Нов удар върху сайта

преди 17 години 6 месеца #33962

Мещера писа: Йордане,защо изтри отговора ми до анти666?
Я да те питам:

Сигурен ли си? Или и ти си имал конферентен чат с него? Щото аз съм нямал.
?!?!?!?!
Няма да споменавам как се радваше и ти в чата, когато Радев влезе с един германски ник и се радваше на падението на Елтимир.
?!?!?!?!

Е,на кое да вярваме?!
Имал ли си или си нямал чат?!

Да питам и Виктор-казваш,по више гласие да работим,както в боилският Съвет.
Е,как да стане,като йордан не признава никаква демакрация?
Щото това е вид демокрация.

Става въпрос за чат с Пламенчо мойто момче, но това не ти влиза в работата. Демокрация, няма да има да, ще има обсъждания на решения, но това не е демокрация. По време оно, такива думи не са съществували. Щото някои много хвалят елинската демокрация, както Пасков, но тя не е нищо повече, освен частично взаимстване на структурите на Българския Саракт. Просто си ги нагласят хората за своето, а както имаше един виц:

"Кой е измислил секса? Елините. Те са измислили всичко. Римляните са го усъвършенствали. Как? Като добавили към него и жената".

Толкова за елините и техните политически системи.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33964

Миро писа: Jordan_13, правилно изтри на Мещера мнението, но защо направи същото и с това на Пасков? Повечето от въпросите му са съвсем резонни и би трябвало да проявите уважение към хората и да отговорите с анти666.

Пасков го помолих да напусне Движението, не да пише. Искаш ли и такава молба да отправя и към тебе? Щото и ти си от въртиопашките. В чата едно ми говориш, след 2 часа си обръщаш мнението на 180%, все едно не си същия и водиш дълги сълзливи диспути. Няма да споменавам, че навремето името на града ти беше Татар-Пазарджик. Не го приемай като обида. Но там пушка през Априлското въстание не пукна.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33965
Пламен
"Ти и anti666 откраднахте ключа на построеното от други..."

Тия приказки имат смисъл, ако сайта е гътнат. А той не е. Той е просто блокиран и не от мен, а от админа. И да припомня. Сайта е построен от Севар по идея на Елтимир, който е баниран тук от Тачо. Когато под натиск от НСБОП бг хоста събори през ноември 2007г. сайта Севар по негови си причини сам се отказва от администрирането му и претенции за авторски права. Заслуга да го изправим на крака имаше не само Тачо, но и още трима човека, един от които е този казахстанец. Антиджу може например да каже нещо повече по въпроса, за който иска да знае подробности на лп. Така че Пламене, не ми говори празни приказки, ами кажи каква медия си щял да правиш с Парадокса и какви са ти вързките с Радев. За онзи сив вълк Тео вече разбрахме.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33966

Jordan_13 писа:

Миро писа: Jordan_13, правилно изтри на Мещера мнението, но защо направи същото и с това на Пасков? Повечето от въпросите му са съвсем резонни и би трябвало да проявите уважение към хората и да отговорите с анти666.

Пасков го помолих да напусне Движението, не да пише. Искаш ли и такава молба да отправя и към тебе? Щото и ти си от въртиопашките. В чата едно ми говориш, след 2 часа си обръщаш мнението на 180%, все едно не си същия и водиш дълги сълзливи диспути. Няма да споменавам, че навремето името на града ти беше Татар-Пазарджик. Не го приемай като обида. Но там пушка през Априлското въстание не пукна.

