Нов удар върху сайта

преди 17 години 6 месеца #34035

anti666 писа: Знаеш ли Миро, ако трябваше да спазваме древните закони някой за измяна щеше да бъде удушен. Щото подмяната на оригиналния сайт, който е в десетте най-четени сайтове в България би се равнявало някога с подмяна на Саракта с нещо като нищо. Така че Йордан дори е много кротък. А това че е директен му е в стила на говорене. Предпочитам такъв пред някой, който те четка, а зад гърба ти точи ножа.
И точно такъв човек ни трябва като админ. Стига с тази толерантност, тук не е форума на Атака. Щяло в онова сайтче да има еднакво отношение към всички. Ама това, че е заплашвал Движението - е, трябва да сме толерантни. Това че е помак или мутра - ами лошо няма. Това, че някой бил служител на ДС - ами и той е човек. Аз казвам, баста!

То ест, аз това го разбирам като един глас "За" Йордан да е админ.
Аз веднага обаче бих искал да дам своя глас като "Против!"
нещо повече: аз съм твърдо против да е модератор!
Предлагам и другите да си кажат мнението:

"За" или "против" Йордан за админ и/или модератор?
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34036

Admin писа: Викторе, ако искаш паролата ми за Admin ела до мен да си я вземеш. Лично ти!
Да не забравиш да ми донесеш пълния архив, който направих в началото на месеца.

Тачо, на мен твоята парола не ми трябва, че да ми я даваш. Върни я на този, от когото я отне и му помагай в началото. Ако това
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...hp?act=ST&f=5&t=2114
е било искрено, а не само повод да банираш Елтимир. Защото изпълненията тогава започнаха именно след тази тема, които кулминираха с отстраняването му.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34037

Пламен Пасков писа:

Мещера писа: Става въпрос за чат с Пламенчо мойто момче, но това не ти влиза в работата.

Наистина не ти влиза в работата.
Потребителите ми в списъка на скайпа са над 250.
Искаш да ме изкараш съучастник със всеки един и отговорен за делата им само защото те тресе параноята ли?

Пламене,това до мен ли се отнася.Извинявай,недоразбрах.

Става дума за това, че страшното обвинение на Йордан към мене е чат-кореспонденцията ми с Димитър Радев, ако правилно го разбрах.
И ако утре Радев пресече някъде с инвалидната си количка на червено, Йордан смята, че аз ще съм съотговорен за това престъпление, и че то е било задължително координирано помежду ни.

А Йордан участвал ли е и той в този чат?Конкретния,дето го визира.
Защото по-торе твърди,че никога не е участвал в чат с радев.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34039

Мещера писа:

Пламен Пасков писа:

anti666 писа: Знаеш ли Миро, ако трябваше да спазваме древните закони някой за измяна щеше да бъде удушен. Щото подмяната на оригиналния сайт, който е в десетте най-четени сайтове в България би се равнявало някога с подмяна на Саракта с нещо като нищо. Така че Йордан дори е много кротък. А това че е директен му е в стила на говорене. Предпочитам такъв пред някой, който те четка, а зад гърба ти точи ножа.
И точно такъв човек ни трябва като админ. Стига с тази толерантност, тук не е форума на Атака. Щяло в онова сайтче да има еднакво отношение към всички. Ама това, че е заплашвал Движението - е, трябва да сме толерантни. Това че е помак или мутра - ами лошо няма. Това, че някой бил служител на ДС - ами и той е човек. Аз казвам, баста!

То ест, аз това го разбирам като един глас "За" Йордан да е админ.
Аз веднага обаче бих искал да дам своя глас като "Против!"
нещо повече: аз съм твърдо против да е модератор!
Предлагам и другите да си кажат мнението:

"За" или "против" Йордан за админ и/или модератор?

Против,категорично!

2:1 в полза на "Против" Йордан да е админ и модератор.
Другите?
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #34041
Йордан пътува нагоре в планината, където няма Радевци, Бафомети и ченгета. Така че отговор няма да получите скоро. Аз също спирам да пиша повече в тая тема. Ако Тачо реши за себе си какво да прави - да го направи. Дотогава си оставаме на това положение. Блокиран сайт "Воини на Тангра" от самия админ. Толкова!
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.