Нов удар върху сайта

преди 17 години 6 месеца #34011

Миро писа: Ще повторя въпросът си към anti666, защото може да не го е прочел в тази какафония.
Одобряваш ли поведението на Данчо, отношението му към останалите, които пишат в момента, епитетите и квалификациите, които си позволява да прави?
anti666, ти наистина ли искаш този сайт и форум да се развива по древните закони и разбирания български и как се връзва това с поведението на Данчо?

Вързва се идеално. Ще бъде прочистен от всякакви елементи, които вредят на атмосферата, както аз избих след вчерашната атака върху нета ми, 6 коня, 15 вредоносни програми, 7-8 червея, дузина вируси и друга такава сган. Дори се наложи да си инсталирам отделно защитна стена.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34012
anti666, очаквам отговор от теб!
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34014

Миро писа: anti666, очаквам отговор от теб!

Има ли значение, кой ще ти отговори? На призива за въстание, Татар-Пазарджик, не се вдигна. Понеже все мрънкаш,че използвам епитети, ето ти го и иносказателно.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34017
Знаеш ли Миро, ако трябваше да спазваме древните закони някой за измяна щеше да бъде удушен. Щото подмяната на оригиналния сайт, който е в десетте най-четени сайтове в България би се равнявало някога с подмяна на Саракта с нещо като нищо. Така че Йордан дори е много кротък. А това че е директен му е в стила на говорене. Предпочитам такъв пред някой, който те четка, а зад гърба ти точи ножа.
И точно такъв човек ни трябва като админ. Стига с тази толерантност, тук не е форума на Атака. Щяло в онова сайтче да има еднакво отношение към всички. Ама това, че е заплашвал Движението - е, трябва да сме толерантни. Това че е помак или мутра - ами лошо няма. Това, че някой бил служител на ДС - ами и той е човек. Аз казвам, баста!
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34019
Благодаря ти, anti666! От тук нататък за мен нещата са ясни.
Бъдете благословени според волята Му!
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34020

Мещера писа:

anti666 писа: Йордане, качвай се нагоре в планината, не си късай нервите тук. Вярвам че тук има още читави хора, които могат да отсеят пляват от житото и ще се разберем все пак и с Тачо. Дето се казва, ще му помогнем сам да вземе решение и ще е чист пред авторите на заплахите.

Да,да,"помогнете" му сам да вземе решение.Това си е чисто ченгеджийски похват.
Нали,офицер?

"Като не щеш мира, ще има секира"

А на Тачо новото сайтче (дори не знаех, че е негово) ще поискаме архива му от хоста, веднага след като отблокира истинския сайт. Оттам нататък да го качва където си иска.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34021
Мещер, казвал съм ти го и преди. Фактът че си сам в гнездото на хиените говори много за мен. Но казвам ти го направо - много си лековерен и те водят за носа. Фактът, че с такава елементарна постановка те осъдиха трябва да ти говори нещо. Сега си станал адвокат на дявола.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34022

anti666 писа:

Мещера писа:

anti666 писа: Йордане, качвай се нагоре в планината, не си късай нервите тук. Вярвам че тук има още читави хора, които могат да отсеят пляват от житото и ще се разберем все пак и с Тачо. Дето се казва, ще му помогнем сам да вземе решение и ще е чист пред авторите на заплахите.

Да,да,"помогнете" му сам да вземе решение.Това си е чисто ченгеджийски похват.
Нали,офицер?

"Като не щеш мира, ще има секира"

А на Тачо новото сайтче (дори не знаех, че е негово) ще поискаме архива му от хоста, веднага след като отблокира истинския сайт. Оттам нататък да го качва където си иска.

Охо,и плашиш вече,а?
Сега ще ми кажеш,че си получил заплахи и отговоряш.
Пак тъпа ченгесарска реакция.
Я първо си спомни,че за да ти отправи някакви заплахи парадокс,беше тотално и без обяснение трит от бясното куче?

Което изтри и това:
Това ли било?
Юрдан-Админ?!
С всичките последващи сиви кардинали?

Викторе,считам че можеш да разсъждаваш разумно и именно на този ти начин на разсъждение наблягам.
Ти,мислиш ли,че аз,човек който си е качил всички данни в нета и по-голямата част от биогрлафията,не съм читав?Айде кажи.
И ме сравни мен,с Юрдан.

Юрдан-Админ...не,това са две противоположности,които никога не могат да се срещнат.Най-малко,в този сайт.
Особено,след днешната тема.
Айде,секираджиьо,отговори.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34023

anti666 писа: Мещер, казвал съм ти го и преди. Фактът че си сам в гнездото на хиените говори много за мен. Но казвам ти го направо - много си лековерен и те водят за носа. Фактът, че с такава елементарна постановка те осъдиха трябва да ти говори нещо. Сега си станал адвокат на дявола.

Аз съм адвокат на себе си и на истината!
И да,фактът с тъпата постановка ми говори много.
Виждам я и тука,тая същата постановка!
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34024
И още нещо,последно,Викторе.
Обръщам се към теб защото стана ясно,че в случая ти си "човека с парите".
Върни ми ония 200 лева ,за които стана въпрос по-горе.
Адреса съм си го дал.
Също по-горе казах,че днес за последно влизам на този интернет адрес.
Аз не съм путка,и си държа на думата.
Покажи и ти същото.
За другия стана ясно.

ДЕН ГРЕЕ !
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.