Димитровград падна!

преди 19 години 4 месеца #15328

PARADOX писа: Разбирам те правилно от самото начало...!!!!
Проблема е, че за да се случи това за което говориш, са нужни законови промени (някои от тях вече са факт - свалиха имунитета на магистратите)...!!! Но как ще гоним политиците, като от тях самите се очаква да свалят имунитета си, за да бъдат съдени...?!!! За колко от тях има доказателства достатъчни да изгният в затвора, а съдебни дела няма..?!!! Като се осере някой, просто го издърпват на втори план, докато отшуми случая (Земеделския ни министър, например и злупотребите със програмата Сапард), или най-много да изгърми някой бушон по веригата (Като Вальо-Топлото)...!!! Сменят министрите, като памперси, но никой не ги съди..!!! Трябва да предложим коренно нова формула на хората, която да им гарантира справедливост и равнопоставеност пред закона..!!! Според мен цялата философия на държавната структура в момента е погрешна... За какво ни е парламент, ако си имаме референдум...?!!

Всичко това не може да се "случи", както се изразихте вие. То може да бъде само НАПРАВЕНО, с активните и синхронизирани, системни усилия на много хора. Само това е формулата.Работа.
Нещо като флешмоб, но не за забавление и не еднократно, а системно.
Докато няма финансови и други ресурси, и Интернет е мощен ресурс, ако правилно се използва и навигира, и най-вече, координира. Но за това пак се иска да се похарчи време и да има организация, то ест, координация. И най-важното - нужна е база данни с обективна информация: кой какво е обещал от тях (предизборните им програми, речи на митинги, пред пресата, навсякъде, каквото може да се документиран и да послужи като доказателственна част) и какво точно е направено или не е направено сега от всеки един от тях. Така могат да бъдат създадени прецеденти да бъдат вкарани в съда личности и партии, и да бъдат осъдени, или самите процеси да бъдат осветени от медиите, даже и само от електронните. Могат да бъдат осъдени и извън България...защо само цигани и родоотстъпници трябва да са активни и да съдят България, и да я доограбват, когато могат да бъдат съдени и виновните...
Има и още много, но смисълът е същият...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15343
за мен национализмът е любов към отечеството с всички произлизащи от това последствия!Действена любов!Националистът залага глава и имот!Който иска да си го прави академично,но сърцевината е това! Не се сърдете,но съм малко разочарован!Лее се много и досега нищо конкретно,което да доведе до нещо.Относно национализма,очаквах да чуя,нещо за държавата,устоите и,принципи на устройство, за народа,възпитанието,патриотизма,съвременно състояние на държавата,управлението,целите му,кое руши държавността ,по какъв начин,врагове и приятели,вътрешен ресурс,идеи за противодействие и т.н. Всичко това е хиляди пъти по-важно от това,което се изписа с многословие и демонстративна начетеност и показност.така може да продължава вечно!Лично аз не съм почитател на свръх интелигентното,но нереално поднасяне на нещата.предпочитам прагматизма.Има нож,но трябва и дръжка,за да върши работа,ако разбирате какво искам да кажа.Поемам риска да бъда упрекнат,но искам да видя,съществен поглед ,анализ не на парче и съответни предложения! Неща,които , ДА ВОДЯТ ДО НЯКЪДЕ! Доста сме приказвали,не е ли време да съградим нещо.Така всичко припламва за момент,всеки си направи демонстрацията и нещата гаснат!Ипак ..и пак..Докога? "НЕ СИ ЛИ НАПРАВИЛ ЗА ОТЕЧЕСТВОТО СИ ВСИЧКО,НЕ СИ НАПРАВИЛ НИЩО!!"

преди 19 години 4 месеца #15351
Te много се наричат националисти, но само на думи!

преди 19 години 4 месеца #15361
Абсолютно!За това винаги съм казвал,че няма по-важно нещо от мотивацията.Ако желанието ти е да влезеш в партия,за да работиш за народа си и без да търсиш облаги-ти си патриот,ако искаш да си оправяш положението или искаш власт и кариера за същите цели-ти си партиец и кариерист!Още по-лошо,ако за целта използваш националистическата идея и фразеология!А това сега е повсеместно навсякъде и особено в Атака!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.