Гледайте този филм
Освен това кръвосмешението се среща при животните когато няма алтернатива, защото оцеляването на вида и възпроизвеждането са най-важните приоритети в природата!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Педерастията (в каквато и да е форма) може да бъде обект на дискусия в отделна тема.
За филма V for vendetta, който най-после успях да гледам, видях наистина много истини, които са и дискутирани в нашия сайт.
Самата Идея, която ние толкова упорито подкрепяме.
Няколко пъти съм писал, че НЕ трябва един филм (книга) да се приемат само от емоционална гледна точка се доказва и в този случай.
Има толкова много скрит подсмисъл в самия филм, че тези, които са наредили на Уашовски да направят сценария ако го открият, на братята няма да им бъде разрешено да правят филми повече. Како вече не им позволяват това в САЩ.Тоя път направо се изтърваха
1. Защо, според вас, студиото, направила филма е компания за комикси?
2. Защо се налага мнението, че както "Матрицата", това е просто един фантастичен филм?
3.Направили ви впечатление, че се онтася за страна, където националистическите инстинкти са най-силно развити?
Относно елемента с лесбийските отклонения.. Струва ми се, че Уашовски са го приложили заради аналогията ... представата за различните.. или са нямали избор. Може би и на тях им е бедна фантазията .. с какво биха могли да ги заменят. При всички случаи и тук има срит предтекст.
Не харесвам филми които ми казказват конспиративни или идеологически истории, дори и да са истинни. Предпочитам филми които ми разкриват принципи. За пример мога да дам "Те живеят сред нас". Филма е доста стар и ако не сте го гледали горещо ви го препоръчвам!Американски е! В него, освен основните методи на манипулация, се разкрива и природата на евреите.
Аз преди време предложих да се отвори тема и всеки да допълни по нещо за изграждането на образа на евреина, илюмината, рептилоида и т.н. Става въпрос все за едно и също нещо. Като проимам малко време ще напиша всичко което знам по въпроса и ,ако може, всеки да допълни.
За да победиш звяра, трябва да познаваш природата му, а не къде, кога и какво е направил.
Може поне да посочиш къде според тебе е звяра в символиката...nik писа: Вие да не сте луди?Филмът е сатанински и пропагандира ЗВЯРА.Гледайте го пак.Какво от това,че режисьорът и артистите са качествени?
Принципите, който добре разкрива филма са:Petee писа: Започнах да гледам "V for vendetta" и не стигнах и да средата. Пълна боза е!
Не харесвам филми които ми казказват конспиративни или идеологически истории, дори и да са истинни. Предпочитам филми които ми разкриват принципи.
- Една идея не може да бъде унищожена.
- Една идея, която живее в ума на достатъчен брой хора, променя света (материализира се).
- Всяка личност снабдена с необходимите идеи сама по себе си е оръжие. Тази личност обединява в своето тяло технология, енергия и мотивация.
Обръщам внимание - това е част от личността, не е нещо външно!
Човек трябва да може да различава.nik писа: До Спорт-Здраве.Ако си внимателен ще забележиш,че под формата на една обикновена/необикновена/история,се пропагандира революция,насилие,жестокост,много кръв свързана с ритуалност,всичко завоалирано в сравнително интелигентен /по-скоро,добре изпълнен/сюжет.Ако осмислиш и го изразиш с една дума обаче, това е- РАЗРУШЕНИЕТО.Това е.Това е отговорът и смисъла и внушението във филма.Има и друго типично внушение-униформеност,унификация и особено БЕЗЛИЧНОСТ!
След като сме наясно кое какво е във филма, вземаме полезното и изоставяме вредното.
Пък и в случая светлите идеи редом със сатанинските навявания само помагат различаването им.
До момента, в който човек не спре да вижда противоположностите. Докато не му е необходимо непременно злото, за да познае доброто! Докано не се налага да види грозотата, за да познае красотата. Докато продължава да властва тая дуалистична идеологична тирания над света....
.. До тогава ще има слепци, които не виждат посланията, и прилагат шаблони в мисленето си
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.