Гледайте този филм
Нали сте чували лафа за лъжичката катран в кацата с мед! Явно е същото и с филма, щом изкарвал педерунгелите светци и борци срещу неправдата! Пълни лайна! Гнусна чифутска пропаганда!
Официално заклеймявам филма като ерес!
Такива филми трябва да се горят, така както нацистите са горяли книгите с чифутска оскотяваща пропаганда!
А пък такъв дето защитава хомо-извергите и "правото" им да бъдат различни, моля да не ми се пише националист! Той по-скоро не тази идеология изповядва, а оная другата, тяхната, евро-атлантическата!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"Да живее" невежеството и да не се чудим защо вървим с бодра крачка към новия световен ред!
Дават ли го в кината тоз Вендета?Bell писа: Да и аз като гледах филма имах усещането че сценаристите са минали през тоя сайт преди това.....това което се питам е след като филмовите компании са чифутски тогава как така са взели да продуцират подобни филми на тоя....все повече филми излизат които дискутират теми, които уж са табу...
Това нещо много ми прави впечатление, как така излизат такива филми като тоя, като матрицата и много други в които директно се говори са новия световен ред и тн.
За книгите на Дан Браун....на мен лично много ми хареса Шифърът на Леонардо макар и да не е новост, не ми хареса само еврейската пропаганда и как соломоновата звезда едва ли не я изкарва като най свещенният символ на мъжкото и женското начало...както и да е но в нея а особенно в Шестото Клеймо се говори съвсем директно за новия световен ред и тн....И като се има предвид че Дан Браун не е новатор а дължи успеха си на голяма реклама се питам...защо самите чифути започват сами да пропагандират тоя нов световен ред и тн и тн...няма нищо тайно в това да продуцират и издават материяли за тайните си общества...това мен много ме озадачава. Освен това не може да се каже че в книгите на Дан Браун нищо не е вярно, просто трябва да се научи човек да дискриминира негодната информация!
И както се казва най-опасния враг е този който най-малко подозираш....просто се чудя не ви ли прави впечатление как масонството и тн направо ни се набиват в очите....
Все повече започвам да вярвам в това че има връзка между Българите и други ордени, да не забравяме че първите ордени изобщо са били основани от Българи.... а пък наскоро бях в Клисурския манастир и там в храма видях стара икона, или по-точно голям стенопис където господ беше изобразен над някакви светци като масонската делта, триъгълник с око в него което наистина е изобразено като египетското око на Ра!!! Поинтересувах се и се оказва че този символ който на ден днешен си се води за изконно масонски всъщност е преди всичко православен божи символ. А интересно е тук че можем да забележим очевадно сходство между масонство и християнство (православно) което едва ли е случайно....а това го казвам във връзка с това че някой се изказа в форума че масоните били срещу църквата.......
1. ЗАЩО ИМ ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ ПРОПАГАНДА ОТ ОТ ТОВА?
2. ЗАЩО ИМ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ЖЕРТВИ?
3. ЗАЩО НИ ВМЕНЯВАТ ВИНА, ЧЕ НЕ ГИ РАЗБИРАМЕ?
4. НИМА ИМ ТРЯБВА НАШЕТО ОДОБРЕНИЕ И РАЗБИРАНЕ ЗА ДА СТАНАТ ИСТИНСКИ ПЕДЕРАСИ?
5. КОЛКО СА ХОРАТА, НА КОИТО СА РАЗКАЗАЛИ ЗА ТЯХНА "НЕСПРАВЕДЛИВОСТ", И КОЛКО НЕ СА ГИ РАЗБРАЛИ? И ЗАЩО НЕ СИ ЗАПИСВАТ НА КОГО СА КАЗАЛИ, ЧЕ ДА НЕ ГО ПОВТАРЯТ ПОВЕЧЕ, ТА СЕ НАЛАГА ДА РАЗПРЪСКВАТ КЪМ ВСИЧКИ ПОСТОЯННО? КАТО ТОРМОЗ!
