Гледайте този филм

преди 20 години 4 месеца #5891
Съгласен съм за Спилбърг! Този чифут сигурно е най-талантливия манипулатор в човешката история!

Спомням си миналата година гледах "Война на Световете"! В една от сцените, дъщеричката на главния герой отивада пишка зад едни дървета където тече река! След като минава дръвчетата и изведнъж като се открива реката се вижда, че по течението и се носят стотици трупове! Чифутина така беше изпипал точно този миг от филма, че да ти стане смешно! И колкото и да му знаеш триковете, просто трудно би се сдържал да не се засмееш! Аз и още едно момче по-надоло в залата се изсмяхме просташки! Пред мен баба и дядо - и дядото казва тихо на бабата: "Какви простаци! Да се смеят на подобен кадър и момент от филма"! Аз се наведох и му казах, че не е простак този който се смее, а е простак режисьора на филма, който така е сглобил пъзела, че точно този момент въпреки, че е гаден, да изглежда смешен!

Дядката, имам чувството, че ме разбра и си замълча!

Сиреч казах му, не е луд този дето яде баницата, а този дето му я дава!

А на Искрица ще кажа, че 9/11 не съм го гледал, но съм чувал, че като цяло е боза, въпреки сюжета му! А и не се учудвам, защото Майкъл Мур е чифут! А на скептиците дето ще ме попитат, ти пък как реши, че е чифут, ще им кажа, че сам си го призна в едно свое предаване, по един от сателитните канали се върти!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 4 месеца #5892
Много готини са комедиите на Lois de Funes. Нито е чифут, нито ти промива мозъчето :-D А е много весело :-D Руските военни филми са култови, не могат да се сравняват с блудкавите американски, където САЩ мачка всички, САЩ е победител, начело със Синдриона.

преди 20 години 4 месеца #5894
И немски има хубави. :devil:

преди 20 години 4 месеца #5896
За това харесвам хАмериканските филми за Виетнам... щото знам, че са загубили :tooth: :tooth: :tooth:

преди 20 години 4 месеца #5897
Току що гледах "В за Вендета".

Филмът започва и завършва с "Една идея не може да бъде унищожена".
Имам чувството, че са събирали сценария от материалите на този сайт ;-)

За сега казвам, че филмът е на нивото на "Матрицата". Даже е по-конкретен и дава ясни насоки за действие и промяна!

преди 20 години 3 месеца #5900

100именъ писа: А на Искрица ще кажа, че 9/11 не съм го гледал, но съм чувал, че като цяло е боза, въпреки сюжета му! А и не се учудвам, защото Майкъл Мур е чифут! А на скептиците дето ще ме попитат, ти пък как реши, че е чифут, ще им кажа, че сам си го призна в едно свое предаване, по един от сателитните канали се върти!

Е, на някой филма може и да им се струва боза - колкото хора, толкова и мнения. За мен той беше полезен и разтърстващ. Нека всеки сам прецени.

преди 20 години 3 месеца #5908
Майкъл Мур е от типа удобрени бунтари. Нещо като Румен Леонидов в американски вариант. Уж дисиденти, а навсякъде ги лансират. Сещам се за негови изказвания, че белите мъже политици били скучни и затова агитираше президент на Щатите да стане някаква негърка. Хубава-хубава работа ама чифутска, както се казва. Иначе им гледам и чета бозите заради фактологията, но се опитвам да си вадя собствени изводи, а техните да си ги държат за тях си.

преди 20 години 3 месеца #5909
11 потребители и двайсетина гости едновременно във форума. Развиваме се! :cool: :yeah:

преди 20 години 3 месеца #5910

Ами много от режисьорите ползват начини на зомбиране като 25 кадър, обърната реч, музика с ниски честотни диапазони и др. Затова просто не ги гледайте Добрата стара книга си остава най-доброто и безопасно развлечение в днешно време

Problema e, 4e i na knigite ne moje da se ima doverie ve4e!
4eli li ste Bestselyri na New York Times ot tipa na "6ifyryt na Leonardo" na Dan Braun. Kniga izpylnena s taini, mistitsizym i t.n. Avtora razpolaga s nemalki poznania po otno6enie na drevni religii i taini ob6testva. I gi izpolzva za da dokaje na 4itatelia, 4e "Ordena na Cion" e nai-blagorodnata organizatsa na vsi4ki vremena. Da Be! A knigata e reklamirana kato osobeno interesna. Ne e itolkova interesna dori, no pyk e dosta ubeditelna.
Ritsari templieri, iljuminati, masoni i drugi boklutsi (i za polzata ot tiah) sa liubima tema na Dan Braun.
Ne 4e temata e nova! 4eli li ste Umberto Eko i "Mahaloto na Fuko"? Ritsari templieri, Rozenkroitseri, iliuminati i masoni. Mnogo interesna kniga. I mnogo liubopitna za nas Bylgarite! 175 templieri ot Provens (Francia) bili izgoreni. No niakoi ostanali jivi. Hronikite nari4at ostanalite jivi bugri ili maniheitsi. Bugrite bili, bogomilite, katari ot bylgarski proizhod. A kakvo ozna4ava "bougre" na frenski? V na4aloto zna4elo sodomit, za6toto se govorelo, 4e bylgarskite katari se otdavali na tozi porok.
Za vyprosnata tvorba Umberto Eko polu4ava zvanieto "Doktor honoris kauza" na Sofiiskia Universitet.
E, ne znam, moje i da e kazal ne6to hubavo za bulgarite, 6tom polu4ava nagrada. Ne sym dovyr6ila knigata. Oba4e se symniavam. Tova niakak si e stranno, 4e kogato niakoi vyzhvaliava templieri, iliuminati i masonni, vse 6te se izgavri s nas Bylgarite.
Niakoi 4el li e "Kandidat" na Volter?Spored Volen Siderov ("Bumerangyt na zloto") geroiat na novelata voiuva s varvari, nare4eni Bylgari. A kakto znaem Volter e izvesten mason. Ne sym 4ela vyprosnata novela na Volter, no vyznameriavam da ia pro4eta.
Znam, 4e se otkloniavam ot temata za filmite. No vse pak govorim za tainite vnu6enia na koito sme podlojeni neprekysnato. Pri tova otvsiakyde i sys vsi4ki sredstva. Niama ni6to bezopasno.
I vse pak ne e li mnogo liubopiten fakta, 4e se opitvat da vnu6at na vsi4ki, 4e nie Bylgarite sme ujasno varvarsko pleme. Kato se vzeme predvid fakta, 4e obiknoveno ni vnu6avat neistini...Kakva e istinata togava?

преди 20 години 3 месеца #5911
Аааа, стига с тая чатерица! :karte4:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.