Гледайте този филм

преди 19 години 7 месеца #12227
Видя ли след надписите какъв е края?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12228
Като ме пита, чак тогава погледнах, обаче нещо не схванах къв е тоя край. Може би щото съм уморен вече...

преди 19 години 7 месеца #12229
Да не би в тая версия, която имаш да е изрязан края? Дадоха как сводника също е бил вкаран в експеримента и как се събужда от контейнера. Това загатва, че хепиенда е само теоретически възможен, а всъщност битката между силите на разума и силите на диващината продължава отново. Не е лош филма, но трябваше да го направят по-стряскащ.

преди 19 години 7 месеца #12233
Не е изрязана, просто не познах мангала-сводник Ъпгрейд, затова не схванах какво става. :thumbsup:

преди 19 години 7 месеца #12439
Силно ви препоръчвам да гледате филма "The Hebrew Hammer". Уж еврейска комедия, обаче само за непросветените. Хич не е никаква комедия. Няма празен кадър без ярко съдържание. Ако си го изтеглите, няма да го гледате само веднъж. Прилагам субтитрите архивирани по долу. Никъде няма нормални субтитри за тоя филм да оговарят репликите и времената. Играл съм си да им оправям тайминга. Субтитрите са за този релийз:
www.mininova.org/tor/435595
Като го изтеглите направете имената на видеото и субтитрите едни и същи!

Прикачен файл ( : 77 )

The_Hebrew_Hammer.rar

преди 19 години 7 месеца #12508
Току що гледах по Антибългарска телевизия Hebrew предаването Великите българи за борис 1. Направо ми се сгади от гадните манипулации и човешката простотия. Почна с една неуспяла кандидат студентка по история (сега сервитьорка), която обясни на някакъв брадат разгащен тип с дълъг нос и очила hebrew style, изживяващ се като водещ, как борис ни дал езика. Всичко това съпроводено с патетична музика и разходки из мръсна София. После отиде при католик с неправилен български и някакви ученички, които се надкрякваха една друга "чакай аз да кажа". Най-голямата гавра беше като показаха и нарочно задържаха върху една голяма табела "Съюз на ГЛУХОНЕМИТЕ в България", където пък някакъв с комсомолски плам хвалеше пак убиеца, че променил Старата вяра. Страх ги беше поне веднъж да споменат името Тангра. Накрая завърши с евангелистката, която отново на завален български каза, че както Стоичков бил велик срещу противниковите играчи, така и борис бил велик щото наложил волята си СРЕЩУ българите....
Коментарът е излишен.

PS Забравих и за сцената от филма Борис, където се наблегна на момента в който вадят на Расате очите с нажежено желязо. Демек, сещайте се...

преди 19 години 7 месеца #12509

anti666 писа: Току що гледах по Антибългарска телевизия Hebrew предаването Великите българи за борис 1. Направо ми се сгади от гадните манипулации и човешката простотия. Почна с една неуспяла кандидат студентка по история (сега сервитьорка), която обясни на някакъв брадат разгащен тип с дълъг нос и очила hebrew style, изживяващ се като водещ, как борис ни дал езика. Всичко това съпроводено с патетична музика и разходки из мръсна София. После отиде при католик с неправилен български и някакви ученички, които се надкрякваха една друга "чакай аз да кажа". Най-голямата гавра беше като показаха и нарочно задържаха върху една голяма табела "Съюз на ГЛУХОНЕМИТЕ в България", където пък някакъв с комсомолски плам хвалеше пак убиеца, че променил Старата вяра. Страх ги беше поне веднъж да споменат името Тангра. Накрая завърши с евангелистката, която отново на завален български каза, че както Стоичков бил велик срещу противниковите играчи, така и борис бил велик щото наложил волята си СРЕЩУ българите....
Коментарът е излишен.

PS Забравих и за сцената от филма Борис, където се наблегна на момента в който вадят на Расате очите с нажежено желязо. Демек, сещайте се...

Не само не споменаха Тангра, но наричаха целия период до покръстването - езичество. Това е гавра, защото нашия народ никога в своята духовна история, от самото си създаване до днес, не е бил езически, а винаги - Монотеистичен.

преди 19 години 7 месеца #12510
забелязвам,че че цветчетата на ернике,случайно напомнят на шестолъчка!

преди 19 години 7 месеца #12628
В четвъртък от 14.30 часа по БНТ или тв България ще дават новия български филм Колобър. Да видим какви са ги спретнали новите ни чифутски кинаджии. Който има нерви и време, нека го гледа и да пусне коментари тук.

преди 19 години 7 месеца #12641
Има да се чудиш, що са му сложили заглавие "Колобър" на този филм, когато го изгледаш.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.