Димитровград падна!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
По тази тема, на този етап, аз повече нямам какво да кажа..!!! Следващият път ще е или преди, или след изборите...!! Изберете си...!!!nik писа: има ли въобще нещо за избиране?някаква друга възможност,алтернатива?или с "избора "си отиваме натам накъдето ни тласкат!
Не е слаба политическата ми подготовка,а е силно зрението ми,защото казвам това,което виждам: Нормалните и читавите хора в АТАКА бързо бяха сменени от Костовистите и сега очакваме(поне в нашия град е така) самият лидер на ДСБ да оглави листата на АТАКА за местните избори. Е,какво пък,нека хората най-после разберат за какво наистина става въпрос. Цялата нова орда на местната АТАКА се състои от Костовисти,затова някои се оттеглихме,защото още на първото полувреме резултатът ни стана ясен.Този мач вече сме го гледали. НИщо друго не ми остава,освен и аз като Тато да възкликна:"Да им е честита...новата АТАКАААААААА!" За мен тя е окончателно затворена страница,както и за още 30 човека от Хасково и Димитровград.meshter_at писа:
Слаба политическа подготовка!Ахинора писа:
Двата избора само ще задълбочат проблемите.Тук вече се наслагва и борбата за място в листите.Нека не го пренебрегваме този момент!meshter_at писа: Предстоят два важни избора тази година.
След като преминат и видим как са преминали,по моето скромно мнение доста отпроблемите ще са отпаднали отсамосебе си.
Изобщо не подценявам важността на периода между двата избора.
Избора май ще трябва да си го създадеме сами...Крайно време еnik писа: има ли въобще нещо за избиране?някаква друга възможност,алтернатива?или с "избора "си отиваме натам накъдето ни тласкат!
Принципите на национализма като идеология са създадени отдавна и не от мен. Обучаван съм на тази идеология още от 1979 година, когато се намирах в Старозагорския затвор. Обучението ми продължи и през следващите години. Това, че моите учители си заминаха от този свят преди да успеят да приведат идеологията в синтезиран писмен вид е съвсем отделен въпрос. Ще се намерят и други техни ученици, които да потвърдят, че нищо не съм си измислил.
В едно обаче съм сигурен. никой, който не познава основните принципи на национализма като идеология, не може да твърди за себе си, че е националист. Иначе почвам да се сещам за онези войничета от съветските наказателни батальони, които казвали: "Пишете ме комунист"...
Ако пък се създаде партия без идеология, тя неизбежно ще повтори съдбата на "Атака".
Автора е посочен правилно, само дето сте ме цитирали, преди да оправя печатните грешки, но другото си е вярно.Елтимир писа: Взех го от един друг форума: "Въпросът си остана без отговор, или, по-скоро, с предизвестен контекстен отговор - водач няма, идеология има _като название№ но всеки я разбипа, както си иска..." Като автор е посочен Пламен Пасков.
Принципите на национализма като идеология са създадени отдавна и не от мен. Обучаван съм на тази идеология още от 1979 година, когато се намирах в Старозагорския затвор. Обучението ми продължи и през следващите години. Това, че моите учители си заминаха от този свят преди да успеят да приведат идеологията в синтезиран писмен вид е съвсем отделен въпрос. Ще се намерят и други техни ученици, които да потвърдят, че нищо не съм си измислил.
В едно обаче съм сигурен. никой, който не познава основните принципи на национализма като идеология, не може да твърди за себе си, че е националист. Иначе почвам да се сещам за онези войничета от съветските наказателни батальони, които казвали: "Пишете ме комунист"...
Ако пък се създаде партия без идеология, тя неизбежно ще повтори съдбата на "Атака".
Аз имах предвид почти същото, което вие излагате в поста си: че за да се заявяваш като някакъв, трябва добре да разбираш за какво гвороиш и да се изказваш подготвен.
Аз лично никъде не съм се писал националист по няколко причини:
1. Изложеното от вас във вашия пост. Не съм го чел, следователно- не съм подготвен за изказване и този етикет ще ми стои смешно, ще бъда уязвим за много въпроси, на които няма да знам правилния отговор
2. Твърде много сган и паплач се хвърли да се кичи с него. Знам, че го правят нечели и неподготвени, а просто като желание да бъдат част от някакво ново и голямо (може би силно и модерно) цяло, но това не ги оневинява. Не искам да ме оприличават с тях
Предпочитам да се определя като нещо, което ми е понятно и няма много значения за тълкуване: обичам България, което ми дава основание да се смятам за родолюбец и патриот, и не се смятам за достатъчно добър в това - смятам, че съм в дълг към тази страна и този народ, и всички ние сме страшно длъжни пред нашата история и нашите предци.
По-умните и начетените от мен да кажат - как се нарича това.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.