Нов удар върху сайта
В тази връзка,и "желанието"ти за мой ВЕЧЕН БАН,се отхвърля!Миро писа:
Данчо, ти си ми ясен вече- за теб някои морални норми на поведение и човешки отношения са ти непонятни. Молбата ти да напусна "Воини на Тангра" се отхвърля! Не си ти този, който има каквото и да е право да ми предяви такава претенция.Jordan_13 писа:
Пасков го помолих да напусне Движението, не да пише. Искаш ли и такава молба да отправя и към тебе? Щото и ти си от въртиопашките. В чата едно ми говориш, след 2 часа си обръщаш мнението на 180%, все едно не си същия и водиш дълги сълзливи диспути. Няма да споменавам, че навремето името на града ти беше Татар-Пазарджик. Не го приемай като обида. Но там пушка през Априлското въстание не пукна.Миро писа: Jordan_13, правилно изтри на Мещера мнението, но защо направи същото и с това на Пасков? Повечето от въпросите му са съвсем резонни и би трябвало да проявите уважение към хората и да отговорите с анти666.
Момче, заявявам най-сериозно, че Димитър Асенов Радев не ми е дал една стотинка през живота ми. Не ми е и предлагал. И, доколкото аз знам, живее с пенсия.Jordan_13 писа: Да, ключовете от господаря ти, Радев, бяха отнети. Знаеш ли, мойто момче, всеки ключ си има пазител, но тези пазители, не сте вие. Узурпаторите, сте вие. Има разлика. Просто загубихте. А сега се махайте.
Ти обаче материална помощ от anti666 получавал ли си?
Просто въпрос, нищо специално.
Вие ми зададохте въпроси, аз отговорих
Смятам, че и аз имам право да ви задам няколко, става ли?
Не съм сигурен.
Аз в Русията си заработвам парите по специалността, с труда си.
От не-хора станахме на кучета. Пазарджиклиите пък не са свестни. Други получиха определението въртиопашка...
Но колкото повече тези не-хора задават въпроси с предизвестен отговор, толкова повече истерията те обхваща.
Защо така?
Там нещо за евреите дали имало много май много ме питаше. Ами да ти отговоря като питаш. Не, спират ги на границата. Даже тия, дето имат печат в паспорта, че някога са били в Израел. Мисля че точно по тоя въпрос писах по-горе. Ако продължават тези атаки срещу Движението и вече трети админ да е засегнат, просто ще си плащаме ако трябва на хора извън България да поддържат сайта и толкова. Това със премахването на сайта-менте беше предупреждение, че няма да оставим да съсипят един от най-четения сайт в България. Където се посочват не само виновниците за Геноцида над българите, но и единиственият възможен начин за спасение. Саракта. Съзнавам ясно, че на някой не-хора това не им харесва, но така стоят нещата.
Момче, не е ли време да си смениш господаря. Що вместо господар, да ти е Радев, да не съм аз, примерноПламен Пасков писа:
А кой е админа, който го е гътнал, пардон - блокирал, при положение, че единственния админ, който аз знам, е Тачо?anti666 писа: Пламен
"Ти и anti666 откраднахте ключа на построеното от други..."
Тия приказки имат смисъл, ако сайта е гътнат. А той не е. Той е просто блокиран и не от мен, а от админа. И да припомня. Сайта е построен от Севар по идея на Елтимир, който е баниран тук от Тачо. Когато под натиск от НСБОП бг хоста събори през ноември 2007г. сайта Севар по негови си причини сам се отказва от администрирането му и претенции за авторски права. Заслуга да го изправим на крака имаше не само Тачо, но и още трима човека, един от които е този казахстанец. Антиджу може например да каже нещо повече по въпроса, за който иска да знае подробности на лп. Така че Пламене, не ми говори празни приказки, ами кажи каква медия си щял да правиш с Парадокса и какви са ти вързките с Радев. За онзи сив вълк Тео вече разбрахме.
Отговарям и на въпросите, въпреки, че отговор на моите въпроси от вас двамата с Йордан така и не дочаках. Дочаках гумата, но аз си имам архиви, както забелязвате. Горчивия опит от едни други националисти-патриоти ме научи.
С Парадокс сме обсъждали направията на точно такава интернет-медия, която да изпълни задачите, изложени в темата "Изход". Темата има над 5000 прочита, не ми казвайте, че това е нещо ново и тайно.
Подчертавам - обсъждали, още една крачка не е направена (поне не съвместно) в тази посока.
С Димитър Радев имам точно такова общуване, каквото има всеки, който е говорил по скайп и чатил. С тази разлика, че не съм го чувал от месеци, а преди това (последния път си чатихме 2-3 пъти) не съм имал контакт се него повече от година.
Какъвто и контакт да имам с него, каквото и да съм обсъждал, аз не съм навредил на никого нито с дума, нито с дело, за разлика от вас.
Преди да броите Радев за източник на проказа (както ни го представяше Ангел) потрудете се най-накрая вие да докажете: с какво той е лош за когото и да е, освен Ангел, и кое на вас ви дава правото да слагате знак "прокажен" на всеки човек, който под една или друга форма е имал общуване с него.
Данчо, за тебе се отнася.
И пак ти напомням: правя си копия: и въпросите си ще ги задавам.
Твоите оскърбителни подмятания и обиди не приемам за смислен отговор. Което само ми подсказва,че моите подозрения, изложени във въпросите, са в десятката.
Така ли е?
