за мен национализмът е любов към отечеството с всички произлизащи от това последствия!Действена любов!Националистът залага глава и имот!Който иска да си го прави академично,но сърцевината е това! Не се сърдете,но съм малко разочарован!Лее се много и досега нищо конкретно,което да доведе до нещо.Относно национализма,очаквах да чуя,нещо за държавата,устоите и,принципи на устройство, за народа,възпитанието,патриотизма,съвременно състояние на държавата,управлението,целите му,кое руши държавността ,по какъв начин,врагове и приятели,вътрешен ресурс,идеи за противодействие и т.н. Всичко това е хиляди пъти по-важно от това,което се изписа с многословие и демонстративна начетеност и показност.така може да продължава вечно!Лично аз не съм почитател на свръх интелигентното,но нереално поднасяне на нещата.предпочитам прагматизма.Има нож,но трябва и дръжка,за да върши работа,ако разбирате какво искам да кажа.Поемам риска да бъда упрекнат,но искам да видя,съществен поглед ,анализ не на парче и съответни предложения! Неща,които , ДА ВОДЯТ ДО НЯКЪДЕ! Доста сме приказвали,не е ли време да съградим нещо.Така всичко припламва за момент,всеки си направи демонстрацията и нещата гаснат!Ипак ..и пак..Докога? "НЕ СИ ЛИ НАПРАВИЛ ЗА ОТЕЧЕСТВОТО СИ ВСИЧКО,НЕ СИ НАПРАВИЛ НИЩО!!"
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.