Добре дошли,
Гост
Нов удар върху сайта
Admin
Автор на темата
Посетител
преди 17 години 6 месеца
Имаме нов удар върху сайта, този път обаче от човек от движението. Аз като Админ нямам нищо общо със спирането на този сайт. От 13 февруари 2009 този сайт не е под мой контрол. Нека този който направи подмяната да се обоснове тук пред Вас, защо го е направил. Излез колега тук и напиши мотивите си пред другите за да е ясно какво става, а не да се криеш като мишок и да действаш подмолно!
Темата беше заключена.
Admin
Автор на темата
Посетител
Admin
Автор на темата
Посетител
преди 17 години 6 месеца
Сещам се и за трети:
Защо сайта не е на германския сървър, а е на майка си в девета глуха? Кой подмени хостинга?
Защо сайта не е на германския сървър, а е на майка си в девета глуха? Кой подмени хостинга?
Темата беше заключена.
Пламен Пасков
Посетител
преди 17 години 6 месеца
Админ, правилно ли разбирам, че имаш подозрения, че anti666 е направил нещо със сайта?Admin писа: Арабската група ще отговорите ли?
А какви са рисковете нещо подобно да се случи и с този сайт?
Темата беше заключена.
Миро
Посетител
преди 17 години 6 месеца
Едва ли са само подозрения, Пламене, след като задава толкова конкретни въпроси.
Темата беше заключена.
Ognia
Посетител
преди 17 години 6 месеца
Спирането на сайтовете ми поречи да поместя схотворението, което бях приготвил за Годишнината от кончината на Апостола. Правя го сега.Нека е повод за размисъл....
Разговор с Апостола
29.1.2009 г.
Кажи ми байно? Ти на мене.
Чисто питам, не се кая.
Защо все още? Все тая
робска люлка ни люлее?
Кривиците ли изправихме
или влязохме във Времето?
Караш ни да се замислим:
Сбъркано ли ни е семето?
Готови ли сме да загубим
за да спечели цял народ
Да мразим, а и тъй да любим
На всеки своето. По Бог!
Преминахме люто иго
и преходи - скъпи проби,
но разбрахме ли, че който
ни спаси ще ни зароби?
И едва ли ще възкръснеш
за да дойдеш да ни водиш,
но от съня ще ни стряскаш
с простичкото си: НАРОДЕ ????
Разговор с Апостола
29.1.2009 г.
Кажи ми байно? Ти на мене.
Чисто питам, не се кая.
Защо все още? Все тая
робска люлка ни люлее?
Кривиците ли изправихме
или влязохме във Времето?
Караш ни да се замислим:
Сбъркано ли ни е семето?
Готови ли сме да загубим
за да спечели цял народ
Да мразим, а и тъй да любим
На всеки своето. По Бог!
Преминахме люто иго
и преходи - скъпи проби,
но разбрахме ли, че който
ни спаси ще ни зароби?
И едва ли ще възкръснеш
за да дойдеш да ни водиш,
но от съня ще ни стряскаш
с простичкото си: НАРОДЕ ????
Темата беше заключена.
Гост
Посетител
преди 17 години 6 месеца
Здравейте приятели!
Нямам намерение да злорадствам,а да изкажа съжаление за изчезването на новия сайт.Ако,както предполагам ,виктор и група са причината за този проблем,искам да наблегна и на това,че моята регистрация в новия сайт бе приета със сърдито мълчание и поскърцване на зъби.Но регистрацията и на Мартин-Парадокс май им дойде в повече.това също може да е една от причините за спирането на сайта.
Предлагам Админът да помисли още и всячески за защитата на този сайт и да го пусне отново да може да се пише в него.
Разбрахте,че ние сме хора-отдадени на Идеята.Говоря за всички нас-участниците.Че не можем да се примирим да живеем без съществуването на дори това малко виртуално пространство,което поне стопля душите ни и ни дава надежда.
