Атаките срещу сайта
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
?!?!?!anti666 писа: Работата е ясна, Ангеле. Дали не си имал избор или така си решил - ти си знаеш. Яко си се омотал.
Сега по разпитния протокол на твоето гуру с милиционерския навик да слага точки и алинеи
По 1. Ами този въпрос е към Елтимир, питай него. Ако не ти отговори - пробвай с ракия. Ако пак те прати за зелен хайвер - пробвай с нещо по марково. В един пост беше споменато, че безплатен обяд няма. Ами представи си - има! Защо Ангел? Ами защото пък не? Кой да бъде - някой "дисидент" като Жельо жабата или Волен, който по това време се подвизаваше в Израел? Аз не съм и бил през цялото време с него - къде е ходил, и на мен не каза. Мъчих го с уиски, голям зор беше, изпоти се целия, но не си призна (един съвет, "Джони "черен етикет може да и да свърши работата)
По т.2 Той ти отговори вече (само да добавя, че като се е обаждал да му презаверят билета, той си знае само на кой е звънял)
т. 3 Не знам защо емира в Катар е инвестирал в България. Няма навика да ми докладва, но може би защото има пари. Някои си построиха Саракта без много шум и то не само заради петрола.
От извинения нямам нужда, нито пък Йордан. Казах ти от кого да поискаш прошка, другото си е твоя работа.
Не разбрах само къде е диалога в цялата работа...?!!
"Ангеле, безуспешно се опитвам да вляза във вашия форум и да стана пълноправен член за да мога да пиша там и да публикувам разни материали. Нещо се закучи и не става регистрацията. Писах на уебмастера, но няма никакъв отговор! Я виж какво става по въпроса?!? Издал си нови книги, а нищо не казваш, не си пратил и някоя бройка?!? Дориян"
"Ангеле , аз пак не разбрах как да се регистрирам във форума на "Воините на Тангра", за да пиша там?!? Имам доста материали останали от сп. "Авитохол", пък и някои мои неща, които са важни! Да разбирам ли, че си изгубил контрола там?!?"
Получено от: Doriyan Aleksandrov <bfw_laoshe@abv.bg>
Писал е неколкократно до админите и не е получил отговор. Нямам основание да не вярвам на стария си приятел Дориян. Всъщност точно това, че ми е стар приятел може би е истинската пречка за регистрацията. За враговете, естествено проблеми няма.
Ще го регистрирам аз, ако не може да се оправи.
От това аз си правя извода че Дориан е писал най малко по два пъти на всеки от админите. Тоест четири пъти и дори повече следвайки логиката.Елтимир писа: Писал е неколкократно до админите и не е получил отговор.
От друга страна Запознат си дава мейла да му пише там - следователно на него не е писал нито веднъж.
На кой от тримата да вяртвам в случая питам аз?
Поне един не е достатъчно искрен - казано меко.
Почна да ми писва и на мене от "СЛОВОТО".
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 15.11.2007, 21:30
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.