Нов удар върху сайта

преди 17 години 6 месеца #33926
Аз също настоявам anti666 да даде обяснение за действията си.
Колкото се може по-скоро.
И честно.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33927
След дълго чудене кой точно прави всички тези тайни манипулации, разбирам от Йордан (Jordan_13), който е пуснал писмо до Георги (georgi_nz), забележете не до мен, че това е Виктор (Anti666), като поръчител на акцията и Виктор от Казахстан като техническо лице-извършител.
Момче, стига си ги увъртал по гагаузки. Забрави, да споменеш, че ми се обади лично по джиесема, нали така. Искаш да направиш нещата публични, за да окажеш натиск, обаче това е смешно. Вече говорихме по тоя въпрос.
Няма да ти пиша писмо, естествено, ще го пиша на човек, към който имам някакво доверие. Най-близко до това доверие, беше Георги.
След изпълненията в новия сайт и толерация на Мещера и Парадокс, аз лично загубих всякакво доверие в тебе. Нали там, как го формулирахте варненци "Лични отношения". А когато бастисвах тия двамката, вие оттам не взехте публично отношение. Защо ли? Аха, за да замените стария сайт с новия, където, както се изрази онова нещо, наречено Мещер, там те ще имат свободата. Така, че едва ли, ще дочакаш от умрял писмо, както се казва. А аз бях този, който публично те подкрепи, когато имаше натиск върху тебе, който така и не се разбра, от какво естество е, поради кастовостта и затвореността на варненската групичка. Или по ред други причини. Така, че сега, не вдигайте по гагаузки врява, че друга групичка ви била отнела, еди какво си.
В общи линии - мрънкане, оплакване, пищене (като жени), че еди какви си ви било отнето, т.е. форума, губи всякакъв смисъл. Щото тука и такива циврения констатирах. Циври се за нещо, което отдавна е изгубено. Сега с сещате да го търсите.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33928

Пламен Пасков писа: Аз също настоявам anti666 да даде обяснение за действията си.
Колкото се може по-скоро.
И честно.

Поздрави на Радев!

Сега ще ви обясня на вас, двамата, защо стана така.
Защото след самобанацията на Елтимир, Радев, реши да се възползва от ситуацията. Тук въпроса беше не да се замени една агентура с друга, Войнов с Радев, а въобще да няма агентура.
Понеже влиянието на Радев, почва да става много нагло, мисля, че това, което се случи, бе закономерно.
Не мисля, че е редно сега да ми се обясняваш Пасков, че нямаш нищо общо с Радев или че не смяташ да правиш с Парадокса медия, защото знаеш, че нещата не са така и има архив за това.
Това е все едно Иван да каже, че няма връзка с Радев. А Радев пишеше не под ника Вотан, когато Елтимир си отиде, нали така?
А Иван, който винаги се покрива, вероятно е доста активен участник в тия събития.

ВИЕ, КАКВО СИ МИСЛЕХТЕ? ЧЕ ПРОСТО ЩЕ МЕ ИЗПОЛЗВАТЕ, за да се махне Елтимир и вие да си веете белия задник на бял кон? Забравете!

И ще помоля, г-да агентите, които и да са, да не ми следят пощите и скапват интернета. Само за 3 дни, на 3-ма човека от нас е бъркано в пощите, т.е. налице е незаконно следене.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33929
Засега аз оставам Админ в сайта, но само това. Повечето админски инструменти са ми иззети най-нагло и без предупреждение. Сега се намираме в патова ситуация, в която аз съм админ в сайта, но не и на хостинга, а Виктор Покусов е админ на хостинга, но не и тук в сайта, т.е. все едно той става наш админ с нашите файлове.
Тази ситуация, на още по-прост, човешки език означава "липса на доверие в админа". Много просто е, но ти забрави да го кажеш. Защото ти си администрация, а от администрацията, както се вижда и днес, идват доста проблеми в държавата, не само ползи. Дори ползите са много по-малко, проблемите са много повече.
И така, откъде дойде недоверието.
От това, че ти не сподели, от какво естество са били заплахите срещу тебе и какъв е бил резултата от тях. Всъщност, резултата се видя до известна степен.
Елтимир, ти го беше задал този въпрос. Ти не даде отговор на него. А това беше единствения въпрос към теб, на който трябваше да дадеш отговор. Факт е влиянието на Радев чрез Иван върху тебе. Защото резултата е налице.
Факт е, че публично, много малко хора те подкрепиха в тая беда.
Но това е вече друг въпрос - липсата на солидарност и страх.
Така, че щом единия агент на ДС е блокиран и другият агент на ДС, трябва да бъде блокиран.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33930

Поздрави на Радев!

Ще му предам.
Ако е жив и реши да се обади.

