Нов удар върху сайта

преди 17 години 6 месеца #33946
Все хора, които са взели отношение по тази тема
Точно така. И грешката на Тачо е, че въобще отвори тая тема. Нарочно го провокирах към това. Това даде възможност да разбера, точно кои хора стоят на тези позиции и кои са. Не, че не бяха ясни, но добре е като ти излязат на гюме. Нали помните от нашата история, как един кан, излови и избеси византийските шпиони.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33947
Сега, понеже много хора се питат какво правим нататък. Верно имаме патово положение. Но то няма да е задълго. Нарочно беше оставено така, за да има време да се съберем и обсъдим нещата. Обаче Тачо избра конфронтацията, обвинявайки хората, поддържащи безкористно този сайт в последната година и половина в подлост. Тази патова ситуация има два изхода. Първо искам да уточня, че каквото и да е качване на неоторизирани сайтчета ще бъде отново сваляно от хоста. Дадени са им ясни инструкции за това. Така че неизвестните админи ако искат, да си взимат архива на ментето и да си го качват на безплатен сървър, там дето Парадокса предложи. Предлагам бившия хост bgdata, който е срещу сградата на НСБОП. Там ще имат най-добра видимост :hammer:
Вариантите за истинския сайт са два. Единият е да бъде оставен на това положение - блокиран от Тачо. До момента в който намерим човек, който иска да го администрира. Програмисти има не само във Варна, все ще се намери някой.
Другият, най-добрият вариант е след като на админа по неговите думи не му се занимава, да даде правата на другият админ (чиито права му бяха отново "случайно" отнети без негово съгласие и въпреки молбите му да си ги получи обратно). Както и да му помага в началото с инструкции как да се оправя. Това е най-безболезния и нормален вариант и именно него предложих в лични съобщения преди 2 седмици. Последва високомерно мълчание. Надявам се този път да имаме някакъв отговор. Така постъпи при подобни заплахи преди 2 години тогавашния админ Севар и това е най-мъжката постъпка. При всички случаи за големи промени в структурата на сайта отсега нататък хегемонията на варненска област е отнета и ще трябва да се придържат към принципите на вишегласието. Както е било някога в боилския Съвет.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33948

Jordan_13 писа: И имам още един въпрос, към другарите "стари воини" тука. Има ли връзка германския ник на Радев с германския хост, на който е бил сайта? Не, че съм параноик, но гледам основни участници тука, взеха, че се застъпиха за Радев, което автоматично пък прави Елтимир прав в преценките си за варненската групичка и недоволството към нея.
Забравих. И Мартин Христов - Парадокс е от Варна, нищо, че сега е в София.
Нещата много загрубяха, г-да.

Мисля, че причината е точно както Тачо я каза. Казахстанския хост е ресейлър и сървъра е базиран в Германия. Не мисля че има конспирация тук, но преместването на сайта на казахски сървър е било обосновано от някакви причини и аз привествам това решение.
Интересен въпрос възникна и също, след като само Тачо казва, че от хоста не му отговаряли, откъде тогава знае за този Виктор, че да му знае и фамилията? Махането на паразитния сайт и директната връзка към него може да е направена от всеки един от подържащите го там. А именно този Виктор обаче неколкократно му оправяше неговите бакии.
И понеже Станислав Стоев, Тачо/Запознат - решил, че може да се шири като онбашия из сайта, "случайно" пусна лични детайли за хората, подържащи сайта, бих искал да припомня че Вълчи Дол също не е далеч от Варна.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33949
И от татко Мещер разбрахме отново това;
"А ти знай,че едвам удържах Парадокс есента да не иде да направи курбан дебелия!...А той едва удържа мен да не дойда да струвам три дни през декември...
Баницата е приказка в сравнение с това.
Татко Мещер "
Понеже говорителят на Парадокс е тук, може би иска да конкретизира точно как ще стане този курбан. Щото да не забравят, че и авторите на заплахите имат свои адреси. Като помашкия квартал от Велинград например.
Станиславе - махни бана на Елтимир! И кажи ясно какви са били заплахите, от кого и какви условия е трябвало да изпълниш за да не те съдят. Ако ни имахте доверие и бяхте ги обявили тук, нещата нямаше да се развият така.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33950

Jordan_13 писа: Все хора, които са взели отношение по тази тема

Точно така. И грешката на Тачо е, че въобще отвори тая тема. Нарочно го провокирах към това. Това даде възможност да разбера, точно кои хора стоят на тези позиции и кои са. Не, че не бяха ясни, но добре е като ти излязат на гюме. Нали помните от нашата история, как един кан, излови и избеси византийските шпиони.

