Да ви се представя
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Без ПОЗДРАВ, "никулинке"! Пиша ти, аз: "ЛЕМС"никулинка писа: Здравейте,
Случайно попаднах на този сайт ,почетох и реших да ви задам няколко въпроса.
Аз съм от ромски произход . На 36 години съм. Завършила съм 2 висши образования- икономика и психология.
1 Кое кара някой от участниците в дискусиите тук да мислят ,че именно те са съвършенни и богопомазани с правото на определяне живота и участта на другите нации и индивиди ?!
2. Защо се публикуват идиотски снимки на цигани /мангали/ с меко казано остра насоченост. Нима дебили,ненормалници и бавноразвиващи от т.н БЪЛГАРИ -няма??
3. Някой от вас да е чувал за мутри и рекетьори от ромски прозход ?
4. Защо ние хората с ромска кръв -родени ,живеещи и усещащи се българи не можем да живеем без нападки и обиди от разни "български" дебили с елементарна култура и образование ?
Демонстрираш доста НАХАЛНО, дори НАГЛО ДЪРЖАНИЕ за новак в именно този форум.
Случайно-съзнателното ти присъствие тук ми е противно по МНОГО ПРИЧИНИ:
1. Приемам за АБСОЛЮТНА ЛЪЖА твърденията за произхода ти и (!!!) образователния ти ценз. Как пропусна да напишеш и че носиш очила с диоптри?
2. Жонглираш с клишета и лишена от емоционалност терминология, конструираш спорни тълкувания като да имаш наивници срещу себе си. КПД-то на словесната ти култура е ... около 3%.
3. ПРИЕМАМ ЗА ЧИСТА ПРОВОКАЦИЯ и двата Ти постинга по темата!
Питаш "кое ни кара ..."
Губиш ми времето , като питаш за неща, ПОДРОБНО ИЗБРОЕНИ, ИЗЧЕРПАТЕЛНО РАЗТЪЛКУВАНИ и БОГАТО илюстрирани с доказателства още в началото на Воинския сайт ( т.е. леко вляво на монитора ти, там дето пише "Главно меню")! Чети, просвещавай се и ако имаш въпроси с кое да започнеш - пиши на някой от организаторите на сайта, но в ЛС!!! Те може и да те насочат към подходящ материал и т.н.
Позволяваш си да хулиш
Вие сте мръсно, крадливо, безотговорно, нахално, МЪРЗЕЛИВО ... ПРОКУДЕНО ПЛЕМЕ, наречено "чандала"!!! (справка - материал на сайта тук), а в разговорния български език за вас са отредени думите: "цигани, мангали". Нищо общо нямаме с вас, освен, че ни мърсите въздуха и скверните с присъствието си БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!!!
Ако кръвта във вените ти е българска, тогава си Българин
www.segabg.com/online/article.asp?issueid=836§ionid=1&id=00004
Цар Киро пуска електроцентрала
Цар Киро
Христо Николов
Кирил Рашков, известен като Цар Киро има собствена централа за производство на ток и топлоенергия. Той се похвали сам по време на публично обсъждане на програма за енергийна ефективност сред ромското население, която предвижда циганите сами да си строят електроцентрали, за да не крадат ток.
Царската централа е в Катуница, ползва природен газ. Струва 1 млн. евро. Ще заработи през юли или август.
Цар Киро и ортаците му първоначално щели да я ползват само за собствени нужди. "Кой ще даде пари да вържем другите роми към централата, кой ще им даде пари, за да си купят радиатори", попита Кирил Рашков и препоръча на енергийните специалисти първо да си отговорят на въпроса защо ромите не могат да си плащат тока.
Ромските електроцентрали щели да осигурят по-ниски загуби при преноса на ток и топлоенергия и по-голяма автономност на снабдяването, казаха инициаторите от асоциация "Високотехнологични енергийни системи" по време на дискусията. Цените на тока и парното от тях щели да бъдат с 30% до 50% по-ниски. Съоръженията щели да се изплащат за 3,5-4 г. Средната им цена е 250-300 евро за киловат инсталирана мощност.
И аз така викам, нега ги поздравим тогава с една песен от сърце.Севар писа: Българи, не се вслушайте в долния им мангалски хленч! Не трябва да ви пука за тия гадове, защото и на тях никога не им е пукало за нас.
Aryan Blood - Battlelust
Мамо мила ,каква злоба, какви нападки....Янга писа: Какво въобще отговаряте на провокациите на това същество?
Така и никой нормален не се намери да ме подкрепи ?!
Пълно с злобни фашисти сбъркали с ориентира- май някой именно от вас беше писал за истинските българи- "силни,благородни и умни люде "! Тук май такива......НЯМА !
Аре .. КЪШ!никулинка писа: Така и никой нормален не се намери да ме подкрепи ?!
Пълно с злобни фашисти сбъркали с ориентира- май някой именно от вас беше писал за истинските българи- "силни,благородни и умни люде "! Тук май такива......НЯМА !
С благРОД сме, ма ни се свърши` толерантността` спрямо тебеподобните "умници"!!!
Бегай да си хортуваш със ... събратята, тука няма да срещнеш ни "мургавелчета", ни съмишленици!
По-ЗДРАВ ТИ желая и ... С БОГОМ!
как` Сийка - доброволен "шеф" словесна ЧИСТОТА
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Това съобщение е редактирано от Eлена на 19.5.2006, 7:44
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.