Димитровград падна!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Въпреки, че никога не съм симпатизирал и членувал в Атака, имах възможноста лично да се запозная с Волен и Капка Сидерови... Свидетел съм на някой разговори, пазарлъци и събития, около някои ключови гласувания в парламента (случайно)..!!! Личните ми впечатления: Волен Сидеров е посредствен човек и твърдо заявявам, че е марионетка..!!! Мозъкът е Капка от нея, и чрез нея идва всичко...!!! Знам едно..!! Докато те и други хора са начело на Атака, каквито и устави да приемате, каквито схеми да прилагате, всичко е нахалост...!!! Атака е мъртво родена, и колкото по-бързо го осъзнаете, толкова по-добре...!!! В противен случай ще продължават да ви манипулират, а вие ще продължавате да се надявате...!!!nik писа: Идеята не е опорочена,но е приватизирана!В Атака има ръководство,което е подставено и работи /за наша сметка/,за собствените си интереси!Читавото в Атака ,сме ние, отхвърлените и заблудените и освен това -НИКОЙ НЕ Е НЕЗАМЕНИМ,особено в България,където има достатъчно продажници!Ако разбереш,че Волен не е БОГ,означава,че не си тъп!Мисля,че отговорих на всичките ти въпроси,но ще ти дам един съвет:"Не вярвай,съмнявай се и проверявай!"не е точно, но е цитат на В.Сидеров / цитат,произнесен на учредяването на ПП Атака! Аз бях там!!! Но вече не се съмнявам,вече ЗНАМ!
Няма нужда от комплименти..!!!nik писа: парадокс- К О М П Л И М Е Н ТИ ! ! ! !
Казал съм това което мисля, а то е следствие на близки "срещи от 3-ти вид" със Болен и Хапка Пидерови... Предадоха адски много хора...!!! По-лошото в случая е, че тези хора са били предадени, много преди да узнаят за Атака, и да станат нейни сподвижници...!!! Свидетел съм на много "кирливи ризи" на гореспомената семейна двойка...!!! За съжеление, тогава нямаше (почти) как да документирам изцепките им... Ще дойде време, когато ще разкажа на какво съм бил свидетел, може и някоя снимка да се появи в потвърждение на думите ми...!!! Но тези думи, няма да помогнат за реанимирането на Атака, както тук някои (много симпатични на мен хора) се надяват... Тези думи ще бъдат част от надгробното слово на Атака...!!!
Пак повтарям: Нов бардак със стари курви не става...!!!
Да, така е.PARADOX писа: Пак повтарям: Нов бардак със стари курви не става...!!!
А освен това ние мислим да затваряме бардака от хигиени съображения за нацията.
Доста годинки 240 курви от мъжки, женски и неустановен пол правиха всякакви услуги на всеки който си плаща.
В крайна сметка всичко си има край.
Нали пищим за демокрация,равенство на половете/еманципация-сетих се навреме
Бъди далеч от мисълта,че аз имам такъв тип семейсво...моето е патриархален тип,мъкър матроните доста често да ми се качват на главата...по обективни причини/безработица,най-просто казано/.
Ами ако жената в даденото семейство е по-умна?По-напориста/амбициозна/?Има по-голям...хъс?
Или ти си мислиш и се сещаш за ЦЕЛГУБА?!
Не знам,не знам,ама дет викаше Тато:Приземяване,...и само Приземяяяваане...
Къде стигна,верно..?
Двата избора само ще задълбочат проблемите.Тук вече се наслагва и борбата за място в листите.Нека не го пренебрегваме този момент!meshter_at писа: Предстоят два важни избора тази година.
След като преминат и видим как са преминали,по моето скромно мнение доста отпроблемите ще са отпаднали отсамосебе си.
Изобщо не подценявам важността на периода между двата избора.
В случая тази поговорка съвсем не е актуална и подходяща. Тук става дума за спасяване на идеята от истинските,автентичните националисти,а на тях не може да се лепи подобен етикет.PARADOX писа:
Пак опряхме до дилемата: Вътрешно-партиен преврат или нова националистическа организация..?!!! Имам чуството, че се въртим в кръг..?!!!nik писа: Подценявате себе си,като искате от мен готова рецепта и надценявате мен,като искате да ви я дам веднага.Това не са неща,които могат да бъдат решени от един човек за всички,но от много и съгласни-да!Някога направих една от първите организации на Атака в България.Събрах няколко съмишленици и направихме инициативен комитет.Този комитет свика учредително събрание,което прерастна в общинска организация!Тя беше много успешна,но това не се хареса на тия,които подкрепихме!?При това целината беше неразорана!Не вярвам да има други начини,въпросът е да се заинтересуват и съберат от политическото пространство на България всички знаещи,можещи и МИЛЕЕЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ хора!Ако са истински патриоти-ще се отзоват!Основното за всеки е да бъдат изяснени мотивите му!Въпросът сега е-има ли водач и дали няма да бъде някой,като Волен,който между другото ,нито е толкова привлекателен,като образ и водач,нито,като харизма!Слабоват е и му личи,че е режисиран и съветван,освен това,както вие твърдите-нито е толкова натоварен,нито толкова застрашен!По -скоро обърнете внимание на общинските ръководства/председателите/,които,ако са на мястото си са много по-застрашени!Имам личен опит!
Аз съм чувал една поговорка, която гласи: Нов бардак със стари курви не се прави..!!!
Слаба политическа подготовка!Ахинора писа:
Двата избора само ще задълбочат проблемите.Тук вече се наслагва и борбата за място в листите.Нека не го пренебрегваме този момент!meshter_at писа: Предстоят два важни избора тази година.
След като преминат и видим как са преминали,по моето скромно мнение доста отпроблемите ще са отпаднали отсамосебе си.
Изобщо не подценявам важността на периода между двата избора.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.