Нов удар върху сайта

преди 17 години 6 месеца #34000

Мещера писа:

Jordan_13 писа:

Мещера писа: Към анти666 и Йордан 13:

А бе вие нали бяхте казали че ще ми върнете парите?!
Искам си ги!
200 лева.
гр.Дулово 7650
обл.Силистра
ул."ИВ.Вазов" № 7
Антон Николов Мещеров

Може със запис,не ща да ви гледам в очите.
Айде да ви видя колко сте ербапи!

Разписка за тия пари имаш ли? Поне елементарна. С подпис от двете страни, че такива пари са били давани. Или някакъв друг документ, да ти е издаван като касов ордер.
Ти може да кажеш, че си дал и 10 000, по тая логика.
И за какво ги даде. За хоста или агнето и касите бира?

Имам банков документ,че съм ги пратил на Жоро.Много преди агнето и бирата-за тях пари не ща.Тях съм ги консумирал с Приятели.
Всички тук знаят,че ти ме попита колко са парите,и,че ще ми ги върнеш.
Дадени са за сайта.Георги може да потвърди.
Върни ми ги!
Изпълни си обещанието.

И още нещо, от куче като тебе, никога няма да взема помощ или пари, това е все едно да си закопам гроба. Който е оперирал с парите, той ще ти ги върне.
Аз лично дори бих забранил, да се вземат пари от хора като тебе.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34001

Jordan_13 писа:

Пламен Пасков писа:

Jordan_13 писа: Не, що. Не съм получавал материална помощ. Хахаха, да сетих се за какво говориш. Лисица! Не ти влиза в работата, дали имам пари или нямам пари, и какво мога да си купя с тях.

Сигурен ли си?
анти666, можеш ли да потвърдиш, че не си давал никога пари като материална помощ или по друг повод на Йордан?

Може. И ще го потвърди. Пари не ми е давал. И знаеш ли защо? Защото съм чистокръвна порода.

Потвърждавам го напълно. Единствено му бях взел батерия за фороапарат да снима древнобългарски светилища в Родопите. За да ги качва в галерията на сайта, където явно админа му е позабранил персонално да го прави. Що ли тъй?
Мещер, казах ти парите за останалата половин година ще бъдат възобновени след като Тачо благоволи да пусне форума и даде правата на читав админ. Лихва и неустойки за причинени морални щети искаш ли? Нали си модератор в бафометския форум, ще има да лаеш оттам колкото си искаш.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34002

Jordan_13 писа:

Мещера писа:

Jordan_13 писа:

Искам си ги!
200 лева.
гр.Дулово 7650
обл.Силистра
ул."ИВ.Вазов" № 7
Антон Николов Мещеров

Разписка за тия пари имаш ли? Поне елементарна. С подпис от двете страни, че такива пари са били давани. Или някакъв друг документ, да ти е издаван като касов ордер.

Имам банков документ,че съм ги пратил на Жоро.Много преди агнето и бирата-за тях пари не ща.Тях съм ги консумирал с Приятели.
Върни ми ги!
Изпълни си обещанието.

Парите не съм ги вземал аз, че да ти ги върна. Аз тебе не те познавам, че и пари да ти вземам. Ще ти ги върне, тоя, който ги е взел. Това не съм аз.
Бахти наглия тип дето си. А не искаш ли една свирка, да ти извъртя?

Хахахаха,нали ТИ КАЗА ЧЕ ЩЕ МИ ГИ ВЪРНЕШ,БЕ ЕРБАП?!
ВИДЯ ЛИ СЕ КОЛКО СТРУВАШ?!
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34003
... и враговете потриват доволно ръце, гледайки какво става...!
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34004
Мещер, казах ти парите за останалата половин година ще бъдат възобновени след като Тачо благоволи да предаде пусне форума и даде правата на читав админ. Лихва и неустойки за причинени морални щети искаш ли? Нали си модератор с бафометския форум, ще има да лаеш оттам колкото си искаш.
Когато поискахте да ми върнете парите,с цел да ме унижите тотално,условия нямаше,Викторе.
На двеста кинта ли опряхте?!
зачеквам тая тема с парите,защото вие първи я започнахте-да покажа колко струвате.
Да ме нарича оня дебил куче и незнам какво си.
И да,ще пиша във форума на виктор и Юрдан-той е ваше творение,рожба.

ИЛИ ЛЪЖА?!
Я КАЖИ,КОГА СЪМ ИЗЛЪГАЛ ЗА НЕЩО?!
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34005

Мещера писа:

Jordan_13 писа:

Мещера писа:

Jordan_13 писа:

Искам си ги!
200 лева.
гр.Дулово 7650
обл.Силистра
ул."ИВ.Вазов" № 7
Антон Николов Мещеров

Върни ми ги!
Изпълни си обещанието.

Парите не съм ги вземал аз, че да ти ги върна. Аз тебе не те познавам, че и пари да ти вземам. Ще ти ги върне, тоя, който ги е взел. Това не съм аз.
Бахти наглия тип дето си. А не искаш ли една свирка, да ти извъртя?

Хахахаха,нали ТИ КАЗА ЧЕ ЩЕ МИ ГИ ВЪРНЕШ,БЕ ЕРБАП?!
ВИДЯ ЛИ СЕ КОЛКО СТРУВАШ?!

Да бе, пари ще ти давам, да не си ми орал и копал на нивата. Кога те наема за работник, тогава може пари да искаш от мене.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34006
Тези проблеми трябваше да се повдигнат, макар че можехме да ги обсъдим на друго място. Но след като Станислав така е решил - така да бъде. Мен сега ме интересува единствено неговото решение. След като сам се отказа да администрира и не желае да си върши работата (заради заплахи или нещо друго) - ще държи ли още сайта блокиран? Или ще предаде админските си права на някой, който ще се съобразява с принципа на висшегласието и е по-устойчив на заплахи.
Изборът си е негов. Ще изчакаме още малко.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34008
Ще повторя въпросът си към anti666, защото може да не го е прочел в тази какафония.
Одобряваш ли поведението на Данчо, отношението му към останалите, които пишат в момента, епитетите и квалификациите, които си позволява да прави?
anti666, ти наистина ли искаш този сайт и форум да се развива по древните закони и разбирания български и как се връзва това с поведението на Данчо?
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34009

anti666 писа: Тези проблеми трябваше да се повдигнат, макар че можехме да ги обсъдим на друго място. Но след като Станислав така е решил - така да бъде. Мен сега ме интересува единствено неговото решение. След като сам се отказа да администрира и не желае да си върши работата (заради заплахи или нещо друго) - ще държи ли още сайта блокиран? Или ще предаде админските си права на някой, който ще се съобразява с принципа на висшегласието и е по-устойчив на заплахи.
Изборът си е негов. Ще изчакаме още малко.

Им дай сайта, който те искат, новия, щото Тачо реве, че не знае къде бил, и да го качват на друг сървър и да се свършва. Работата се изясни.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34010
Йордане, качвай се нагоре в планината, не си късай нервите тук. Вярвам че тук има още читави хора, които могат да отсеят пляват от житото и ще се разберем все пак и с Тачо. Дето се казва, ще му помогнем сам да вземе решение и ще е чист пред авторите на заплахите.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.