Сега ще ви обясня на вас, двамата, защо стана така.
Защото след самобанацията на Елтимир, Радев, реши да се възползва от ситуацията. Тук въпроса беше не да се замени една агентура с друга, Войнов с Радев, а въобще да няма агентура.
Понеже влиянието на Радев, почва да става много нагло, мисля, че това, което се случи, бе закономерно.
Не мисля, че е редно сега да ми се обясняваш Пасков, че нямаш нищо общо с Радев или че не смяташ да правиш с Парадокса медия, защото знаеш, че нещата не са така и има архив за това.

Данчо, при цялото ми уважение към тебе, забравяш няколко същественни момента. Или ги игнорираш нарочно.
Сайта е направен с труда на Админ. Като софтуер.
За което получи и получава маса хули, вместо една добра дума. Доколкото виждам, и от теб, в момента.

Ако правилно те разбирам, ти одобряваш (не ми се иска да си участник) в тази еднолична узурпация на сайта като софтуер, със светлата идея, че тази хирургическа намеса била в името на опазването от страшния и демоничен Радев. Който, освен личния им конфликт с Ангел, аз лично не знам на някого другиго да е направил нещо лошо. Ако ти знаеш, и можеш да ни осветиш за тази нова общественна и антибългарска опасност, дето се зове Димитър Радев, не виждам какво би трябвало да те спира да ни кажеш.
Ако обаче не ни кажеш, значи, тази опасност е абсолютно измислена.
Което моментално поставя нови въпроси за истинския мотив за изземването на Админските права от човека, който направи тези форуми и ресурси възможни.

На мен цялата работа ми прилича на следното: Админ и Севар направиха нужния на всички клуб като сграда. И ние, участниците в този клуб, обсъждаме каквото смятаме за нужно и полезно. И строителите на този клуб, доколкото знам, не искат нищо за труда си, който никак не е малък.
Според мен им дължим поне уважение и доверие - това те категорично са заслужили. Единият от тях се оттегли заради хулите към личността му, без да дочака поне едно българско "Благодаря" за труда си. Другия се беше почти отказал, и го върнахме с много труд и кандърми.
Така ли е?
Изведнъж обаче един или двама, (не ми стана ясно), от участниците на този клуб, решават, че имат правото да откраднат ключа на клуба и даже да рушнат или затворят другата клубна къщичка, която беше построена от същите майстори.
И тези 1-2 се опитват да ни го представят това като профилактика или не знам си какво срещу новия демон на Злото: Радев.
За мен това не става за обяснение.
Не и докато не обясните или докажете думите и обвиненията си.
Другите да кажат за себе си.

Това е все едно Иван да каже, че няма връзка с Радев. А Радев пишеше не под ника Вотан, когато Елтимир си отиде, нали така?

Не знам - предполагам, че ти знаеш и ще ни кажеш.

А Иван, който винаги се покрива, вероятно е доста активен участник в тия събития.

Иван, ако правилно разбирам тона ти, с нещо е станал лош или кофти.
Можеш ли да обясниш с какво и защо?
Защото основните обвинения към Ангел бяха, че занимава всички във форума с лични проблеми, които иска да направи общи, с цел помощ в личната му борба. Освен това имаше навика да сипе обвинения и междуличностни интриги, които многократно съсипваха отношенията между участниците.
Ти, Данчо, беше един от най-яростните противници на това и се зае, както сам казваше, да ринеш лайната, защото никой друг не искал.
Аз твоя термин "рия лайна" ги разбирах и като междуличностните интриги и дрязги, които бяха разпалвани общо взето от един човек. Този човек вече не пише тук.
То ест, "лайната" вече са изринати.
Е, ако приемем, че си ги изринал, как да разбираме повторението на тези обвинения към Иван и Админ? Доколкото разбирам, и аз според теб съм вкаран в някаква демонична схема и с Радев и с Парадокса замисляме нещо гадно и пошло?
Ако това не бъде доказано и обяснено, си става на точно такава интрига и на точно такива "лайна", които ти ринеше.

ВИЕ, КАКВО СИ МИСЛЕХТЕ? ЧЕ ПРОСТО ЩЕ МЕ ИЗПОЛЗВАТЕ, за да се махне Елтимир и вие да си веете белия задник на бял кон? Забравете!

Айде разшифровай тия гръмки думи на понятен език, простичко, като за прости хора, ако обичаш.

И ще помоля, г-да агентите, които и да са, да не ми следят пощите и скапват интернета. Само за 3 дни, на 3-ма човека от нас е бъркано в пощите, т.е. налице е незаконно следене.

