Да ви се представя
Няма да е лошо да има тема за новодошлите.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Случайно попаднах на този сайт ,почетох и реших да ви задам няколко въпроса.
Аз съм от ромски произход . На 36 години съм. Завършила съм 2 висши образования- икономика и психология.
1 Кое кара някой от участниците в дискусиите тук да мислят ,че именно те са съвършенни и богопомазани с правото на определяне живота и участта на другите нации и индивиди ?!
2. Защо се публикуват идиотски снимки на цигани /мангали/ с меко казано остра насоченост. Нима дебили,ненормалници и бавноразвиващи от т.н БЪЛГАРИ -няма??
3. Някой от вас да е чувал за мутри и рекетьори от ромски прозход ?
4. Защо ние хората с ромска кръв -родени ,живеещи и усещащи се българи не можем да живеем без нападки и обиди от разни "български" дебили с елементарна култура и образование ?
Пита ли се случаен човек за важни работи?
Когато влезеш тук съзнателно, тогава питай.
Здравейте,
Здрасти провокаторче.
Аз съм от ромски произход . На 36 години съм. Завършила съм 2 висши образования- икономика и психология.
1 Кое кара някой от участниците в дискусиите тук да мислят ,че именно те са съвършенни и богопомазани с правото на определяне живота и участта на другите нации и индивиди ?!
Този въпрос е редно да зададеш на духовните ви братя - евреите.
2. Защо се публикуват идиотски снимки на цигани /мангали/ с меко казано остра насоченост. Нима дебили,ненормалници и бавноразвиващи от т.н БЪЛГАРИ -няма?
Има, но те не са огромната част от нашата нация, както е при мангалите. Тях ние наричаме "бели цигани"
Е! митю очите, дон цеци, японеца, цар киро !!!
4. Защо ние хората с ромска кръв -родени ,живеещи и усещащи се българи не можем да живеем без нападки и обиди от разни "български" дебили с елементарна култура и образование ?
Каквото повикало - такова се обадило!
Такова нещо като "ромски произход" няма. Първо осъзнайте релността на своя произход, осъзнайте как и защо сте дошли тук и как се отнасяте към приютилия ви народ и тогава ще разговаряме. В България антицигански расизъм няма, но има антибългарски цигански расизъм. Съветвам те на първо време да се запознаеш с методите, с помощта на които сте били прогонени от родната си Индия. Всъщност с това можем да започнем нашия разговор.никулинка писа: Здравейте,
2. Защо се публикуват идиотски снимки на цигани /мангали/ с меко казано остра насоченост. Нима дебили,ненормалници и бавноразвиващи от т.н БЪЛГАРИ -няма??
А на Изкушение - добре дошла сред нас, всички се радваме, че си тук!
-случайно попаднах на сайта,но съвсем съзнателно влязох с регистрация
-тук вие си обменяте инфо за истрията на българите-а това мен лично ме
интересува-тъй като се чувствам българка
за Бран
-защо веднага нападаш /Здрасти провокаторче/ ???
-и какво общо имам аз или ромите въобще с евреите?
-нещо не си наястно с циганските общостти-крадците,безделниците,дебилите
са малка част от ромите- и това се е получило поради именно
лошото отношение на някой българи/управляващи,поради дискриминацията упражнявана
върху циганското насление
Между другото-точно такова е отношението на народите от обединена Европа
към цялата българска държава - не ни искат и се държат с българите като
като към втора ръка хора.
- Митю "очите " е българин !
-Каквото повикало - такова се обадило! ???? - и къде по-точно прочете
поне една обида от ром към българин ??
за Елтимир
-
обществото нещо-било работа,било социални привилегии или културни придобивки.
- казваш антицигански расизъм няма???- а психопата Сидеров и дебеловратите
около него ? А епитетите и нарицателните думи с които ни наричат разни ....хайде
да не бъда крайна.
- казваш за обратното- не съм убедена-имам поглед в малките градове и някой села
там няма такова нещо-хората-българи,роми и др. живеят рамо до рамо-помагат си,уважават
се и рядко някой напада другия етнос.
Аз съм родена в България,това е моята родина
считам се за българка !
/това,че имам ромски произход не ме прави по-малко умна,по-малко
самоуверена или ме кара да уважавам последователите на Малтус ! /
пп. Точно от интелигентен човек като теб не очаквах нападки.
