Гледайте този филм
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Но как се казва филма и от де конкретно може да се дръпне?
Аз ви препоръчвам и "Fahrenheit- 9/11" ("Фаренхайт -11.09). В него се коментират събитията около 11-ти септември, игричките на семейство Буш и заблудите, в които живее американският народ!
Мога да изпратя двата филма по пощата на дискове на всеки, който иска да ги види.
А тоя филм така си се казва но не е документален да подчертая въпреки това направооо ми обра всички точки. Та искам да добавя нещо. В него също така на едно място в диялозите става конкретно дума за Страха който се вселява умишлено в хората за да им създава нужда от новия им режим и също така за да са неспособни да реагират и да предприемат конкретни действия и за тая цел се ползват както конкретни методи така и внушението!
По тоя повод съм си мислила много и преди....на ден днешен се ползват конкретни методи но не и в такова количество както при диктаторски режим, за сметка на това внушението играе първостепенна роля. Така си обяснявам всички тези скрити кадри и послания които влизат директно в подсъзнанието ни и които не можем да дискриминираме като фактор, който ни внушава безпокойството и несигурността на подсъзнателно ниво! също така ако сте забелязали напоследък се навъдиха адски много страшни филми от тия на ужасите тип екзорсиста и още много други доста по-психарски, ако ви прави впечатление те не са както старите филми на ужасите разчитащи на Гнусни сцени, тези просто ти бъркат в мозъка и направо действат токсично на здравата психика. По себе си съм наблюдавала аномалиите които може да провокира подобен филм като безпокойство при липса на абсолютно всякаква причина доста време след като съм "консумирала" подобен филм. Мисля че колкото и да сме силни психически просто не трябва да отравяме съзнанието си и главно подсъзнанието си с подобни филми и въобще да се поддаваме на кампанията на страха защото без да го осъзнаваме тя разхлабва психиката ни и ни прави лабилни и Слаби! Тя не е за подценяване!
Скоро гледах предаване на "DW", в което се разказваше за едно подвижно кино във Финландия. Човекът, който обслужваше този прожекционен апарат каза нещо, много важно според мен :" Хората във Финландия искат да гледат финландско кино и не ходят на прожекциите на американските екшъни." Кога и ние масово ще престанем да възхваляваме простотията която се внася от Холивуд?
Като попадна на такъв , или на филм който предизвиква негативни чувства у мен на момента преставам да го гледам. Не виждам защо да се натоварвам с болните сатанински фантазии на сценаристи и режисьори. Това ми е критерия : приятно или неприятно усещане при гледането.Bell писа: По себе си съм наблюдавала аномалиите които може да провокира подобен филм като безпокойство при липса на абсолютно всякаква причина доста време след като съм "консумирала" подобен филм. Мисля че колкото и да сме силни психически просто не трябва да отравяме съзнанието си и главно подсъзнанието си с подобни филми и въобще да се поддаваме на кампанията на страха защото без да го осъзнаваме тя разхлабва психиката ни и ни прави лабилни и Слаби! Тя не е за подценяване!
Недоумявам как някой гледат до края такива филми заради едното любопитство какво ще стане по-нататък със сюжета.
Все едно някой да ти показва и завира в лицето какъв огромен сопол си е извадил и да смята че ти е много интересно това. Същото е и с показването на извратеното съзнание в холовудските чифутски филми.
Подобно е "авангардното" изкуство според което е нормално на сцената да излезат едни педераси , да "танцуват" някакъв си техен ненормален танц и накрая да опердашат трети педал. Няма що - много поучително. Еврейска работа. То в синагога какво друго може да се затвърди освен това.
Няколко пъти съм писал по тази тема във форума, ама пак да си кажа..
Целта на киното да манипулират чрез емоции зрителите. Емоциите могат да бъдат положителни или отрицателни. Имайки предвид, че основните киностудия в Холивуд (а вече и в България) са собственост на евреи. Сещате се в чии интерес работи киноиндустрията.
Като пример Спилбърг, един иначе добър режисьор, е толкова вещ манипулатор на общественото мнение, че средния зрител заслепен от емоции и зрелища не може да направи рационална преценка на историите, които се пресъздават. "Забележително" постижение в тази насока е "Списъкът на Шиндлер" и още няколко филма за Втората световна война (която му е любима тема за разработка).
Ето защо кино индустрията се развива и печели повече от книгоиздателската.
Като добавим, че да се прочете една книга се изискват малко усилия, а както знаем американците не са от най-четящата нация, картинката става пълна.
Бел, извинявай темата ти бе за "Ве за вендета", а аз се увлякох..
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.