Гледайте този филм
И пиши на нашенски, че другия път няма да те чета.
Най малко ползвай АБВ-то за кирилизиране.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Mерси за съвета Георги. Наистина не се бях сетила.georgi_nz Публикувано на May 5 2006, 02:54 PM
Истината е че в България варварите са циганите и талмудистите.
И пиши на нашенски, че другия път няма да те чета.
Най малко ползвай АБВ-то за кирилизиране
Забравих да кажа. В края на "Бумерангът на злото" от Волен Сидеров е поместено копие на писмото на председателя на "Шалом" Емил Кало до в. "Монитор". В писмото Кало се възмущава от антисемитизма на В.Сидеров.
"...Може би г-н Сидеров не знае ,че Христос е бил евреин. Той ,г-н Сидеров, е вярвал в светия дух, смятал се е за негов син.На него се е уповавал, към него според легендата са отправенуми и последните му думи. Към него, г-н Сидеров, не към Тангра. Елементарното тълкуване и призивите за връщане към тангризма също не е ново и печално напомня жалките напъни на българския фашизъм отпреди войната..."
Не можах да разбера каква е връзката между антисемитизма, в който Кало обвинява Волен и тенгрянството. Сидеров е православен християнин и го изтъква при всеки удобен случай. Чувал ли е някой някога Волен да говори за тенгриянство? Или Кало си търси повод да ни накара да се засрамим, че уважаваме себе си, традициите си и почита ме бога си. Много му е неприятно, че не техния, а нашия.
Това нещо много ми прави впечатление, как така излизат такива филми като тоя, като матрицата и много други в които директно се говори са новия световен ред и тн.
За книгите на Дан Браун....на мен лично много ми хареса Шифърът на Леонардо макар и да не е новост, не ми хареса само еврейската пропаганда и как соломоновата звезда едва ли не я изкарва като най свещенният символ на мъжкото и женското начало...както и да е но в нея а особенно в Шестото Клеймо се говори съвсем директно за новия световен ред и тн....И като се има предвид че Дан Браун не е новатор а дължи успеха си на голяма реклама се питам...защо самите чифути започват сами да пропагандират тоя нов световен ред и тн и тн...няма нищо тайно в това да продуцират и издават материяли за тайните си общества...това мен много ме озадачава. Освен това не може да се каже че в книгите на Дан Браун нищо не е вярно, просто трябва да се научи човек да дискриминира негодната информация!
И както се казва най-опасния враг е този който най-малко подозираш....просто се чудя не ви ли прави впечатление как масонството и тн направо ни се набиват в очите....
Все повече започвам да вярвам в това че има връзка между Българите и други ордени, да не забравяме че първите ордени изобщо са били основани от Българи.... а пък наскоро бях в Клисурския манастир и там в храма видях стара икона, или по-точно голям стенопис където господ беше изобразен над някакви светци като масонската делта, триъгълник с око в него което наистина е изобразено като египетското око на Ра!!! Поинтересувах се и се оказва че този символ който на ден днешен си се води за изконно масонски всъщност е преди всичко православен божи символ. А интересно е тук че можем да забележим очевадно сходство между масонство и християнство (православно) което едва ли е случайно....а това го казвам във връзка с това че някой се изказа в форума че масоните били срещу църквата.......
Това нещо много ми прави впечатление, как така излизат такива филми като тоя, като матрицата и много други в които директно се говори са новия световен ред и тн.
И аз това се чудя, Бел. Но "Еквилибриум" не го пуснаха по кината! А"V като вендета" все пак го пуснаха. Може би, защото само леко пропагандира "хомосексуализма"
Не е лош фашизъм Севар.Севар писа: А на Кало и неговите хора, които четат сайта бих искал да припомня сказанието как българите сварили в казан кагана на хазарите. На това му викам аз лош фашизъм.
Нека се изясни преди това какви са ги "натръшкали" хазарите, и тогава да се съди дали сваряването в казан на кагана е справедливо или не. Още повече на кагана вече да му е липсвала отдавна тиквата.
Не вярвам да е било несправедливо. По скоро е било за поука на хазарските поколения. Каквато не са си взели явно или вече са забравили.