Между другото не съм запозната с Индия и прогонванията от там,но за сметка на това
историята на българските племена и култура ме интересува.
За селата не ми говори, защото знаеш ли какво правят циганите, нощем крадат от реколтата на хората и минават с каруците си право през нивите....
В едно село, където половината са цигани, бяха сложили бариера с надпис "забранено за българи"
Каква дискриминация бе, като циганите не си плащат тока, а българите зимата зъзнат и не само, че ни спират ток и парно ами и ни товарят с ваште разноски!
Като циганин извърши престъпление това се потулва за да няма "расизъм"!
Като негрите в щатите сте, мързеливи и все някой ви е виновен, все дискриминацията. Едва ли не някой трябва да дойде да ви моли да сте нормални граждани, а не асоциялни престъпници!
Какво ще кажеш за хиледите деца , на които им чупите краката за да растат като инвалиди за да ме гонят по улиците най-нагло да им давам пари!
Какво ще кажеш за това, че в Европа и щатите всички ни мислят за черни и престъпни, защото мине не мине и по европейските медии се разнасят новини със снимки на черни циганяци, водещи се за българи, как си продават децата и незнам си какво още....
Да продължавам ли????
Отвори си очите и недей на сляпо да защитаваш нагло просташкия си произход!
Не си българка и никога няма да бъдеш! Ако аз се бях родила в Китай и да се мислех за китайка това нямаше да ме прави такава!
Тука в сайта си имаме цял сборник със статии за издевателствата на циганите над другите хора!
И незнам как може такава наглост да викаш, че нямало роми мафиоти...в Татарли (и във всеки друг мангалски квартал) е всичко мафия , наркотици, проституция и наемници!!! Тва, че тук там-е има някакви изключения, които интересно защо само ти си знаеш, не може да оправдае всичко останало!
Не случайно Кондъо ви е идол!!!
Ако сме просто расисти по дефиниция без дори да даваме валидни аргументи щяхме да мразим и китайците в Свобода и арменците и тн. Защо се разбираме и сработваме с арменците, които живеят у нас а?
Прекалено сме толерантни даже!
нещо не си наястно с циганските общостти-крадците,безделниците,дебилите
са малка част от ромите- и това се е получило поради именно
лошото отношение на някой българи/управляващи,поради дискриминацията упражнявана
върху циганското насление
Никулина, хайде не ни говори глупости! В града в който живея всеки ден някой българин, имащ нещастието да живее близо до циганската махала,изпищява защото някой твой ром го е обрал. А има ли смисъл да ти казвам, че цялата махала не е плащала вода от години! А за тока! И кой им плаща разходите, а? Има дискриминация! Ако аз не си платя тока и един месец само ще ми го спрат, но не и на циганите в Махалата. Кой е дискриминирания? Ти да не мислиш, че ние живеем на Луната и не изпитваме на гърба си мързела и пиявщината на представителите от измисленият ти етнос! Сърди се на "братята си", а не на нас, че такова отношение сте предизвикали. Ако искаш да видиш обида от ром, ела да живееш в моя град и пак ще говорим!
А за мнението на чужденците към България ще ти кажа, че вие сте виновни! Плъзнахте из цяла европа с крадливия си занаят, проституция и продажба на деца, че и наглостта ви няма граници - представяте се за българи и срамите, и петните името ни! Що за мерзавщина! Като сте в България се перчите, че сте цигани, а в Европа се дуете, че сте българи. На това му викам "циганска работа"!
там няма такова нещо-хората-българи,роми и др. живеят рамо до рамо-помагат си,уважават..."
До града в който живея има един квартал . Там повечето са цигани, но има и малко българи. В този квартал, въпреки че е от селски тип и има възможност да се направи домашно стопанство, кражбите са такова ежедневие , че никой вече не отглежда домашни животни - нито пилета , нито други подобни. От кражбите стопаните са се отчаяли. Това не е уникално. Можеби уникално е, че в последните две години хората се отказаха и да засяват зеленчуци въпреки, че земята е плодородна. Отново по същата причина. Българите не просто продават имотите и бягат в града - те направо ги изоставят защото никои не иска да ги купи въпреки както споменах, че земята там е плодородна. Това е нещото което съм видял с очите си друго няма какво да кажа!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.