В качеството на какъв ме "молиш" да напусна движението?
На новия узурпатор?
Или на крадец на ключове?
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33967
Има, както и има разлика между това: дали правиш нещо за лично отмъщение, но го представяш в камуфлажа на общественно-необходимото.
Споменавай каквото си искаш.
Но е по-добре да представиш нещата в оригинал, а не в твоите интерпретации.
Кой е лисугер, и кой: егоцентрик или параноик, е много спорен въпрос. И твърде личен, за да се обсъжда в публичната част.
За да ме гониш, трябва ти да си стопанинът и хазаинът на къщата, в случай - сайта.
А ти не си.
Ти и anti666 откраднахте ключа на построеното от други, охулихте строителите и изкарахте всички, с изключение на вас двамата с анти666, лайна и прокажени, заради новоизмисления ви Демон Радев. Той беше демон за Ангел, имаха си личните дрязги, както и вечната Силвия, както и още няколко персонажа. За Ангел нещата бяха ясни, понятни и обясними.
Но за вас, да поемате по този труднообясним начин именно тази щафета от Ангел...за мен това е лошо измислено оправдание за разчистване на лични сметки (с Мещера и Парадокс) и тотална узурпация на нещо, което не сте правили вие.
Вие сте били участници, а не строители. Но откраднахте ключа и имате наглостта да наричате сайта, който Тачо направи: "неоторизиран".
Неоторизиран от кого?
Някой някога да го е подлагал на гласуване?
Някой някога да го е обсъждал!?
Защото ако ти си питал anti666, или той е питал тебе, и сте го обсъдили само двамата, не е същото, не е както трябва, не е по законите на Тангра, сещаш ли се?
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33968

Миро,за съжаление така ще е оттук насетне.
Незнам дали ще бъда баннат,или ще ми бъде дадено по милостиня право да си изтрия профила,но което и да е от двете,днес съм за последно на тази интернет страница.За последно!Нещата са необратими.Това,в момента е един театър,за пред гоите,чисто по еврейски,по комунистически.
Приемам доброволно да участвам в този фарс,защото имам чест и достойнсто.И име.За разлика от безличията тук!
Засечи колко време ще остане този пост.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33969

anti666 писа: Второто направление на заплахи идваше от лицето Димитър Радев - Вотан. Тези заплахи не бяха нови, но този път явно са били много по силни и реални, след като един от админите няколко дни не е могъл да се успокои.
Както виждате резултатите са налице. Припомням, че тия авторите на заплахите действат с посредници тук. Все хора, които са взели отношение по тази тема

В "тая тема" вземат отношение предимно участниците Jordan_13 и Anti666. Лично аз не намирам нещо полезно в темата. И писах само, защото бях призован, така да се каже, от Йордан и Анти666, които сякаш имаха някакви очаквания от мен. Пак ви казвам, приятели, нямам нищо против да се доверя на вас или на който и да е. Аз постоянно го правя. Какво мога да загубя - да се разочаровам? Не, аз трудно се очаровам.

Йордане, до колкото разбирам, говориш за някаква нечистота у мен, в резултат на общуването ми с тоя или оня. Първо, аз не си търся сподвижници, още по-малко противници и мога да продължа пътя си съвсем сам. Аз не съм инициирал никое от тези "познанства". Детинско е това желание за обидно назоваване чрез "стари воини". Всичко е опит, всичко е информация. Не държа никой да ми обръща внимание, не търся ничия компания. За това мое затваряне във вътрешния кръг, ти ми каза, че съм се "покрил". Какво ти ства бе, човек?! Спря ли да разчиташ на вътрешното у себе си, нима се отказа да се запознаем? Нима има нещо по-просто и леко от това да научиш истината сам?

Аз не можах да разбера има ли някакъв проблем с новия сайт, който беше на адрес www.voininatangra.org/new ? На мен много ми хареса - нов софтуер, хубавите теми, които бързо започнаха да се пълнят със свежи материали? И там нито помен от някакви "стари" проблеми? Кое не беше наред?

Вижте момчета - Йордан и Анти666, ако искате да имате свой сайт в Интернет, посветен на Тенгрианството, това е чудесно и лесно изпълнимо - мисля, че ще успеете. Йордан вече има добър блог на тая тема. По тоя въпрос няма какво да се пререкаваме. Дори е добре - нека тия теми да се намножат в мрежата. Ако искате да притежавате точно домейна " www.voininatangra.org/", то за това също може да се намери решение. Който плаща и има контрол-панела, той е собственик. Какво друго искате - никой освен вас да не пише в тоя сайт. Като имате контрол-панела, всичко е изпълнимо. Но това би станало блог.