НАПОМНЯНЕ ТРЯБВА!
А това че някое говедо говори за антисемитизъм - то говедото не се ли сеща че най големите антисемити за всички времена са евреите с техния геноцид над палестинците?
Явно не се сеща.
Тогава не кагана им , ами целия им синедрион иде ред да сварим в някой енергоблок на АЕЦ Козлодуй.
Можем да отговорим на тези въпроси, като знаем кои са неизменните черти на чифутското котило.Bell писа: Да и аз като гледах филма имах усещането че сценаристите са минали през тоя сайт преди това.....това което се питам е след като филмовите компании са чифутски тогава как така са взели да продуцират подобни филми на тоя....все повече филми излизат които дискутират теми, които уж са табу...
За книгите на Дан Браун....на мен лично много ми хареса Шифърът на Леонардо макар и да не е новост, не ми хареса само еврейската пропаганда и как соломоновата звезда едва ли не я изкарва като най свещенният символ на мъжкото и женското начало...както и да е но в нея а особенно в Шестото Клеймо се говори съвсем директно за новия световен ред и тн....И като се има предвид че Дан Браун не е новатор а дължи успеха си на голяма реклама се питам...защо самите чифути започват сами да пропагандират тоя нов световен ред и тн и тн...няма нищо тайно в това да продуцират и издават материяли за тайните си общества...това мен много ме озадачава. Освен това не може да се каже че в книгите на Дан Браун нищо не е вярно, просто трябва да се научи човек да дискриминира негодната информация!
И както се казва най-опасния враг е този който най-малко подозираш....просто се чудя не ви ли прави впечатление как масонството и тн направо ни се набиват в очите....
Все повече започвам да вярвам в това че има връзка между Българите и други ордени, да не забравяме че първите ордени изобщо са били основани от Българи.... а пък наскоро бях в Клисурския манастир и там в храма видях стара икона, или по-точно голям стенопис където господ беше изобразен над някакви светци като масонската делта, триъгълник с око в него което наистина е изобразено като египетското око на Ра!!! Поинтересувах се и се оказва че този символ който на ден днешен си се води за изконно масонски всъщност е преди всичко православен божи символ. А интересно е тук че можем да забележим очевадно сходство между масонство и християнство (православно) което едва ли е случайно....а това го казвам във връзка с това че някой се изказа в форума че масоните били срещу църквата.......
1. Защо сами пропагандират своя нов световен ред?
Ами кой да го пропагандира - ние ли? Погледнете изявите на президента на Щатите - съпътства го цялата символика на тъмнината. На сайта ни има доста доказателства за това.
2. Нали това е тема табу?
Не, вече не е. Дали си мислят, че победата им е близо, дали смятат, че нямат достоен съперник или обратното - бързат, защото изтичат последните им години, но те нямат друг избор, освен да ни заливат с пропаганда на своя възглед за света. Обяснението е просто - преди 100 години да речем не са имали материалната възможност да пропагандират идеите си - не са били овладели медиите. Нито са имали духовно преимущество, защото по-голяма част от световното население е мислила критично. Днес мисленето на "световната прогресивна общественост" е на нивото на метаболизма.
3. С разпространяването на плановете си за налагане на Нов световен ред могат да постигнат следните за тях ползи:
- Наблюдават кой как реагира на филмите и набелязват мерки за шлифоване на пропагандата си или мерки за репресии на несъгласните.
- Давайки ни информацията за терора, който ни готвят, вкарват и дезинформация - най-безогледно подправяне на исторически факти, изгодно за тявх интерпретиране и т.н. Пример от "В като Вендета" - за репресирани се представят хомосексуалистите, а в действителност е тъкмо обратното.
- Както Севар казва, изграждат си одобрени, т.е контролирани от тях бунтари.
- И най-лошото - подкопават вярата в добрите намерения. Ярък пример е да прилепиш свастиката (светъл символ) към образа на тъмен узурпатор.
Не изпускайте никога от внимание техните подбуди. Методите не са важни, които използват. Методите може да са същите като нашите, подбудите им обаче са противоположни!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.