Втрещен съм,ако наистина арабина е свършил това.След ВСИЧКИТЕ приказки...
Нямам думи.
Админ,каквото знаеш,изнеси го точно и ясно.Стига с недомлъвките,защото губим времето,пясъкът ни изтича в безсилие и буксуване.
ДЕН ГРЕЕ
Нямам намерение да злорадствам,а да изкажа съжаление за изчезването на новия сайт.Ако,както предполагам ,виктор и група са причината за този проблем,искам да наблегна и на това,че моята регистрация в новия сайт бе приета със сърдито мълчание и поскърцване на зъби.Но регистрацията и на Мартин-Парадокс май им дойде в повече.това също може да е една от причините за спирането на сайта.
Предлагам Админът да помисли още и всячески за защитата на този сайт и да го пусне отново да може да се пише в него.
Разбрахте,че ние сме хора-отдадени на Идеята.Говоря за всички нас-участниците.Че не можем да се примирим да живеем без съществуването на дори това малко виртуално пространство,което поне стопля душите ни и ни дава надежда.
Втрещен съм,ако наистина арабина е свършил това.След ВСИЧКИТЕ приказки...
Нямам думи.
Админ,каквото знаеш,изнеси го точно и ясно.Стига с недомлъвките,защото губим времето,пясъкът ни изтича в безсилие и буксуване.
ДЕН ГРЕЕ
Темата беше заключена.
NaKonete
Посетител
преди 17 години 6 месеца
Моля за извинение, но бих искал да попитам:
www.voininatangra.org/
и
www.voininatangra.org/new
различни сайтове ли са?
Кое и кой наложи промяната?
Има ли два сайта в момента?
За разцепление ли става дума?
Съжалявам, но за мен тези неща са неясни. Моля, може би admin, да отдели време и да разясни кавото сметне за възможно.
Поддържам идеята за обединение.
Бих се опитал да разгранича отцепниците по заблуда от отцепниците по рождение.
Във всички случаи не мога да се съглася с "Разделяй", защото след това идва "Владей", "Покорявай" и други смъртноопасни думи.
Поздрави и да бъде Възраждане!
www.voininatangra.org/
и
www.voininatangra.org/new
различни сайтове ли са?
Кое и кой наложи промяната?
Има ли два сайта в момента?
За разцепление ли става дума?
Съжалявам, но за мен тези неща са неясни. Моля, може би admin, да отдели време и да разясни кавото сметне за възможно.
Поддържам идеята за обединение.
Бих се опитал да разгранича отцепниците по заблуда от отцепниците по рождение.
Във всички случаи не мога да се съглася с "Разделяй", защото след това идва "Владей", "Покорявай" и други смъртноопасни думи.
Поздрави и да бъде Възраждане!
Темата беше заключена.
Admin
Автор на темата
Посетител
преди 17 години 6 месеца
Да, това бяха два различни сайта (стар-този и нов-вече го спряха) на един и същи хостинг. Ето накратко историята, която се случва от известно време насам:
Човека от Казахстан, който е ресийлър и фактически предлага хостинг услуги за крайни потребители като нас се нарича Виктор Покусов. Понеже трябваше да си платим хостинга в началото на годината за още една година възникна проблем с превода на парите от България към Казахстан. Парите бяха събрани. Един от нашите, който пише тук с ник Anti666, предложи той да плати от там, а ние му възстановихме сумата тук. Предложението за този хостинг също бе негово.
От десетина дена насам забелязах, че новия сайт, който направих изведнъж изчезна. Реших да проверя какво става, но разбрах че нямам достъп до cPanel-а защото паролата ми е сменена. cPanel e административна програма дадена на администратора от хостинг компанията за да управлява сайта(овете) си. След като видях, че са ми отрязали достъпа до този панел, с изненада установих, че хостинга вече не е на старото си място на сървърите на www.nic4u.com във Франкфурт (Германия), с коятo имаме перфектна свързаност от България, а вече сайта ни е на хостинг в Казахстан. След няколкократно пускане и спиране, връщане на сайта в предишно състояние, от последния архив, който оставих, сайта най-накрая тръгна с новите промени, които описах.