Ще се върна пак в началото. Вижте - това, че някой не е могъл да се успокои дни наред, не е ли повод за загриженост - аз не виждам у вас такава. Та вие дори го обвинявате човека за това. Може ли такова нещо!? За какво се търсим един друг - нали за да се предупредим, да се предпазим, да намерим опора. Като не я намерим, се отстраняваме. Все пак всеки от нас е в центъра на света - от всекиго започва и свършва всичко най-важно. Така, че не е речено общия път е водеща идея за всички ни. Именно за това, нямам спор с вас по никой въпрос. Редно е да се движат паралелно всички нишки. Мисля, че ако желаете да има някаква общност, някъв общ път, е нужен по-различен подход. Вие очевидно не го търсите. Ангел също не го търсеше. Аз пък го търся. А който търси, намира. Какво пък, решението може да се окаже, че дори не изисква Интернет...
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33970

Jordan_13 писа:

Данчо, ти си ми ясен вече- за теб някои морални норми на поведение и човешки отношения са ти непонятни. Молбата ти да напусна "Воини на Тангра" се отхвърля! Не си ти този, който има каквото и да е право да ми предяви такава претенция.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33972

Миро писа:

Jordan_13 писа:

Данчо, ти си ми ясен вече- за теб някои морални норми на поведение и човешки отношения са ти непонятни. Молбата ти да напусна "Воини на Тангра" се отхвърля! Не си ти този, който има каквото и да е право да ми предяви такава претенция.

Що? Аз досега свестен пазарджиклия, не съм видял. От личен опит го знам. Може и ти да ме опровергаеш. Но се съмнявам. Просто ти си въртиопашка. Кой може да има доверие на такава птица.
Темата беше заключена.
преди 17 години 6 месеца #33971

anti666 писа: Пламен
"Ти и anti666 откраднахте ключа на построеното от други..."

Тия приказки имат смисъл, ако сайта е гътнат. А той не е. Той е просто блокиран и не от мен, а от админа. И да припомня. Сайта е построен от Севар по идея на Елтимир, който е баниран тук от Тачо. Когато под натиск от НСБОП бг хоста събори през ноември 2007г. сайта Севар по негови си причини сам се отказва от администрирането му и претенции за авторски права. Заслуга да го изправим на крака имаше не само Тачо, но и още трима човека, един от които е този казахстанец. Антиджу може например да каже нещо повече по въпроса, за който иска да знае подробности на лп. Така че Пламене, не ми говори празни приказки, ами кажи каква медия си щял да правиш с Парадокса и какви са ти вързките с Радев. За онзи сив вълк Тео вече разбрахме.

А кой е админа, който го е гътнал, пардон - блокирал, при положение, че единственния админ, който аз знам, е Тачо?
Отговарям и на въпросите, въпреки, че отговор на моите въпроси от вас двамата с Йордан така и не дочаках. Дочаках гумата, но аз си имам архиви, както забелязвате. Горчивия опит от едни други националисти-патриоти ме научи.
С Парадокс сме обсъждали направията на точно такава интернет-медия, която да изпълни задачите, изложени в темата "Изход". Темата има над 5000 прочита, не ми казвайте, че това е нещо ново и тайно.
Подчертавам - обсъждали, още една крачка не е направена (поне не съвместно) в тази посока.
С Димитър Радев имам точно такова общуване, каквото има всеки, който е говорил по скайп и чатил. С тази разлика, че не съм го чувал от месеци, а преди това (последния път си чатихме 2-3 пъти) не съм имал контакт се него повече от година.
Какъвто и контакт да имам с него, каквото и да съм обсъждал, аз не съм навредил на никого нито с дума, нито с дело, за разлика от вас.
Преди да броите Радев за източник на проказа (както ни го представяше Ангел) потрудете се най-накрая вие да докажете: с какво той е лош за когото и да е, освен Ангел, и кое на вас ви дава правото да слагате знак "прокажен" на всеки човек, който под една или друга форма е имал общуване с него.
Данчо, за тебе се отнася.
И пак ти напомням: правя си копия: и въпросите си ще ги задавам.
Твоите оскърбителни подмятания и обиди не приемам за смислен отговор. Което само ми подсказва,че моите подозрения, изложени във въпросите, са в десятката.
Така ли е?
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.