Гледайте този филм

преди 19 години 8 месеца #12149
Petee, може да с теб да нямаме голямо сходство, обаче идеята ти да струпаме всички телевизорите си пред свинегогата ми харесва много!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 8 месеца #12158
Не победиш ли змийската отрова вътре в себе си, и вън няма да я победиш.

преди 19 години 7 месеца #12188
Здравейте, не знам дали е удачно да ви пусна тук един линк към сайт с повече филми каквито според мен много хора трябва да видят. Може би някои от вас вече го знаят.

преди 19 години 7 месеца #12189
Пускай, няма страшно.

преди 19 години 7 месеца #12195
Да пускай смело. Много обичам да им разконспирирам елементарните им филмчета. :pint:

преди 19 години 7 месеца #12203
Това е линка, голямата кула е вече отворена там има доста повече филми. Аз съм изброила по-долу някои интересни които вече съм гледала.
На мен поне ми отговарят на някои въпроси и ми допълват картинката, за това как се стремят с всички сили да спрат еволюцията на цялото човечество.
А за телевизията какво да кажа - забелязали ли сте децата как стоят като хипнотизирани пред телевизора, особено по време на рекламите. Спомням си един призив, не знам къде го видях но звучи горе долу така: "Ако искаме да си върнем децата трябва да ги спрем да гледат телевизия"

www.kolibka.com

The_Corporation
velikata.tayna.na.vodata
what.the.bleep.down.the.rabbit.hole
Tainite.na.Matricata

преди 19 години 7 месеца #12205
Има и един руски, казва се "Ваксина на страха". Той също си заслужава, защото ни атакуват по всички възможни начини. Всичко вече е средство за контрол. :evil:

преди 19 години 7 месеца #12207
Благодаря много. Отдавна чаках да отворят Колибката. Бях се отказал да проверявам дали е тръгнала вече.

преди 19 години 7 месеца #12224
Гледайте филма "Idiocracy". Сякаш по-голяма пародия на американската култура не съм гледал досега.

преди 19 години 7 месеца #12225
Гледах го вече.
Мисля, че точно на там върви америката, колкото и хумористично и безобидно да се опитва да го представи тоя филм.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.