Димитровград падна!

преди 19 години 5 месеца #14827
Колкото и несерьозно да звучи, май единствения метод за контрол и корекция е да се приеме народния линч, като законен съд и присъда...!!! Може би, ако в България официално се признае референдума, като народен коректив, много от проблемите ще отпаднат..?!!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #14829

meshter_at писа: За едно и също говорим,Пламене /не обичам фамилиарностите/-тези правила са Уставът!Моите хора поискаха да променят устава,ТЕ да избират председатели,областни и т.н.Силистренският областен м/у другото си замина И заради това.
Такива желания и последващи действия за мен имат само едно название:РАЗКОЛ!
Ти в казармата искал ли си да променяш устава?! Ами да кажеш нещо за НАРЕДАТА на Левски?Това са правилата-трябва да са еднакви за всички и да се играе по тях.Който не ще-партии бол...

Честно казано, възхитен съм от упоритостта и принципността, с която преследвате тази цел и все още се борите за изчистване на Атака в рамките на възможностите си.
Но по отношениена Устава при разговор със Сираков (преди година) той ми каза, че е автор на устава, и изслуша моите пожелания за изменения и допълнения, за да стане действен инструмент, а не благопожелателен документ, който позволява твърде широки тълкувания, които неизбежно водят до това, до което се стигна.
Но даже и този несъвършен Устав (който никой не измени, въпреки че той се съгласи с моите забележки и с доводите ми) беше нарушен от депутат от Атака в Димитровград.
Чета, и чувам, че са го нарушавали и другаде, и то системно. Ако трябва да вярвам на Наталия Сотирова (а тя си има документи) и самият Волен се явява нарушител на Устава.
Освен това, как общественна организация функционира, и то на ниво партия, без отчено-изборни събрания, без избори, без гласувания, без диалози? Това, което става с Атака сега, и това, което и други говорят, че става, е характерно не за партии, а за фирми, при това доста аджамийски и грубовато управлявани, да не кажа нещо по-лошо.
Което означава, че вече имаме работа със самозабравили се хора, които не знаят или не искат и да знаят даже и тези правила, които самите те са родили. То ест, по-доброто от останалата олигархия у тях са само критичната им позиция (която май омеква в последно време, спуска се по-скоро на булевардно, отколкото на сериозно ниво, ако съдя по вестника) и терминологията с клетвите и обещанията.
Никой друг преди тях не си позволи да се кълне пред гроба на Левски.
не знам какво е това за другите форумци, но за мен това е нещо сакрално, и ако си го направил, трябва да си наравил своя избор. И не дай Бог да си го направил само от демагогия и жажда за власт.
Това е страшен и непростителен грях и за него всяко, подчертавам, ВСЯКО наказание няма да бъде достатъчно сурово.

преди 19 години 5 месеца #14831
Подценявате себе си,като искате от мен готова рецепта и надценявате мен,като искате да ви я дам веднага.Това не са неща,които могат да бъдат решени от един човек за всички,но от много и съгласни-да!Някога направих една от първите организации на Атака в България.Събрах няколко съмишленици и направихме инициативен комитет.Този комитет свика учредително събрание,което прерастна в общинска организация!Тя беше много успешна,но това не се хареса на тия,които подкрепихме!?При това целината беше неразорана!Не вярвам да има други начини,въпросът е да се заинтересуват и съберат от политическото пространство на България всички знаещи,можещи и МИЛЕЕЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ хора!Ако са истински патриоти-ще се отзоват!Основното за всеки е да бъдат изяснени мотивите му!Въпросът сега е-има ли водач и дали няма да бъде някой,като Волен,който между другото ,нито е толкова привлекателен,като образ и водач,нито,като харизма!Слабоват е и му личи,че е режисиран и съветван,освен това,както вие твърдите-нито е толкова натоварен,нито толкова застрашен!По -скоро обърнете внимание на общинските ръководства/председателите/,които,ако са на мястото си са много по-застрашени!Имам личен опит!

