Нов удар върху сайта
Точно така. И грешката на Тачо е, че въобще отвори тая тема. Нарочно го провокирах към това. Това даде възможност да разбера, точно кои хора стоят на тези позиции и кои са. Не, че не бяха ясни, но добре е като ти излязат на гюме. Нали помните от нашата история, как един кан, излови и избеси византийските шпиони.
Вариантите за истинския сайт са два. Единият е да бъде оставен на това положение - блокиран от Тачо. До момента в който намерим човек, който иска да го администрира. Програмисти има не само във Варна, все ще се намери някой.
Другият, най-добрият вариант е след като на админа по неговите думи не му се занимава, да даде правата на другият админ (чиито права му бяха отново "случайно" отнети без негово съгласие и въпреки молбите му да си ги получи обратно). Както и да му помага в началото с инструкции как да се оправя. Това е най-безболезния и нормален вариант и именно него предложих в лични съобщения преди 2 седмици. Последва високомерно мълчание. Надявам се този път да имаме някакъв отговор. Така постъпи при подобни заплахи преди 2 години тогавашния админ Севар и това е най-мъжката постъпка. При всички случаи за големи промени в структурата на сайта отсега нататък хегемонията на варненска област е отнета и ще трябва да се придържат към принципите на вишегласието. Както е било някога в боилския Съвет.
Мисля, че причината е точно както Тачо я каза. Казахстанския хост е ресейлър и сървъра е базиран в Германия. Не мисля че има конспирация тук, но преместването на сайта на казахски сървър е било обосновано от някакви причини и аз привествам това решение.Jordan_13 писа: И имам още един въпрос, към другарите "стари воини" тука. Има ли връзка германския ник на Радев с германския хост, на който е бил сайта? Не, че съм параноик, но гледам основни участници тука, взеха, че се застъпиха за Радев, което автоматично пък прави Елтимир прав в преценките си за варненската групичка и недоволството към нея.
Забравих. И Мартин Христов - Парадокс е от Варна, нищо, че сега е в София.
Нещата много загрубяха, г-да.
Интересен въпрос възникна и също, след като само Тачо казва, че от хоста не му отговаряли, откъде тогава знае за този Виктор, че да му знае и фамилията? Махането на паразитния сайт и директната връзка към него може да е направена от всеки един от подържащите го там. А именно този Виктор обаче неколкократно му оправяше неговите бакии.
И понеже Станислав Стоев, Тачо/Запознат - решил, че може да се шири като онбашия из сайта, "случайно" пусна лични детайли за хората, подържащи сайта, бих искал да припомня че Вълчи Дол също не е далеч от Варна.
"А ти знай,че едвам удържах Парадокс есента да не иде да направи курбан дебелия!...А той едва удържа мен да не дойда да струвам три дни през декември...
Баницата е приказка в сравнение с това.
Татко Мещер "
Понеже говорителят на Парадокс е тук, може би иска да конкретизира точно как ще стане този курбан. Щото да не забравят, че и авторите на заплахите имат свои адреси. Като помашкия квартал от Велинград например.
Станиславе - махни бана на Елтимир! И кажи ясно какви са били заплахите, от кого и какви условия е трябвало да изпълниш за да не те съдят. Ако ни имахте доверие и бяхте ги обявили тук, нещата нямаше да се развият така.
Дай списък.Ти обичаш да правиш списъци.Jordan_13 писа: Все хора, които са взели отношение по тази тема
Точно така. И грешката на Тачо е, че въобще отвори тая тема. Нарочно го провокирах към това. Това даде възможност да разбера, точно кои хора стоят на тези позиции и кои са. Не, че не бяха ясни, но добре е като ти излязат на гюме. Нали помните от нашата история, как един кан, излови и избеси византийските шпиони.
Ясно е, че всичко е тръгнало от това:
Наистина, ако това беше придобило публичност, едва ли щеше да се стигне до тук, защото тогава реакцията щеше да е масова и нямаше да се налага само на админа да мисли какво да прави.И кажи ясно какви са били заплахите от кого и какви условия е трябвало да изпълниш за да не те съдят. Ако ни имахте доверие и бяхте ги обявили тук, нещата нямаше да се развият така.
На мен ми се ще да прочета мнението на Георги НЗ, защото съм на мнение, че това е човекът, който най-малко заслужава каквото и да е унизително положение. Надявам се да е откровен, защото само така ще се решат нещата. Конспирации, недомлъвки, твърдения без доказателства, обиди на лично ниво - забравете ги. Картите на масата за открит бридж и нещата да си дойдат на правилните места.
Я да те питам:
Сигурен ли си? Или и ти си имал конферентен чат с него? Щото аз съм нямал.
?!?!?!?!
Няма да споменавам как се радваше и ти в чата, когато Радев влезе с един германски ник и се радваше на падението на Елтимир.
?!?!?!?!
Е,на кое да вярваме?!
Имал ли си или си нямал чат?!
Да питам и Виктор-казваш,по више гласие да работим,както в боилският Съвет.
Е,как да стане,като йордан не признава никаква демакрация?
Щото това е вид демокрация.
Пламене,не ни въздигай с мартин в ранг на едва ли не причина за тотална война.Пламен Пасков писа:
Има, както и има разлика между това: дали правиш нещо за лично отмъщение, но го представяш в камуфлажа на общественно-необходимото.Jordan_13 писа: Има разлика между участник в сайта и подставени лица. Една дузина от участващите тука са такива. Няма да споменавам как се радваше и ти в чата, когато Радев влезе с един германски ник и се радваше на падението на Елтимир.
Ти си лицемер! Лисугерът е красиво животно, но единственото ценно в него е кожата му. Върви си с добро.
Просто ви наблюдавах и чакаш само времето и вие да се провалите като двойката Войнов-Елтимир.
Споменавай каквото си искаш.
Но е по-добре да представиш нещата в оригинал, а не в твоите интерпретации.
Кой е лисугер, и кой: егоцентрик или параноик, е много спорен въпрос. И твърде личен, за да се обсъжда в публичната част.
За да ме гониш, трябва ти да си стопанинът и хазаинът на къщата, в случай - сайта.
А ти не си.
Ти и anti666 откраднахте ключа на построеното от други, охулихте строителите и изкарахте всички, с изключение на вас двамата с анти666, лайна и прокажени, заради новоизмисления ви Демон Радев. Той беше демон за Ангел, имаха си личните дрязги, както и вечната Силвия, както и още няколко персонажа. За Ангел нещата бяха ясни, понятни и обясними.
Но за вас, да поемате по този труднообясним начин именно тази щафета от Ангел...за мен това е лошо измислено оправдание за разчистване на лични сметки (с Мещера и Парадокс) и тотална узурпация на нещо, което не сте правили вие.
вие сте били участници, а не строители. Но откраднахте ключа и имате наглостта да наричате сайта, който тачо направи: "неоторизиран".
Неоторизиран от кого?
Някой някога да го е подлагал на гласуване?
Някой някога да го е обсъждал!?
Защото ако ти си питал anti666, или той е питал тебе, и сте го обсъдили само двамата, не е същото, не е както трябва, не е по законите на Тангра, сещаш ли се?
Всичко е било замислено предварително,и отиграно по,трябва да призная,блестящ начин!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.