Дай списък.Ти обичаш да правиш списъци.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33952
Общо-взето доста от нещата , казани от anti666, се припокриват от наблюденията от моята камбанария що се отнася до самия сайт и форум. Въпросите за хостинга не са ми ясни, там вие си знаете.
Ясно е, че всичко е тръгнало от това:

И кажи ясно какви са били заплахите от кого и какви условия е трябвало да изпълниш за да не те съдят. Ако ни имахте доверие и бяхте ги обявили тук, нещата нямаше да се развият така.

Наистина, ако това беше придобило публичност, едва ли щеше да се стигне до тук, защото тогава реакцията щеше да е масова и нямаше да се налага само на админа да мисли какво да прави.

На мен ми се ще да прочета мнението на Георги НЗ, защото съм на мнение, че това е човекът, който най-малко заслужава каквото и да е унизително положение. Надявам се да е откровен, защото само така ще се решат нещата. Конспирации, недомлъвки, твърдения без доказателства, обиди на лично ниво - забравете ги. Картите на масата за открит бридж и нещата да си дойдат на правилните места.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33954
За мнението на Георги най-добре го питай в лп. Нека да не го намесваме и него тук. Но аз точно знам какво говоря. И искам да предупредя режисьорите. Каквото и да става оттук нататък, ние трябва да действаме като едно цяло. А ако някои служби решат да завеждат дела срещу нас - да имат предвид, че има няколко милиона тенгриани, включително на управленски позиции, че това е старата ни Вяра и имаме пълното право да вярваме в нея и няма да им е толкова лесно. А ако някой се опита да направи нещо на Йордан, да има предвид, че на извършителите, организаторите и родата им до 9-то коляно ще им се стъжни живота и на тоя и на долния свят. А ние просто ще преместим администрацията в неутрална държава като Казахстан далеч от зоната на здрача. Наречена някога България, където сега се шири абсолютното Зло.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33955
Йордане,защо изтри отговора ми до анти666?
Я да те питам:
Сигурен ли си? Или и ти си имал конферентен чат с него? Щото аз съм нямал.
?!?!?!?!
Няма да споменавам как се радваше и ти в чата, когато Радев влезе с един германски ник и се радваше на падението на Елтимир.
?!?!?!?!

Е,на кое да вярваме?!
Имал ли си или си нямал чат?!

Да питам и Виктор-казваш,по више гласие да работим,както в боилският Съвет.
Е,как да стане,като йордан не признава никаква демакрация?
Щото това е вид демокрация.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33959

Пламен Пасков писа:

Jordan_13 писа: Има разлика между участник в сайта и подставени лица. Една дузина от участващите тука са такива. Няма да споменавам как се радваше и ти в чата, когато Радев влезе с един германски ник и се радваше на падението на Елтимир.
Ти си лицемер! Лисугерът е красиво животно, но единственото ценно в него е кожата му. Върви си с добро.
Просто ви наблюдавах и чакаш само времето и вие да се провалите като двойката Войнов-Елтимир.

Има, както и има разлика между това: дали правиш нещо за лично отмъщение, но го представяш в камуфлажа на общественно-необходимото.
Споменавай каквото си искаш.
Но е по-добре да представиш нещата в оригинал, а не в твоите интерпретации.
Кой е лисугер, и кой: егоцентрик или параноик, е много спорен въпрос. И твърде личен, за да се обсъжда в публичната част.
За да ме гониш, трябва ти да си стопанинът и хазаинът на къщата, в случай - сайта.
А ти не си.
Ти и anti666 откраднахте ключа на построеното от други, охулихте строителите и изкарахте всички, с изключение на вас двамата с анти666, лайна и прокажени, заради новоизмисления ви Демон Радев. Той беше демон за Ангел, имаха си личните дрязги, както и вечната Силвия, както и още няколко персонажа. За Ангел нещата бяха ясни, понятни и обясними.
Но за вас, да поемате по този труднообясним начин именно тази щафета от Ангел...за мен това е лошо измислено оправдание за разчистване на лични сметки (с Мещера и Парадокс) и тотална узурпация на нещо, което не сте правили вие.
вие сте били участници, а не строители. Но откраднахте ключа и имате наглостта да наричате сайта, който тачо направи: "неоторизиран".
Неоторизиран от кого?
Някой някога да го е подлагал на гласуване?
Някой някога да го е обсъждал!?
Защото ако ти си питал anti666, или той е питал тебе, и сте го обсъдили само двамата, не е същото, не е както трябва, не е по законите на Тангра, сещаш ли се?

Пламене,не ни въздигай с мартин в ранг на едва ли не причина за тотална война.
Всичко е било замислено предварително,и отиграно по,трябва да призная,блестящ начин!
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33960
Jordan_13, правилно изтри на Мещера мнението, но защо направи същото и с това на Пасков? Повечето от въпросите му са съвсем резонни и би трябвало да проявите уважение към хората и да отговорите с анти666.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.