6. КАКВО ИМА ТОЛКОЗ ЗА РАЗБИРАНЕ? ЕДИН КУР ВЛИЗА В И ЗЛИЗА ОТ ЕДИН ГЪЗ!
7. КОЙ И КАКВО ПЕЧЕЛИ ОТ ТАЗИ ПРОПАГАНДА?
8. ЗАЩО НЯМА БЪЛГАРИ ПЕДЕРАСИ ИЛИ, ЗАЩО ДА НЯМА И БЪЛГАРИ ПЕДЕРАСИ?
9. КАКЪВ КИЛИПИР ИМА ДА СИ ПЕДЕРАС?
10. С КАКВО ПЕДЕРАСА Е ПО-ДОБЪР ОТ НЕПЕДЕРАСА?
11. СВЕТЛИТЕ ЛИЧНОСТИ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ПЕДЕРАСИ ЛИ СА БИЛИ?
12. ВСИЧКИ УСПЕХИ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, НА ПЕДЕРАСТИЯТА ЛИ ГИ ДЪЛЖИМ?
13. ВСИЧКИ, КОИТО СА ПЕДЕРАСИ-САМИ СА СИ ГО ИЗБРАЛИ! НИКОЙ НЕ ГИ Е БИЛ ПО КРАТУНИТЕ ДА СТАВАТ ТАКИВА!
14. ЗА ЖЕНИТЕ, КОЙ ЩЕ ПОМИСЛИ, ПЕДЕРАСИТЕ ЛИ?
15. КОЛКО ОТ ПЕДЕРАСИТЕ ИМАТ ПЪЛНОЦЕНЕН СЕМЕЕН ЖИВОТ И ЗДРАВИ СЕМЕЙСТВА?
16. ЛИБЕРАЛИЗЪМ ЛИ УСЕЩАМ В ТЯХНИЯ ВОЙ НА БИТИ МАСТИИ?
Още сто въпроса мога да задам, но не искам, че се изнервям вече.
Приемам забележката ти Bell, и замених чуждиците.
Да ама в съвремения гръцки 'педи' означава дете
Границата мижду стария и новия гръцки моне да се потърси в историческите справочници. По някое време езика на съседите им станал толкова труден за писане(
Не мога да отговоря на поставените въпроси за педерасите. Не зная какво е това нещо педераста
На мен са ми неприятни. Смятам ги за неестествени. А по върховете на финансовите институции има само такива!!!
Разбирате ли защо тези отгоре се педеразят с обикновените хора?
Та не за първи и втори път чувам подобни теории възхваляващи възвишеността на педерасите...
Идиота ми каза, че педерасите (май и той беше такъв) твърдяд, че като попаднело мъжко семе в лигавизата им там, като гълтат или в дебелото черво и ДНК-то им мутирало 9не си спомням как),освен това те имали незнам си какви физически центрове които им позвулявали чрез педерасткия акт да изпитват нечувано удоволствие което ги правело по-пълноценни от жените.....и някви такива простотии. Абе тоя уж ми го обясняваше научно обаче не го запомних добре но ми прозвуча адски малумно и дразнително.
Педерасите тва ме дразни в тях, че вместо да се имат за дегенерати те се имат за по-визши от нормалните хора....
Друго нещо е би-сексуалността защото аз по принцип смятам, че е заложена във хората по природа-човешката история и животинския свят го доказват. Не казвам дали е хубаво или лошо....просто се наблюдава при всички видове, и във всички народи и племена.......
Запознат, извинявай за критиката, но кому е нужна сложна и чужда дума като "броудкастват"......не за друго, но ми прави впечатление колко такива английски и малумни термини навлизат в употреба, снощи гледах един по телевизията вика "благодаря за Съпорт-а"........кому е нужно?
Не са само те. Всички дегенерати са такива. А един народ, съставен почти изцяло от такива боклуци, дори се е сметнал за "богоизбран"Bell писа: Педерасите тва ме дразни в тях, че вместо да се имат за дегенерати те се имат за по-визши от нормалните хора....
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.