 години 1 седмица #9947

Jordan_13 писа:

Важното е, че го има :-) та когато те подгонят убърите, да има къде да се подслониш. Все пак тук съм сред съидейници.

Здрасти Данчо!

Както вървят нещата, май и за мен скоро няма да има място при патриотите. Дано намерим "убежище" при Войните!

преди 20 години 1 седмица #9950

Jordan_13 писа:

Чел съм доста от дискусиите ти и видях, че ни подкрепяш, както и че споделяш нашите идеи. Харесват ми и по-нестандартните ти виждания относно Тенгрианството и българската история. Но за много хора още не е станало ясно, че това, което търсим няма да го намерим по стандартните пътища, затова трябва да се търсят други методи за решение на загадките "кои сме" и "откъде сме тръгнали". (друг е въпроса дали те търсят това, което и ние) Също и да се отхвърлят всякакви влияния върху историографията ни дошли от смазаното ни национално самочувствие и от просъветски настроените учени. Ако дори на места неволно си самопревъзнесем родната история, пак ще е по-добре, отколкото обратното. Петър Добрев започна да борави с нов "инструментариум", и постигна много големи успехи, но и той стигна до някакъв лимит, а съм убеден, че отвъд него има и още доста. Нужни са по-смели изследователи, с повече въображение, с повече български Дух, които да продължат.

преди 20 години 1 седмица #9951
Да, аз напълно ви подкрепям и споделям българските идеи. Защото нашите идеи са българските идеи, останалото е натрапена ни чужда идеология.

И благодаря за подкрепата!
Всъщност аз винаги съм бил част от Движението, защото, ако не съм бил, това значи да съм отхвърлил същността си на Българин. Казвам го съвсем отговорно. Затова рано или късно щях да се озова тук, независимо как щеше да стане това.
И днес съм тук, защото поискаха от мен да избягам от Себе Си и да бъда друг.
А по-"нестандартните" идеи идват от това, че търся Българското вътре в себе си и по-малко разчитам на поднесеното отвън като идеи.
Българското е вътре у нас и оттам трябва да бъде разчетено. Всъщност в онези дискусии, аз подхвърлих съвсем малко от нестандартното, но и то явно дойде за мнозина в повечко, особено за просъветските, както ги казваш учени. Повече няма да позволим да се издевателства над нас като Дух и история.
И аз съм на мнение, че позитивното, до което всички изследователи са достигнали трябва да се абсорбира, акумулира и да се върви напред.

Докъде ще достигнем? И аз не мога да ти кажа докъде, важното е крилата ни да не се уморят в нашия устрем към бъдещето :-) :-)

преди 20 години 1 седмица #9956

Jordan_13 писа:

Тяхното гонене за нас е уплътняване. Така, че Добре дошъл, Jordan_13!
:-)

Много малко време има и аз като гледам темпото на "усвояване на материала" за Духа български, за историята ни, целите и светогледа, няма да стигнем далеч. А ето - идват последните избори. Следващи, според мен, може би няма да има. Елтимир го каза по друг начин, но беше категоричен, че имаме не повече от 2-3 години да вземем живота си в наши ръце.

Да се стегнем, да мислим и да го направим!

преди 20 години 1 седмица #9959

Иван писа: Много малко време има и аз като гледам темпото на "усвояване на материала" за Духа български, за историята ни, целите и светогледа, няма да стигнем далеч. А ето - идват последните избори. Следващи, според мен, може би няма да има. Елтимир го каза по друг начин, но беше категоричен, че имаме не повече от 2-3 години да вземем живота си в наши ръце.

Не съм по темата, ама това си е истината - казаното от Иван. Срокът ни е до 2009 година, ако и не по рано. Не успеем ли до тогава - нашата България няма да я има. Ще бъде заселена от всякаква измет, а нас ще ни изтласкат в анклави и по късно незнам си къде ще ни дянат. Написаното в "Кръгове-въведение" за съжаление ще се сбъдне.
Катаклизма в Америка ще е към 2012 няма да бъде избегнат. Ще се случи. България ще бъде като оазис. И затова сега интересът е насочен тук. Как ви изглежда на този фон тази реклама:

На спечелилите - честито!

преди 20 години 1 седмица #9964

georgi_nz писа:

Иван писа: Много малко време има и аз като гледам темпото на "усвояване на материала" за Духа български, за историята ни, целите и светогледа, няма да стигнем далеч. А ето - идват последните избори. Следващи, според мен, може би няма да има. Елтимир го каза по друг начин, но беше категоричен, че имаме не повече от 2-3 години да вземем живота си в наши ръце.

Не съм по темата, ама това си е истината - казаното от Иван. Срокът ни е до 2009 година, ако и не по рано. Не успеем ли до тогава - нашата България няма да я има. Ще бъде заселена от всякаква измет, а нас ще ни изтласкат в анклави и по късно незнам си къде ще ни дянат. Написаното в "Кръгове-въведение" за съжаление ще се сбъдне.
Катаклизма в Америка ще е към 2012 няма да бъде избегнат. Ще се случи. България ще бъде като оазис. И затова сега интересът е насочен тук. Как ви изглежда на този фон тази реклама:

На спечелилите - честито!

Въпросът е, че Илюминати са предвидили тази наша възможност да възкръсваме от нищото и създадоха идеологиите - комунистическа, капиталистическа, дадоха им социален израз и ги превърнаха в обществени строеве. Наложиха ги на националните държави.
Така нашия народ беше разкъсан на парчета от идеологии, чиято цел е да съкрушат Българската идея!
Нищо не можем да направим Георги с разпокъсан народ, в който всеки е срещу всеки, независимо, че другият е българин.
Затова трябва да работим за Преображението на всеки един българин и връщането към същността му. А това е свобода от идеологиите, с които са били откърмени родителите му в близкото минало.
Няма да можем да се освободим политически в близките 3 години, но важното е да бъдем свободни духовно. Много е важно да запазим духовната си сила и същност в тези вече 62 години ционистко робство. Тя ще ни даде енергия за възкресението ни. Никой не може да убие Феникса - Българския дух, никой не може да унищожи висшата духовна сила на Тенгри.

Ще бъдем изтласкани в планините. Ще претърпим поражение. Но това не е нашата последна битка. Ще бъдем изтласкани в планините. Това ще бъде тяхната грешка, защото в Планините ще се върнем към изконното си духовно начало, ще се осводим от бремето на урбанизацията и ще събудим своите древни могъщи сили. Никой не може да победи Феникса - за него поражението е начало на победата. Тогава там ще ни се отвори Небето и Тенгри ще говори с нас отново сред хилядолетия на забвение.

Продължението по-нататък е ясно... Тенгри иска на тази земя да има българи - нали така беше? Докато Тенгри го иска, ние не можем да бъдем унищожени. България е вътре у нас.

преди 20 години 1 седмица #9990
Здравейте и от мен!

Всъщност аз посещавам този чуден сайт от доста време, включително и дискусиите, но нямам навика да пиша по форуми. Мисля занапред да поправя тази грешка. Стига с тоз вуаьоризъм!

преди 20 години 1 седмица #10004
Здравей! Включвай се, когато решиш. Повече мнения - по-богат форум.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.