преди 19 години 5 месеца #14832

nik писа: Подценявате себе си,като искате от мен готова рецепта и надценявате мен,като искате да ви я дам веднага.Това не са неща,които могат да бъдат решени от един човек за всички,но от много и съгласни-да!Някога направих една от първите организации на Атака в България.Събрах няколко съмишленици и направихме инициативен комитет.Този комитет свика учредително събрание,което прерастна в общинска организация!Тя беше много успешна,но това не се хареса на тия,които подкрепихме!?При това целината беше неразорана!Не вярвам да има други начини,въпросът е да се заинтересуват и съберат от политическото пространство на България всички знаещи,можещи и МИЛЕЕЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ хора!Ако са истински патриоти-ще се отзоват!Основното за всеки е да бъдат изяснени мотивите му!Въпросът сега е-има ли водач и дали няма да бъде някой,като Волен,който между другото ,нито е толкова привлекателен,като образ и водач,нито,като харизма!Слабоват е и му личи,че е режисиран и съветван,освен това,както вие твърдите-нито е толкова натоварен,нито толкова застрашен!По -скоро обърнете внимание на общинските ръководства/председателите/,които,ако са на мястото си са много по-застрашени!Имам личен опит!

Пак опряхме до дилемата: Вътрешно-партиен преврат или нова националистическа организация..?!!! Имам чуството, че се въртим в кръг..?!!!
Аз съм чувал една поговорка, която гласи: Нов бардак със стари курви не се прави..!!!

преди 19 години 5 месеца #14835
Сега,уважаеми г-н Пасков.Не ми се спори излишно,не ми се развиват теории предъвквани хиляди пъти.Две неща:
-и аз се клех на ЛОБНОТО място на Левски и спазвам клетвата си.
-в природата и науката като цяло,най-стабилната геометрична фигура е ПИРАМИДАТА.Това не съм го измислил аз и считам,че по този всеизвестен факт спорът е нонсенс.Оттам насетне-че се разместил някой камък,че "някой" се блъснал във фигурата-е без значение.За нас е важно друго-пирамидата трябва да лежи някъде,да има основа.Може да Ви приблича на марксизъм-ленинизъм всичко това,но от как свят светува не е измислено нещо друго.Новият световен ред е абсолютно същата работа.Горе-долу това е,мисля че е достатъчно.
А да,да не ме помислите за кариерист,упази Боже!Аз съм едно наивно идеалистично копеле на 41,сблъскало се с Машината/пирамидата/в най-ранна възраст.По-скоро мотивът ми е...ВЪЗМЕЗДИЕ!
И...това,което ние "ядохме",да не го ядат децата ни.

преди 19 години 5 месеца #14836
Приятел-КОНЦЕНТРИРАЙ СЕ И НЕ БЪРЗАЙ!Мисли преди да пишеш,че някои неща са писани с кръв и не трябва да бъдат коментирани по този начин!Ако си съгласен-благодаря за уважението,а ако не -сбъркал съм адресата!

преди 19 години 5 месеца #14838
Явно аз съм тъп и немога да вдяна..?!!! Затова искам да задам един тъп хипотетичен въпрос..!!! Допускаме, че идеята не е опорочена, че освен гнилото в Атака е останало и много читаво... Какво се случва с Атака, ако утре семейство Сидерови ги засече бързия влак за Бургас на някой ЖП прелез, докато пътуват на някъде с колата..?!!!

преди 19 години 5 месеца #14839

PARADOX писа: Явно аз съм тъп и немога да вдяна..?!!! Затова искам да задам един тъп хипотетичен въпрос..!!! Допускаме, че идеята не е опорочена, че освен гнилото в Атака е останало и много читаво... Какво се случва с Атака, ако утре семейство Сидерови ги засече бързия влак за Бургас на някой ЖП прелез, докато пътуват на някъде с колата..?!!!

Атака се поема от най-доказания деградант,назначен от управлението, и Атаката към нас продължава.

преди 19 години 5 месеца #14840
Следователно..?!!!!

преди 19 години 5 месеца #14841
Машината за репресия срещу истинския национализъм чака да й натиснат копчето.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.