Изход Решение за България
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не е така.Елтимир писа: Не ми харесва идеята тук, във форума да излагаме ВСИЧКИ свои идеи. Не ми харесва ние да съставим една перфектна програма, а после някой измамник със същата тази програма да "влезе" в официалната политика, както направи това Волен Сидеров, например. Не ми харесва ние да даваме идеите, да мислим, а после някой измамник да се възползва от труда ни.
Вместо това предлагам всеки сам, пред себе си да помисли какво лично той е в състояние да извърши. Нека всеки сам пред себе си да реши какъв реално може да бъде неговия принос, какво лично той може да направи за общото Дело. И да го направи. В противен случай наистина само с едното говорене ще си останем. Съжалявам, ако засягам някого. Само исках честно да изразя своето мнение.
Ако опасенията са ти че някой може да използва идеята за да се добере до фотьойла а после да я изостави или релативизира с което ще я направи неосъществима защото ще се гледа с недоверие на нея, то няма какво да се страхуваме. Колко само хора има дето не подкрепят Атака заради определени причини, но нямат нищо против идеологическата й платформа. Идеята не губи нито от важност, нито от тежест. На колкото повече хора бъде изложена, толкова по-добре. Все някога някой ще се възползва.
Просто тези работи не са осъществими, поне не с инструментите на политиката такава каквато ни е озвестна тук в България.
Съгласен съм с всичко,освен с Идеята!Айде някой да се опита да ми опорочи Идеята за България,за Свободата,за Семейството,за Децата и за още колко други неща!няма да може!Гарантирано!Елтимир писа: Попаднала в нечисти ръце, дори Идеята може да бъде опорочена. Освен това не е ли безумие да даваш на врага совите военни планове? Не всичко може да се крещи на площада. Има истини, които биват изговаряни само шепнешком. Това е поне моето мнение. Бил съм и прекалено откровен и открит, за което съм плащал скъпо. Аз пак бих платил, лошото е, че покрай мен плащат и други. А аз не искам те да плащат. Съгласен съм с всичко,освен с Идеята!Айде някой да се опита да ми опорочи Идеята за България,за Свободата,за Семейството,за Децата и за още колко други неща!няма да може!Гарантирано!
Но не това е важното.
Важно е следното: вашето мнение по отношение на изложената концепция. То ми трябва не за да се развива темата във форума, а по много по-сериозни, утилитарни причини. Така че, ако имате предложения и критически забележки, които прецените, че не са за тук, изпратете ми ги на ЛС, по скайпа, ICQ или e-mail.
Дайте ми вашето виждане, защото лично моите намерения са сериозни.
Именно по съображения за сигурност не съм дал технологията и механизма за постигането на тези "благи пожелания"
Дали съм свършил добре работата си, ще прецените вие.
Наистина, добре е да се почне с реализацията им, а в хода на процеса ще проличи какво още е необходимо. Мисля си, че най-важната точка е третата, защото ако тя е в действие много бързо по-голямата част от българският народ ще повярва, че все пак може да има справедливост, а в момента това е най-болезнения и липсващ елемент в нашия живот. Тогава даже и т.1 може би ще стане излишна, защото не само БСП, а и всички партии ще трябва дълбоко да се замислят преди да направят каквото и да е.
Така че, Пламене
Може би трябва да има и още една точка, мисля, че без нея програмата няма да е пълна. Нещо от рода на "Национална стратегия за дългосрочно устойчиво развитие".
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.