Гледайте този филм
The Last Samurai - "We must not forget who we are or where we come from"
Passion of The Christ - Как евреите са работели преди (те и днес така работят). Други им вършат работата.
Самураите имат много общо с българските революционери по време на турско-еврейското робство.
Препоръчителни книги
Ямамото Цунетомо, Хагакуре. "Записките на самурая"
Никола М. Николов "Маските на величията"
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Иване - точно така е - и причината за това са Мееметата.Иван писа:
Принципите, който добре разкрива филма са:Petee писа: Започнах да гледам "V for vendetta" и не стигнах и да средата. Пълна боза е!
Не харесвам филми които ми казказват конспиративни или идеологически истории, дори и да са истинни. Предпочитам филми които ми разкриват принципи.
- Една идея не може да бъде унищожена.
- Една идея, която живее в ума на достатъчен брой хора, променя света (материализира се).
- Всяка личност снабдена с необходимите идеи сама по себе си е оръжие. Тази личност обединява в своето тяло технология, енергия и мотивация.
Обръщам внимание - това е част от личността, не е нещо външно!
Мога да ти дам много примери, в които 1 песен се композира в 1 и също време от двама артисти без да са я копирали един от друг - само различни текстове - Харисън води дела за това - просто космически разум
Докосва тези които са настроени вибрационно към него
Севар, по отношение на торент тракъра, на линковете отдолу можеш да намериш изчерпателна информацияСевар писа: А как се казва този филм, че не разбрах? Много ми се ще да направим нещо като малка видеотека към сайта само с подбрани филми. Някой знае ли как се пуска торент-тракер и дали ще може да се справим със сийдването?
forums.data.bg/viewtopic.php?t=355825
www.kaldata.com/articles.php?action=show&showarticle=64
Демо на тракер Btit
Официален сайт на Btit
Самият тракър е: Btit Traker
Дано съм помогнал
Ако имате възможност го гледайте. Интересни ще ми бъдат после коментарите ви за него.
Между другото, след Киргизия, където организираха миналата година пуч на властта заради тангрианите - президента Аскар Акаев и Дастан Саригулов, наред е Казахстан. Вижте другата тема за Тангра, за да разберете защо. Казахстан в момента е в невероятен икономически бум и имат петролни запаси, втори след Близкия Изток. Имам приятели оттам, и по интелект, възпитание и парични възможности средният американски хилибили може да им се мери на малкия пръст.
Филмът е забранен в Казахстан с пълно основание.
И в допълнение на темата, сега излиза още една йодейска комедия, Майн Фюрер. Можем само да си представим там какво ще има. Въобще нещо са го закъсали откъм пропагандата, щом са впрегнали така масово кинопродуцентите си да правят ударно пройодейски филми.
Скоро такива ще гледаме и в България, благодарение на новото еврейско студио, настанило се набезценица върху развалините на българското кино в Бояна. Всичките му шефове там носят вехтозаветни имена
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.