След дълго чудене кой точно прави всички тези тайни манипулации, разбирам от Йордан (Jordan_13), който е пуснал писмо до Георги (georgi_nz), забележете не до мен, че това е Виктор (Anti666), като поръчител на акцията и Виктор от Казахстан като техническо лице-извършител.
Изпратих писма и до двамата беладжии, но отговор нямам и досега.
Засега аз оставам Админ в сайта, но само това. Повечето админски инструменти са ми иззети най-нагло и без предупреждение. Сега се намираме в патова ситуация, в която аз съм админ в сайта, но не и на хостинга, а Виктор Покусов е админ на хостинга, но не и тук в сайта, т.е. все едно той става наш админ с нашите файлове.
Призовах Виктор по-горе да дойде и да обясни, какво смята да прави и ще изчакам така известно време да се появи.
Моята молба към него е да върне всичко така както си беше, тъй като неговите действия освен че са подли, а и никой не го е оторизирал да прави това. Или може би все пак някой го е оторизирал?
Да дойде и да каже.
Човека от Казахстан, който е ресийлър и фактически предлага хостинг услуги за крайни потребители като нас се нарича Виктор Покусов. Понеже трябваше да си платим хостинга в началото на годината за още една година възникна проблем с превода на парите от България към Казахстан. Парите бяха събрани. Един от нашите, който пише тук с ник Anti666, предложи той да плати от там, а ние му възстановихме сумата тук. Предложението за този хостинг също бе негово.
От десетина дена насам забелязах, че новия сайт, който направих изведнъж изчезна. Реших да проверя какво става, но разбрах че нямам достъп до cPanel-а защото паролата ми е сменена. cPanel e административна програма дадена на администратора от хостинг компанията за да управлява сайта(овете) си. След като видях, че са ми отрязали достъпа до този панел, с изненада установих, че хостинга вече не е на старото си място на сървърите на www.nic4u.com във Франкфурт (Германия), с коятo имаме перфектна свързаност от България, а вече сайта ни е на хостинг в Казахстан. След няколкократно пускане и спиране, връщане на сайта в предишно състояние, от последния архив, който оставих, сайта най-накрая тръгна с новите промени, които описах.
След дълго чудене кой точно прави всички тези тайни манипулации, разбирам от Йордан (Jordan_13), който е пуснал писмо до Георги (georgi_nz), забележете не до мен, че това е Виктор (Anti666), като поръчител на акцията и Виктор от Казахстан като техническо лице-извършител.
Изпратих писма и до двамата беладжии, но отговор нямам и досега.
Засега аз оставам Админ в сайта, но само това. Повечето админски инструменти са ми иззети най-нагло и без предупреждение. Сега се намираме в патова ситуация, в която аз съм админ в сайта, но не и на хостинга, а Виктор Покусов е админ на хостинга, но не и тук в сайта, т.е. все едно той става наш админ с нашите файлове.
Призовах Виктор по-горе да дойде и да обясни, какво смята да прави и ще изчакам така известно време да се появи.
Моята молба към него е да върне всичко така както си беше, тъй като неговите действия освен че са подли, а и никой не го е оторизирал да прави това. Или може би все пак някой го е оторизирал?
Да дойде и да каже.
Темата беше заключена.
NaKonete
Посетител
преди 17 години 6 месеца
Благодаря за обяснението!
Не схванах всички технически детайли, но май разбрах важното.
Хора!
Само в обединението имаме шанс, хора!
Не схванах всички технически детайли, но май разбрах важното.
Хора!
Само в обединението имаме шанс, хора!
Темата беше заключена.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.