Даже не знам: това Jordan13 ли го пише, или Ангел.
21 век и интернет са технология и територия без никакви гаранции за приватност. Хакерството и кракерството са развлечение за хиляди пубери, и не само.
Ако всеки опит да ти се бърка в пощата ти и даже на компютъра ти ти го идентифицираш единственно и само с конкретни хора без никакви доказателства, предпочитам ти сам да намериш правилната дума за това.
На моите компютри това се е случвало многократно. Сигурен съм, че не само на моите. Но не съм тръгнал да сменям отношението си към хора от сайта или да ги обвинявам в каквото и да е.
Ти обаче го направи.
Защо?
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33931
Мисля че тук е момента само да вметна,че когато имаше предложение от Мартин да се качи сайта на друг,безплатен и почти неограничан хост,виктор и юрдан писнаха най-много...
Е,сега поне се видя каква е била целта-контрол!
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33932
А бе Мещер, няма безплатен обяд, не разбра ли? Точно и затова не се прие това като решение на проблемите тогава.

А колкото до Радев. Всеки го използва като някакво плашило кой, както му дойде. Така е и в този случай.

Дайте да се взема някакво решение и да се действа напред. Стига с тези махленски разправии и безпочвени обвинения към този или онзи.
Аз например в Админ имам доверие и мисля, че ако се предаде щафетата на друг сайта ще рухне съвсем. Административните права не са само да налагаш Бан и да модерираш мнения, хайде да не се заблуждаваме!
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33933
Точно това е ВЪПРОСЪТ,Антижу-кой да взима решенията.
Кой,според теб?

Аз лично,нямам никакво намерение да оставям НЯКОЙ СИ да взема решения относно и вместо мен.
Прав си,пясъкът ни изтича.Една светла Идея беше набутана в калта.
Не ме интересуват ни радевци,ни ангеловци,ни никой.
Фактът си е ФАКТ-вместо да работи,Движението буксува.И се руши.
Това е жалкото.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33934

Мещера писа: Кой,според теб?

Аз изказах моето мнение кой! Остава и другите да си изкажат своето.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33935

Тази ситуация, на още по-прост, човешки език означава "липса на доверие в админа". Много просто е, но ти забрави да го кажеш. Защото ти си администрация, а от администрацията, както се вижда и днес, идват доста проблеми в държавата, не само ползи. Дори ползите са много по-малко, проблемите са много повече.

Кой и кога реши, че доверието от Админа следва да бъде снето? При положение, че ако ние пишем тук, и пишехме в новия сайт, това беше единственно и само негова заслуга (за новия сайт) и на него и на Севар, за този?
Кога е било това обсъждане, че нещо го пропуснах?

И така, откъде дойде недоверието.
От това, че ти не сподели, от какво естество са били заплахите срещу тебе и какъв е бил резултата от тях. Всъщност, резултата се видя до известна степен.
Елтимир, ти го беше задал този въпрос. Ти не даде отговор на него. А това беше единствения въпрос към теб, на който трябваше да дадеш отговор. Факт е влиянието на Радев чрез Иван върху тебе. Защото резултата е налице.
Факт е, че публично, много малко хора те подкрепиха в тая беда.
Но това е вече друг въпрос - липсата на солидарност и страх.
Така, че щом единия агент на ДС е блокиран и другият агент на ДС, трябва да бъде блокиран.

За мен това е меко казано не логично. Защото не бил казал откъде са заплахите неизвестно (за мен поне) за какво, той губел доверието, доколкото разбирам: само твоето и на anti666.
Ако губи вашето (на вас двамата) доверие, кой и кога е питал останалите участници в сайта какво мислят те по въпроса? Кой и кога го е подлагал на обсъждане?
Кой ви даде правото да вземате ключовете, без да сте градили, и да рушите направеното от друг, пак без да сте го създавали?
Данчо, на мен това ми прилича на безкрайно лична работа, която вие се опитвате с anti666 да и придадете някаква по-благоприлична от гледна точка на обществото на сайта работа.
Вие си имате тежък конфликт с Мещера и с Парадокса. Казали сте, и сте си написали непростими думи. И защото в новия сайт и двамата твои лични врагове имат достъп, дай да го рушнем, и да се връщаме към този, където си модератор?
Докато не дадеш по-смислено обяснение или не поправите стореното, за мен това вашето е чисто лична, егоистична постъпка, продиктувана единственно от наранено честолюбие и егоцентризъм. Общото, българското и общественното във вашите действия няма.
Има един Радев, набеден от Ангел за агент на ГРУ (за когото ти беше писал, че даже ти станал симпатичен, помниш ли?) който по странен начин искате да ни го пробутате сега като индулгенция за неправомерните си (особенно от морална и българска гледна точка) постъпка.
Ако съм сгрешил, поправи ме.
Аз поне дотук с простия си ветеринарен акъл така го разбрах.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.