Не разбрахте ли, че загубихте и трябва да си отидете. Имайте малко достойнство, стига сте квичали и свинили. Просто си вървете. Човека е човек, точно по това, че има достойнство. Но вие не сте хора.
Да, ключовете от господаря ти, Радев, бяха отнети. Знаеш ли, мойто момче, всеки ключ си има пазител, но тези пазители, не сте вие. Узурпаторите, сте вие. Има разлика. Просто загубихте. А сега се махайте.Пламен Пасков писа:
В качеството на какъв ме "молиш" да напусна движението?Пасков го помолих да напусне Движението, не да пише. Искаш ли и такава молба да отправя и към тебе? Щото и ти си от въртиопашките. В чата едно ми говориш, след 2 часа си обръщаш мнението на 180%, все едно не си същия и водиш дълги сълзливи диспути. Няма да споменавам, че навремето името на града ти беше Татар-Пазарджик. Не го приемай като обида. Но там пушка през Априлското въстание не пукна.
На новия узурпатор?
Или на крадец на ключове?
Сигурен ли си? Въпрос на време е друг админ да те банира, не Тачо, щото на него, определено не му стиска. Не знам какво сте правили с момчето, кво сте го плашили, с агне ли си го купил или с касички бира, не знам, но човека, определено е стресиран.Мещера писа:
В тази връзка,и "желанието"ти за мой ВЕЧЕН БАН,се отхвърля!Миро писа:
Данчо, ти си ми ясен вече- за теб някои морални норми на поведение и човешки отношения са ти непонятни. Молбата ти да напусна "Воини на Тангра" се отхвърля! Не си ти този, който има каквото и да е право да ми предяви такава претенция.Jordan_13 писа:
Пасков го помолих да напусне Движението, не да пише. Искаш ли и такава молба да отправя и към тебе? Щото и ти си от въртиопашките. В чата едно ми говориш, след 2 часа си обръщаш мнението на 180%, все едно не си същия и водиш дълги сълзливи диспути. Няма да споменавам, че навремето името на града ти беше Татар-Пазарджик. Не го приемай като обида. Но там пушка през Априлското въстание не пукна.Миро писа: Jordan_13, правилно изтри на Мещера мнението, но защо направи същото и с това на Пасков? Повечето от въпросите му са съвсем резонни и би трябвало да проявите уважение към хората и да отговорите с анти666.
Одобряваш ли поведението на Данчо, отношението му към останалите, които пишат в момента, епитетите, които си позволява да прави?
anti666, ти наистина ли искаш този сайт и форум да се развива по древните закони и разбирания български и как се връзва това с поведението на Данчо?
Момче мога да ти казвам аз, че съм над 10 години по-голям от тебе, това едно.Jordan_13 писа: Момче, не е ли време да си смениш господаря. Що вместо господар, да ти е Радев, да не съм аз, примерно
![]()
![]()
![]()
А, да, оня плаща. Има пари и за съдебни дела и адвокати.
Не разбрахте ли, че загубихте и трябва да си отидете. Имайте малко достойнство, стига сте квичали и свинили. Просто си вървете. Човека е човек, точно по това, че има достойнство. Но вие не сте хора.
Второ, глупостите и лъжите за господарите и плащанията следва да ги докажеш, иначе ставаш клеветник и лъжец, нещо много недостойно не само за тенгрианин, но и за всеки уважаващ себе си мъж, това две.
Притурка: на теб някога анти666 пари давал ли ти е? Помагал ли ти е материално?
Въпросът е и към Йордан, и към анти666.
На фона на тези твои лъжи, измислици и клевети приказките за достойнство, излезли изпод твоето перо вече са гротеска.
И най-накрая: за човек, който си мисли, че има правото да определя другите като не-хора си спомням думите на Сократ:
"Аз знам, че нищо не знам, а вие, които си мислите, че знаете всичко, нищо не знаете."
Как? Като кажа истината. И то прямо куме в очи. Че си въртиопашка. Това не е обида, това е характеристика на тебе самия. Не ме карай да вадя чатовете с тебе и да показвам как едно мнение поддържаш и след 2 часа мнението ти е точно обратното. Това ме учуди, но не ме изненада.Миро писа: Имам един въпрос към anti666, тъй като е ясно, че той контролира положението.
Одобряваш ли поведението на Данчо, отношението му към останалите, които пишат в момента, епитетите, които си позволява да прави?
anti666, ти наистина ли искаш този сайт и форум да се развива по древните закони и разбирания български и как се връзва това с поведението на Данчо?
Не, що. Не съм получавал материална помощ. Хахаха, да сетих се за какво говориш. Лисица! Не ти влиза в работата, дали имам пари или нямам пари, и какво мога да си купя с тях.Пламен Пасков писа:
Момче, заявявам най-сериозно, че Димитър Асенов Радев не ми е дал една стотинка през живота ми. Не ми е и предлагал. И, доколкото аз знам, живее с пенсия.Jordan_13 писа: Да, ключовете от господаря ти, Радев, бяха отнети. Знаеш ли, мойто момче, всеки ключ си има пазител, но тези пазители, не сте вие. Узурпаторите, сте вие. Има разлика. Просто загубихте. А сега се махайте.
Ти обаче материална помощ от anti666 получавал ли си?
Просто въпрос, нищо специално.
Вие ми зададохте въпроси, аз отговорих
Смятам, че и аз имам право да ви задам няколко, става ли?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.